Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 301
  • 974
  •   1
Отговори
# 915
Кои са във финалната четворка и деветка?

# 916
Кои са във финалната четворка и деветка?
Четворка: Мартин ,Добрин ,Гешев ,Раду
Девятка: Освен тези четиримата ,Анджела , Маги, Микяй ,Калоян ,Десислава

# 917
Темата е за спойлери който иска чете ,а който иска и преписва какъв е проблема не знам?! То повече коментираме кой преписал и къде!
За тази седмица спойлерите бяха: Стан побеждава в битката с Борисенко на капинанска елиминационна-(как само им паснаха капитаните на продукцията, че да ги изправят един срущу друг като наказание).Силвия отпада.
Който знае други спойлери да дописва.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 12:46 от m m m

# 918
Борисенко отпада от Стан, а  Павел от изолатора.

Темата е за спойлери който иска чете ,а който иска и преписва какъв е проблема не знам?! То повече коментираме кой преписал и къде!
За тази седмица спойлерите бяха: Стан отпада при битка с Борисенко на капинанска елиминационна-(как само им паснаха капитаните на продукцията, че да ги изправят един срущу друг като наказание).Силвия отпада.
Който знае други спойлери да дописва.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:36 от ddarri

# 919
По-скоро Борисенко отпада от Стан.
Предполагам, че Стан и Мартин тази седмица ще се изправят един срещу друг на елиминационна битка и Стан ще отпадне. Все пак Мартин е твърде беден с тези мижави 80 гроша, трябва и той да се подсигури за финалната седмица. И предполагам, че Маги ще номинира Стан заради "неспортменското" му отношение към съотборниците. Явно заради това беше оня неин пост след саботажа на близнаците (ако знаела за саботажа, щяла да играе по друг начин).
Предполагам, че другата седмица и Добрин ще прибере още 100 гроша от Пилева. Близнаците трябва да влязат в обединеното племе добре подплатена финансово. При толкова дръзки ще им е нужно...
Само да не се появи "императорския" пъзел на финала, че ще е голям смях.

# 920
  • София
Предполагам, че Стан и Мартин тази седмица ще се изправят един срещу друг на елиминационна битка и Стан ще отпадне. Все пак Мартин е твърде беден с тези мижави 80 гроша, трябва и той да се подсигури за финалната седмица. И предполагам, че Маги ще номинира Стан заради "неспортменското" му отношение към съотборниците. Явно заради това беше оня неин пост след саботажа на близнаците (ако знаела за саботажа, щяла да играе по друг начин).
Предполагам, че другата седмица и Добрин ще прибере още 100 гроша от Пилева. Близнаците трябва да влязат в обединеното племе добре подплатена финансово. При толкова дръзки ще им е нужно...
Имам някакъв спомен ,че грошове и други " приспособления" отпадат при обединението, но може да е било само за финала. Някой ако си спомня да сподели.

# 921
Всички награди важат за всеки съвет, включително и след обединението.

Имам някакъв спомен ,че грошове и други " приспособления" отпадат при обединението, но може да е било само за финала. Някой ако си спомня да сподели.

# 922
  • Пловдив
Еее нали Павката трябваше да отпадне тази вечер?
Сега остава Раду да отпадне вместо Силвия ....

# 923
Тея несъвпадащи понякога спойлери ми дават надежда,че и за победителя няма да са верни Joy

# 924
Надеждата умирала последна, просто не знаем реда на отпадане и от какво точно. И на мен ми се иска...

# 925
  • Stockholm
Ох, и аз за малко да се притесня за Раду, ама се справи с 300 зора Joy Май не съм се вълнувала толкова на битка този сезон.

# 926
  • София
Пак някакви недоглеждания. Зеленото знаме остана и след Борисенко, а се оказа в ръцете на Мартин при положение че си тръгна пръв със Стан.

# 927
Най-сладката победа е на Павката! Цял ден го оплаквам, че си заминава. От край време навсякъде и тука се говори как си заминава днес, а и е логично, защото е изнемощял. Скри ми шапката! Толкова не съм викала и вълнувала на реалити до сега. Мозък се иска, не става само с мускули!!

Много се радвам, че този спойлер се оказа пълна лъжа! И надеждата, че Хари Потър или Бобъра НЕ печелят умира последна!!! Joy

# 928
Тази седмица ли на елиминация са Мартин и Стан ?! До вчера съюзници на капитанска ….

# 929
Тея несъвпадащи понякога спойлери ми дават надежда,че и за победителя няма да са верни Joy
оххх и на мен така ми се иска да не са верни,има надежда май 😀.

Общи условия

Активация на акаунт