Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 34 905
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Баня за 3 дни? Хидро, плочки, фуги,монтажи...
Някои хора обичат да фантазират. Може би търсят и шарани.

Ми за толкова я направи човека (без санитарията)

# 646
И един мармот завива шоколад.

# 647
  • 🌊
Може да не е мармотско, ако е НС и е малка си е възможно. Моята отне толкова, имаха супер кратко свободно време между други клиенти, вероятно и по-бързо щеше да стане ако не бях избрала един дребни плочици, които трябваше да се редят.

# 648
Напълно възможно си е ако човека е с опит 100-200 бани, има подбрани правилни плочки и не се мота. Хидро и фуги се правят под 1 ден. Само не знам колко време трябва на хидрото да изсъхне, но може би е 24ч сега зимата. Ясно е че качеството не е топ оф дъ топ, няма екстри като изпилени плочки, два сифона, много наклони, вградени казанчета/душове и тн.

# 649
От вас сега се очаква да завалят съобщения на лично за контакт на този факир, който прави баня за отрицателно време и взима  2000лв Joy

Аз искам да видя снимки на тази баня, ако може да не са крадени от нета.

# 650
  • Варна
Изобщо не работи това, обявявал съм цени да направя услуга на мой майстор, които са супер ниски, а работата му прилична, всички цъкат с език, един човек не ме е потърсил.

# 651
Здравейте на всички! Понеже сравнително от скоро съм във Варна бих искал да попитам за вашето мнение относно покупка на имот с цел отдаване под наем. Спрял съм се на комплекс Сезони във Възраждане, Фемили Гардън и новостроящият се комплекс на Дом Младост. Коя от трите би била най-надеждна инвестиция? Ако има и някаква новострояща се сграда заслужаваща внимание ще се радвам на малко информация от ваша страна.
Една моя съседка във Фемили Гардъм продава тристаен.
Какъв ти е бюджет? Цените са стабилни.
За сега само обмислям вариантите, но като цяло повече от 150 000€ не бих дал. Тристаен по новите критерии ли е или по старите 80-90м2? Иначе знам, че особено новото строителство е цифромания. Също съм и пред дилема кое от двете е по-добро: старото или новото строителство? В дом Младост иначе има останали налични доколкото знам.

# 652
Точно из тези дни гледах апартаментите на Дом Младост и ще ти кажа защо лично аз не смятам, че имат там ще е удачен за инвестиция. На комплекс с такива съоръжения като басейни, сауни, джакузита, минерална вода (също да се обърне внимание) и т.н. очаквам.месечната такса вход/поддръжка/градинар и пр. да е висока. И под висока визирам това стойността й да е около 100 лева, които едва ли всеки наемател би бил готов да заплаща всеки месец, редом с  останалите разходи.

# 653

За сега само обмислям вариантите, но като цяло повече от 150 000€ не бих дал. Тристаен по новите критерии ли е или по старите 80-90м2?
За нов комплекс на няма и година, според вас по кои критерии говорим?

И цената е над бюджета ви така, че май се насочете към старо строителство. Най добре тип панел.

# 654
  • Варна
Лъки, 3 дни за 4м2 баня са напълно достатъчни. Явно не е имало някакви пипкави работи, шлайфане на плочки на 45° и други неща, които отнемат време и са пипкави. По спомен и моята я направиха за 3 дни.

# 655
Напротив, няма да има никакви лични. Гаранция. Просто защото човек си мисли, че качеството не става. А истината е че скъпото е като евтиното, само че скъпо Simple Smile.
Забелязал съм, че народопсихологията се изкриви и всички вече търсят само скъпото. Намалиш ли му, се мръщи и не иска.

# 656
  • Варна
Принципно най-трудно се работи с ниския клас клиенти. Изобщо това с ниските цени върви само в разни неща като масово произведена стока в супермаркети и подобни.

# 657
Здравейте на всички! Понеже сравнително от скоро съм във Варна бих искал да попитам за вашето мнение относно покупка на имот с цел отдаване под наем. Спрял съм се на комплекс Сезони във Възраждане, Фемили Гардън и новостроящият се комплекс на Дом Младост. Коя от трите би била най-надеждна инвестиция? Ако има и някаква новострояща се сграда заслужаваща внимание ще се радвам на малко информация от ваша страна.
Здравейте, Сезони и Дом Младост са добра инвестиция. Аз отдавам в Ренесанс които е до Сезони. За тристаен в Сезони може да вземете около 1000 лева. В Дом Младост предполагам 1200.

# 658
Лъки, 3 дни за 4м2 баня са напълно достатъчни. Явно не е имало някакви пипкави работи, шлайфане на плочки на 45° и други неща, които отнемат време и са пипкави. По спомен и моята я направиха за 3 дни.
Не знам Марто, при мен един ден само беше доставката на материалите и качването.  Един ден за хидро, и да стегне малко. От там на сетне стенните плочки, и те си имат технологично време, не е да ги нашляпаш за един час. За пода много дуднах да има наклони, линеен сифон и там един ден се гъзурчи майстора. Тавана не помня кога го правиха, май преди пода. Някакви лайсни се монтираха..Фугиране, силикон... Монтаж на система за вграждане, мивка, душ система ,бойлер...закачалки дреболии.
Много газ им давах и пак мисля че някъде 10 дни им отне от БДС до готови мокри. И то юли месец когато съхне лесно.

От моя опит 3 дни за баня са голямо претупване.

# 659
  • Варна
Писаха, че става въпрос за баня без санитарията и дреболийките. За мен е възможно, ако се работи лятото и съхне за часове, не за дни както съхне зимата. Ако не се правят промени по инсталациите, майсторът трябва само да намаже изолацията, един ден да налепи плочки на стените, един ден - на пода, сифона да монтира, един ден да фугира. Материалите може би са предварително закупени и качени, а вратата вероятно я монтират от фирмата, от където е поръчана, и не я броят във времето на банята. 
За малка баня с обикновени плочки без да се следи за шарка и добре подбрани по размер, без много разане... може би е възможно. Цитираната цена от 2000 лв ми е по-съмнителна. Вероятно качеството е компромисно, а майсторът - нов.

Общи условия

Активация на акаунт