Липса на течение след секцио

• 339
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Родих преди 3 дни, спешно секцио. Нямам абсолютно никакво течение, нямам дори зацапване на превръзката. В болницата никой не ми обръща внимание, не са ме преглеждали след раждането. Идват само да ми мерят кръвното и това е. Няколко пъти питах защо не ми тече нищо и все ми казват - няма страшно, така трябва. При вас така ли беше? Как се чисти тялото, ако нищо не изтича?

# 1
Имах си кървене още веднага след секциото и поне 50 дни след това, всекидневно.
Задължително настоявай да те прегледат, лохиите са нормалното, а не да няма нищо. Предполагам, че още си в болницата, все минава някой от лекарите на визитация, а най-добре да се свържеш с АГ, който те е израждал.

# 2
Имах си кървене още веднага след секциото и поне 50 дни след това, всекидневно.
Задължително настоявай да те прегледат, лохиите са нормалното, а не да няма нищо. Предполагам, че още си в болницата, все минава някой от лекарите на визитация, а най-добре да се свържеш с АГ, който те е израждал.
Да, в болницата съм, но наистина вниманието към мен е нулево. Утре пак ще настоявам за преглед.

# 3
Не е нормално да нямаш лохии. В първите дни дори са много силни. Аз също съм раждала секцио, имах си поне 40-50 дни. Настоявай да те прегледат. Кажи, ако трябва, че имаш болки.

# 4
  • Terra incognita
След моите секциа лохиит ене бяха много силни, но си хи имаше. Не е нормално да нямаш нищо

# 5
Настоявай за преглед.
Сутрин и вечер има визитация с лекар.
Ако не си конфликтна - отивай при дежурния лекар. Кажи, че се чувстваш странно - например кажи, че чувстваш огромна тежест ниско долу и напрежение и не можеш даже да го обясниш. Просто повтаряй "Нещо не е наред". Но не се оплитай в лъжи. Няма да посмеят да не те погледнат.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 23:20 от the Дорис

Общи условия

Активация на акаунт