СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 3 - Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара...

• 27 883
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Дъщеря ми е в Междучасие, добре че не се престарах да й давам преразказа от минали години пробните, защото текстът на изпита беше същият, правят преразкази и на курса, доста забележки има, госпожата пише в червено.Сега ще видим реално какво е направила.
При Н. Димова ли беше?

Синът ми нали си пропусна датата, можех да го запиша за друга, но се отказах, защото в момента в училище са ги юрнали доста (вчера правиха тест по математика и се оказа, че е имало и задачи от миналата година, не знам дали реално не е било пробно НВО).

В момента се опитвам да се сетя кога за последно е имал цял почивен ден и не мога. Някой и друг откраднат час събота и неделя, и това е. Не е добре така. Аз не бих могла да издържа така дълго време, а до изпитите...

# 661
  • София
Да, при Димова, доста натоварено е наистина.
Дъщерята иска да пропуска, но държим фронта.
На 7.12 събота е олимпиадата по математика, ще пропуска курсовете, но ще видим как ще наваксва

Включвам се да помагам , по ТП рязах сламки лепих кутия, някакъв мотовилков механизъм, имам шест 😀

# 662
Аз съм оставила свободно време в петък следобяд и събота сутрин. В останалото време го гърча да учи до късно, той пък си отспива в часовете.

# 663
Да, при Димова, доста натоварено е наистина.
Дъщерята иска да пропуска, но държим фронта.
На 7.12 събота е олимпиадата по математика, ще пропуска курсовете, но ще видим как ще наваксва

Включвам се да помагам , по ТП рязах сламки лепих кутия, някакъв мотовилков механизъм, имам шест 😀
А на мен ми писаха четворка на бизнес идея

# 664
  • Варна
А моят забива пирони на дъска, после ще увива конци около тях и трЕбе на стане фигура- красота... Само дето някои юнаци забиват по столове и чинове и к'во ще се получи...

# 665
E, аз имах 4 на чертеж на детайл. В ТУ имах все 6 на чертежи, беше ми кеф да чертая.
"Успокоителното е", че едни и същи учители му пишеха 3-4 там, където на голямото пишеха 5-6.

# 666
Е, то нашият пробен се казва контролно, но по този формат.
При щерката си беше обявено като контролно, но се оказа 2 часа тест по бълг., теза, текст четене с разбиране и 15 въпроса, само преразказ не са правили. Смятам, че е много хубаво. Колкото повече им минат през ръцете и акълите, толкова по-добре

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 13:46 от TheFuture

# 667
Само да кажа, че една тема се изписва за около месец, като скоростта със сигурност ще се увеличи значително в следващите седмици. Ако някой се включи сега в темата, тъкмо за най-активната подгоровка за матурите, ще има достъп до пощата.
За протокола, включвам се в темата от лятото, парола не съм искала. Засега натоварването ми се вижда предостатъчно, за да се налага да давам допълнителни тестове. Обаче, като видя резулатити от първата пробна, може и да сменя позицията си Wink

# 668
  • ту тук, ту там
И аз така - включвам се в темата от първи клас, за момента нямам нужда от поща. Не мога да го мотивирам да работи самостоятелно вкъщи и това си е. Явно ще се надяваме на училищната подготовка.
По математика ходи на индивидуални уроци, но и оттам домашни не му дават, да си решавал от какъвто сборник има. А аз заради домашните и външния авторитет го записах основно. Ми каквото такова, аз пъдар отказвам да съм… 🥴
Такова нещо да му правя проектите, домашните, чертежите - абсурд! Че аз даже не знам какво точно учат по различните предмети. Майка “за пример” съм явно. 😅

# 669
И аз още не съм стигнала до пощата. След Нова година като видя резултатите от декемврийските пробни ще решавам. По математика е на уроци, които дават резултат. Взела съм по някое друго помагало по БЕЛ за допълнителни упражнения. Като се сетя напомням да се упражнява. Минали години късах отговорите, проверявах обяснявах, сега съм я оставила сама. Да си провери, което е сбъркала да преговори. Няма как сама да си създаде мотивация, ако аз непрекъснато давам зор вместо нея. До тук добре се справя. Проекти продължава да няма. Нещо коледно говори че ще правят, но още в екипа не са се разбрали какво ще им трябва, та поне материали да осигуря 🤣

# 670
  • Бургас
В момента се опитвам да се сетя кога за последно е имал цял почивен ден и не мога. Някой и друг откраднат час събота и неделя, и това е. Не е добре така. Аз не бих могла да издържа така дълго време, а до изпитите...
Същата работа, имам чувството, че постоянно учи/м. В училище почти по всеки предмет се дават домашни, от школата по БЕЛ и математика ги заливат с такива, абсурд да я оставя един пълен ден да бездейства, няма кога да насмогне с нейното темпо. За допълнителни материали от пощата дори не си и помислям.

Пробни НВО в школата ще правят декември, така им казали. В училище все още са отделни части, веднъж преразказ, веднъж тест

# 671
  • София
Скрит текст:
Същата работа, имам чувството, че постоянно учи/м. В училище почти по всеки предмет се дават домашни, от школата по БЕЛ и математика ги заливат с такива, абсурд да я оставя един пълен ден да бездейства, няма кога да насмогне с нейното темпо. За допълнителни материали от пощата дори не си и помислям.

Скрит текст:
Пробни НВО в школата ще правят декември, така им казали. В училище все още са отделни части, веднъж преразказ, веднъж тест
И аз. Затова нито парола искам, нито нищо. В четвъртък ще имат тест по физика. Довечера след училище трябва да погледне нещо, утре пак. И да взема материали от тук, кога да му ги дам? Нощем докато спи освен...

# 672
Дъщеря ми прави 5-минутки по математика 2 пъти седмично и това е . Контролни се правят веднъж месечно по двата предмета.

# 673
Оф аз се надявах да открия картите за преговор 6-ти клас.

# 674
Започвате да участвате редовно в темите от сега нататък и в някакъв момент ще изпълните условията Simple Smile
Иначе тя темата си е наборна и си върви от раждането на децата. Всеки се в включил по различно време. Обичайно в "ключови" моменти като детски градини, седми и дванайсети клас се понапълва и после пак влиза в обичайното русло.

До три теми НВО-тата отдавна ще бъда в историята

Аз купих всевъзможни сборници и помагала с примерни тестове за НВО от store.bg,защото явно няма да получим скоро достъп до пощата.
Макар и с достъп до пощата аз също съм купила помагала с всевъзможни пробни изпити по математика и БЕЛ. Не мисля, че ще са излишни. Винаги може да се научи нещо допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт