Турско име за момченце

• 3 179
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Гласувах за Арден.
Може да му казвате на галено и Дани, тогава ще е приет лесно и от българи и от турци.

# 31
Аз знам за английското Арден, но нямам представа дали има значение на турски.

# 32
Баба ползваше думата “левент” за дядо ми като са се запознали Grinning Някак си не я възприемам за първо име. Имаче и Тамер познавам, също ми харесва името.

# 33
  • Sofia
Арден не ми харесва изобщо. Гласувах за Арас, допада ми и Левент от опциите.
Иначе преслагам Аслан, Керем и Миран, което може да е Миро на галено.

# 34
Арас се римува с няма да казвам какво. Не бих го иползвала в никакъв случай. А на Левент не знам какво му харесвате, на мен ми звучи най-остаряло от всички в анкетата.

# 35
И за мен левент е по-скоро описание на мъж, отколкото име, но явно се приема добре.

# 36
Емир, Илхан, Ясин, Ервен, Нихат.

# 37
  • София
Като фенка на ФК Рома - предлагам Зеки.
Иначе харесвам Волкан, но на български все ще го пишат с у си мисля.

# 38
В анкетата гласувах за Арден

Харесвам за момче Мерт, има хубаво значение

# 39
Танер и Самир.

# 40
Ерол от мен. Много ми хареса това турско име 🙂

# 41
От анкетата Атила и Алпер, защото познавам момчета с тези имена.
Иначе други турски, които ми допадат: Сезер, Миркан, Толга, Тимур, Берк, Ерай, Едис.
В моя град има доста турци. Повечето мъжки имена са доста звучни и с някои изключения не са трудни нито за запомняне, нито за произнасяне.

# 42
Арден ми допада най-много, но чисто фонетично. Нямам представа какво означава. Момчето на една bgmamma е кръстено Адеан. Това име също звучи добре за мен, стига да приемате и други предложения.

# 43
Атила, Алпер и Левент са ми познати. Левент обаче ми е някак остаряло, не познавам момче или млад мъж с това име. По нашия край освен отхвърлените от Вас и Алпер популярно е и Мерт и . Често срещани са и класическите Ахмед, Хасан, Мехмед.
Предлагам Едис, на галено Еди.

# 44
  • Банско
Алия, Еслин, Карина.

Общи условия

Активация на акаунт