Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 336
  • 974
  •   1
Отговори
# 900
  • Stockholm
Петте участника трябва да отпаднат през идните 2 седмици.  От Изолатора по един на седмица се връзва. От племената- трима за две седмици означава, че ще има извънредна елиминация.

Последната седмица  е на обединеното племе и съответно всеки ден по един отпада на индивидуалните битки.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 23:29 от silsto

# 901
Стан ще е изгърмян! Чисти се пътя за М и Д! Сакън да не ги спъне някой случайно.

# 902
Еми, 11 са в племената.
5 , зелени, 6 червени

Калоян, Борисенко, Гешев, Деси, Поли
Марто, Добри, Стан, Микяй, Маги, Анджи

Борисенко, Стан, Поли и Микяй са извън топ 8.
Или топ 9 май бяха за този сезон?

Пп. Ако са 3ма от племената за 2 седмици вероятно и капитанската ще е елиминация.

Благодаря. Явно съм изтървала някого.

Все си мисля според спойлерите до тук, че тази седмица гърмят Пелипенко и Стан, а другата седмица Микяй и Борисенко/Калоян.

# 903
Молбата ми за информация е към имащите контакт с "кухнята" на ИВ, предположения можем да си правим всички, но все пак, тези отпаднали, които не отиват в изолатора, са отказали или не им е предложено?

# 904
  • Другата България
Молбата ми за информация е към имащите контакт с "кухнята" на ИВ, предположения можем да си правим всички, но все пак, тези отпаднали, които не отиват в изолатора, са отказали или не им е предложено?
Има и от двата вида.
Има и такива, на които не е предложено, и такива, които са отказали.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 12:50 от Не се сърди, човече

# 905
Стан ще е изгърмян! Чисти се пътя за М и Д! Сакън да не ги спъне някой случайно.
Ако е така как ще се осъществи спойлера на Мери, че Мартин отстранява Стан?

# 906
  • софия
Ами може и Мартин да накажат. Grinning
Като каза на Силвето да пращат силни, щото и те щели да номинират силните мъже при тях.
Нямаше споменати имена, но де да знаеш. Той и Стан директно не е казал име май.
Или пък и двамата са казали, но не сме видели
Ако е така как ще се осъществи спойлера на Мери, че Мартин отстранява Стан?

# 907
  • Другата България
Интересно ми е кои са отказали изолатора, ако знаеш Мери?
Не. Blush
Чак толкова подробности не знам.

# 908
Интересно ми е как ще отпадне Борисенко?

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 21:32 от Не се сърди, човече

# 909
  • BG-DE
Тогава Добрин не спечели ли с смс-си на зрителите, а не в битка?

# 910
Ето Стан как ще отстрани Борисенко.

# 911
  • Stockholm
Ясно, Борисенко отпада от Стан на елиминационна битка, била тя капитанска или наказателна. Имаме стар спойлер, че Мартин бие бие Стан на елиминационна. Имаше инфо и че Добрин е ходил на елиминационна и вероятно бие Поли. Не знам само коя седмица кой. Изолаторът е ясен, Радо ги бие, независимо в какъв ред и се завръща на бял кон в Обединеното племе.

# 912
  • Вестерос
Нали Мартин печелел, какво се умува още

# 913
Нали Мартин печелел, какво се умува още

Не е много сигурно, защото във ФБ бъдещият тъст на Добрин подсказа друго. Или Добрин печели, или са се разбрали с Мартин да си делят наградата.

# 914

.....или са се разбрали с Мартин да си делят наградата.

То за това не трябва жокер или спойлери. То боде очите още откакто продукцията си събра златните кокошчици в едно племе.

Общи условия

Активация на акаунт