СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 3 - Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара...

• 27 858
  • 778
  •   1
Отговори
# 735
винаги пише среден резултат на провереното до момента

# 736
Дъщеря ми също е с 80 точки. Имейлът беше дошъл в папка Рекламни, добре че прочетох тук, че има резултати иначе нямаше да се разровя в папките.
Аз съм доволна от резултата, това е само от училищна подготовка и без да си дава много зор. От тази седмица е на индивидуални уроци веднъж седмично.

# 737
  • София
Дъщеря ми също е с 80 точки. Имейлът беше дошъл в папка Рекламни, добре че прочетох тук, че има резултати иначе нямаше да се разровя в папките.
Аз съм доволна от резултата, това е само от училищна подготовка и без да си дава много зор. От тази седмица е на индивидуални уроци веднъж седмично.

Да, и ние вече имаме резултат ( външни сме)...също в рекламни, благодаря за идеята да гледам и там...

Общ резултат: 89 т.

Общ брой точки от ПЪРВА ЧАСТ: 59/65 т.
Общ брой точки от ВТОРА ЧАСТ: 30/35 т.

Знаехме за първата част - много глупави грешки. Преразказът е ниско, но тепърва ще работи по него.
Като за първи резултат от пробен - за мен е ок.

В събота е на математиката на Междучасие.
Аз я засилих на пробни и вече беше на Образователни технологии ( събота и неделя БЕЛ и Мат).
Остават ни СМГ и ни допуснаха до Литера ( там наистина искам да видя какво ще изкара). С този маратон ще приключим годината.

# 738
Здравейте! Включвам се и аз с един седмокласник, който е доста несериозен и мързелив. Досега само ви четях, но моля за помощ за разлагането на предпоследния израз, оцветен в жълто:
Скрит текст:

# 739
  • София
Получихме и ние резултатите от Междучасие, благодаря за подксазката да погледна в Реклами:

Общ брой точки от ПЪРВА ЧАСТ: 53/65 т.
Общ брой точки от ВТОРА ЧАСТ: 31/35 т.

Общ брой точки от целия изпит: 84/100 т

На задачата с откриване на грешки е ок, тезата явно е оценена с 5т. На четенето с разбиране има много глупави грешки, сам се чуди как ги е направил.
 Не е много добре за претенциите, които има. Успокояващото е, че с преразказа има напредък, надявам се да увеличи още малко там. Недочитането и разсеяността са друга тема и не знам дали ще ги пребори.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 15:23 от NikFi

# 740
Мисля, че всичко над 80 т. е хубав резултат. Все пак им е първи тренировъчен. До края на годината ще задобреят още.

2-12х-7=

(2х)2-2.2.3.х+9-9-7=

=(2х-3)2-16=

= (2х-3+4)(2х-3-4)=(2х+1)(2х-7)

# 741
  • София
Сега разглеждах и аз ключа с отговорите и това, което донесе вкъщи.
Три сгрешени въпроса - два от четене с разбиране ( традиционно греши, ще трябва да работи повече текстове) и един със значение на дума - точно 6 т. , които й липсват.
Тезата е оценена явно с 6 точки.
Както каза дъщеря ми - тезата не е трудно да напишеш за 5-6 т., но преразказът е по-важен, че носи много точки...видя се, че е така.

# 742
Проверих и в спама, нямаме нищо. Обадих се и ми казаха, че само една част са проверени, другите в понеделник

# 743
На дъщеря ми тезата е оценена с 5 точки, по мои сметки, което ме обнадеждава защото тя тези никога не е писала, не са ги и учили все още в училище. Аз го бях оставила това за учителката, при която ще ходи. Никак не ми се иска да я карам да наизустява тези и се надявам и на реалното НВО да се справи на момента боравейки с нейни думи и разсъждения.
Тя е разочарована от точките за преразказа, чувства се сигурна в преразказите, но има 28 точки.

# 744
  • София
Мисля, че всичко над 80 т. е хубав резултат. Все пак им е първи тренировъчен. До края на годината ще задобреят още.

Съгласна съм по принцип, но при нас миналата година е ходил на 3 пробни точно в Междучасие, като вътрешен тогава ученик и резултатите сега не са по-добри, а иначе било лесно този път според него и очакваше над 90т Laughing .
На първи миналата година имаше 79т, на следващите по 84т и 88т и сега отново 84т. Разликата е, че на преразказ изкарваше по 29т, сега е постигнал 31т, но грешките от невнимание в първата част на лесни въпроси си стоят и даже се увеличават. Иначе сме: "спокойно, това са дреболии, не съм видял, другият път няма как да ги сбъркам" Rolling Eyes

# 745
Така е, много са разсеяни. Ще се стегнат на изпита.

Повечето пробни са по-трудни от реалното НВО, така че и това е фактор.

# 746
31 на преразказ е супер и се радвайте. Другите грешки лесно се оправят.

# 747
  • ту тук, ту там
Много хубави резултати на децата споделяте според мен.
Аз не успях да се организирам да запиша сина ми на пробен този месец както ми се искаше (трябва да пътуваме от провинцията за това) и ме е яд, ама каквото такова. 😌

# 748
  • София
Момичета, кой беше текста за преразказ на Междучасие? Знам, че го споделихте, но сега не го намирам?

# 749
Момичета, кой беше текста за преразказ на Междучасие? Знам, че го споделихте, но сега не го намирам?
milka22 беше споделила, че е "Случаят леля Катя" на Цилия Лачева /https://chitanka.info/text/28549-sluchajat-lelja-katja/.

Общи условия

Активация на акаунт