Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 293
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Забрави за този квартал. Основно е населен с малцинства и контингент. Ше ти е нужен час за да достигнеш централния район.😎

# 121
  • София
Не питам за мен, но е полезно да се знае, благодаря. Звучи кофти

# 122
Интересно кратко видео Wink

# 123
  • 🌊
Къде гледате? В някакви конкретни райони или навсякъде?  Напоследък строежите никнат като гъби навсякъде и би трябвало да има много предлагане.
Чак сега го видях, но да - конкретни райони и конкретни характеристики. Строежи има (далеч не ми се струват толкова много), но не ни устройват, защото не отговарят на това,  което искаме.
Иначе дано някой ден брокерите разберат, че Изгрев, Каменарски дол и Сотира не са Цветния и Левски, дано.

# 124
Днеска гледах една обява за двустаен на Колхозен пазар. Като попитах за точен адрес, оказа се Максуда....

# 125
Видеото е интересно. Да разбирам, че лудницата ще свърши когато пазара се насити т.е. всички си купят по 1-2-3 апартамента или всички се натоварят с кредити. Със сигурност това все някога ще се случи, а след това какво следва, ще живеем ще видим.

# 126
Къде гледате? В някакви конкретни райони или навсякъде?  Напоследък строежите никнат като гъби навсякъде и би трябвало да има много предлагане.
Чак сега го видях, но да - конкретни райони и конкретни характеристики. Строежи има (далеч не ми се струват толкова много), но не ни устройват, защото не отговарят на това,  което искаме.
Иначе дано някой ден брокерите разберат, че Изгрев, Каменарски дол и Сотира не са Цветния и Левски, дано.
Не мисля, че е имало толкова строежи от 35 години. Броя е огромен. Какво точно си търсите. Това с локациите е стар номер. Нищо ново. Пък и тия области скоро ще са чадт от кварталите както е тръгало.

# 127
Забрави за този квартал. Основно е населен с малцинства и контингент. Ше ти е нужен час за да достигнеш централния район.😎
Случвало ми се е, като кажех на някой, че живея във Владиславово и ме питат преди комина ли е или след това. Viviana97 явно си от същите неорентирани хора щом казваш, че основно квартала е населен с малцинста и контингент, и предполагам, че никога не си стъпвала там.  Това може би е единствения квартал във Варна, в който не се строят нови сгради между старите блокове . Има си големи зелени междублокови пространства и паркинг зони, също така приличен парк, църква, големи хипермаркети, детски градини, училища, поликлиника и др. . Твоите малцинства и контингент се разпростират в къщи на 3-4 улици разположени в северната част, граничещи с гората.  А това, че 1 час се пътува до центъра е малко пресилено, в час пик да, но това важи за кварталите на почти цяла Варна.
Живял съм и в други квартали, но почти навсякъде разрешиха да се строят нови сгради,кварталите стават супер пренаселени и инфраструктурата и нормалния живот  започват да куцат.
И за да не изглеждам пристрастен, ще кажа, че никога не бих живял отново във Владиславово , нито пък в който и да е квартал, където има големи сгради пълни с най-различни хора с всякакви претенции,предпочитам тишина и спокойствие.

# 128
Аз дето не съм живяла по кварталите, предпочитам Владиславово през Кайсиева и Възраждане. Прекалиха със строежите в тези райони. А тия дето вече не са малцинство, са навсякъде.

# 129
  • Варна
На мен ми е смешно Вивиана как се изказва - “забрави за този квартал”. Може би ще прати пари на питащата от собствената си сметка, за да си купи в по-добър квартал? 🙄

Нормален квартал, в който живеят И нормални семейства, просто с по-нисък бюджет и са се примирили да са по-далеч от центъра. Не може всички да живеят между Катедралата и Общината.

# 130
  • 🌊
Не мисля, че е имало толкова строежи от 35 години. Броя е огромен. Какво точно си търсите. Това с локациите е стар номер. Нищо ново. Пък и тия области скоро ще са чадт от кварталите както е тръгало.
Ей в това каре, две (и повече няма да откажем) спални, ЕПК или тухла, да не е партерен. Бюджета ни варира, но 200 000 евро няма да дадем със сигурност.
Скрит текст:
Ама се нагледах на всякакви, включително поне 20 обяви на един и същ 50кв мезонет на Окръжна.
Иначе нека да си стават част от кварталите, но нямам намерение да живея в район без нормален път, светлини или поне автобусна спирка. Новите зони са подходящи за хора, които са от вратата в колата, ние не сме от тях.

# 131
Района ми е познат. Отраснал съм в него и сега живея в него. С повече от две демек 3 спални под 200к няма да стане. Иначе в района северно от бул. Левски би трябвало да се вместите в бюджета. И около окръжна болница би трябвало да има

# 132
Чебурашка, и ние бяхме с изискване за това каре, дори до Младост, но истината е, че нещо смислено ще ви струва поне 160-180 000 Евро. В крайна сметка купихме във Виница и не съжалявам изобщо, но не искам и да те отчайвам Simple Smile Човек все с нещо трябва да направи компромис, когато парите са от основно значение Simple Smile
Около Окръжна има само за тотален ремонт и маломерни. А и там е лудница за мен. Но предвид, че не ви интересуват парко места и коли, за вас би бил опция. Пожелавам ти успех, дано откриете своето място.

# 133
  • Варна
Никога не бих купил имот в това каре. Израстнал съм там. Не и не. Дори в момента имам работа всеки ден в центъра и ми се гади, днес направо прескачах кучешките фекалии като някакъв клоун.

Да Карина Виница въпреки, че местното население в едната си част е доста дивашко е добър и перспективен квартал, особено ако имате простор и гледка и паркомясто.

Аз имам също имот там и много си го харесвам.

# 134
  • Варна
Кое каре обсъждате, че на картата е оградена половин Варна?

Общи условия

Активация на акаунт