СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 3 - Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара...

• 27 859
  • 778
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Момичета, нямате изчитане.
Тъкмо ви прочета и айде изникнало нещо и пак не иша....и така няколко дена Simple Smile))
Моят в преразказите малко куцаще в 6-ти клас, но сега доста дръпна напред. Харесва ми....дано все така продължава. Нещо е позациклил тая математика...не знам защо. Върти едни 5-ци...тук таме 6 и това е. Миналата година беше бетон 6 там, а по БЕЛ беше колеблив. Сега е обратно. Дано за края на годината е бетон и на двата фронта. И по биология, защото се взема тази оценка за паралелката, която иска.

# 721
Момичета, от морски град съм, девойката оторизирала едно "гадже" да отиде до морето. Нямало водорасли. Честно не ми се губи време да издирвам по плажовете през почивните дни. Ще проуча магазини за аква култури и подобни.

# 722
Аз писах по Една българка, децата ми и те, ако имам внуци и те. Това е Неготиният кръговрат на живота
Val, в магазините за домашни любимци, където продават и рибки, обикновено има водорасли.
Гледах риби едно време и си купувах за аквариума, не бяха скъпи

# 723
  • София
Моят беше на пробен в Ния по български, в неделя ще е по математика. Не било трудно, но се оплаква от ниски чинове, въпреки че било по-добре от Примерно. В училище били най-удобни. Още нямаме резултати, но и илюзии нямам с това лесно било.

# 724
По математика госпожата им в училище ги стяга много, постоянно тестове и изпитвания, вече има 6 оценки. По БЕЛ обаче положението е различно, господинът им "просто си говорел", какво точно, не е ясно. Имат да учат" На прощаване" наизуст, който го знае цялото, може да му пише шестица. Та учиме сега стихотворението. В Междучасие сме при Динкова, винаги имат домашно, но не знам да им е давала преразказ. По математика сме при Симеонов, там въобще няма домашни.

# 725
При Симеонов винаги има домашни, по един принтиран лист

# 726
  • София
Аз съм писала тема по Една Българка за прием в ЕГ през една далечна година

И аз така...

При нас от школата дават за домашно преразказ, включително имаше лятото да преразказва всички разкази, които се изучават в 7-ми клас, плюс определени глави от Немили Недраги, До Чикаго и назад и Бай Ганьо.
Текстът можеше да е пред тях, така хем тренираха предаване на текст ( все пак сбито), хем използване на синоними, не може да препишеш дословно, хем им влезна в главата текста на произведението.

# 727
Качила съм в пощата отговорите на БЕЛ междучасие

# 728
  • София
Получих резултатите по БЕЛ от Междучасие - 80 т.
За големи амбиции и желания в София не стигат, дано по-нататък е по-добре и повишава..
Статистика за целия изпит /до момента/:
- среден резултат от изпита - 75/100 т.
- най-нисък резултат - 36/100 т.
- най-висок резултат - 97/100 т.

# 729
  • София
Получих резултатите по БЕЛ от Междучасие - 80 т.
За големи амбиции и желания в София не стигат, дано по-нататък е по-добре и повишава..
Статистика за целия изпит /до момента/:
- среден резултат от изпита - 75/100 т.
- най-нисък резултат - 36/100 т.
- най-висок резултат - 97/100 т.
Външни ли сте? Ние нямаме нищо

# 730
Ще си позволя да отговоря, задавайки допълнителен върпос - не са външни - при Н.Димова са /коменитрахме преди няколко поста преразказите/.
Браво за резултата, не е толкова лош като за първи пробен.

Аз на свой ред да попитам - кога беше пробния - 15 дена ли точно чакахте за резултат?
По поща ли ги получихте?

# 731
  • Отвъд алеята зад шкафа
Като цяло не е лош резултат, обаче при среден резултат - 75 точки, трябва да се гони повече. Да беше средният 60 т, тогава 80 е направо супер. Откъде идва загубата на точки?

# 732
Ние още нямаме нищо от бел междучасие, обаждах им се и казаха в понеделник.

# 733
  • София
"Вътрешни" сме. На пробен беше на 10. Получих на мейла току-що.
На първа част много губи 51/65 т., ще разгледаме.

# 734
Аз и друго се зачудих - среден резултат на какво? В сайта им пише, че има пробни и този уикенд. Ако осредняват само от групата, в която е детето бих казала, че е доста нерелевантно.

Общи условия

Активация на акаунт