Проблем след полов акт

• 2 074
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, не знаех точно къде да пиша затова публикувам тук. Момиче на 21 години съм случаят е следният след полов акт отивайки по тоалетна след като се избърсах видях парченце тъкан беше мъничко като топче поне на това ми приличаше първо беше телесен цвят малко по късно стана червеникаво буквално беше малко парченце тъкан  на някой да му се е случвало подобно нещо ? Ужасно съм притеснена какво може да бъде, не мисля, че е нещо нормално …
Моля дайте ми съвет супер уплашена съм 😰

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 14:58 от user.111

# 1
Гинеколог? Не разбирам как при здравословен проблем не отиваш на лекар, а се допитваш до бг-мама.

# 2
Не разбрах много това топче е изпаднало от теб ли? Или е някъде още на теб? Ако е изпаднало - как първо е розово, а споле червено. Обясни по-спокойно.

Най вероятно се е доразкъсал химена. Спря ли да кървиш?

Така или иначе щом има нещо, което е различно от обикновеното се отива на лекар. Запиши си обезателно час и това, че вече няма проблем не е причина да не го правиш.
Отиди, разкажи и лекарят ще те прегледа. Ще види къде има следа от раничка и ще ти каже какво е.
Може и паднало полипче да е, може различни неща.
Върви на лекар без излишна драма! Айде поуспокой се - нали си добре сега.

# 3
  • София
Задължително на АГ. Simple Smile Не изпадай в паника.

# 4
Протъркано е. Ако не е било достатъчно мокро. Или ако актът е бил много дълъг и е травмирал тъканите. Случвало ми се е и на мен.

# 5
Протъркано е. Ако не е било достатъчно мокро. Или ако актът е бил много дълъг и е травмирал тъканите. Случвало ми се е и на мен.
Здравей при мен се случва всеки път след полов акт кафяво зацапване два дни примерно след акта чудя се дали е възможно да е от по груб или от размера тъй като с бившия ми приятел не съм имала тези проблеми, ако ти се е случвало ще се радвам да споделиш ходих на лекар няма проблем и цитонамазка правих и всичко е окей

# 6
Здравей при мен се случва всеки път след полов акт кафяво зацапване два дни примерно след акта чудя се дали е възможно да е от по груб или от размера тъй като с бившия ми приятел не съм имала тези проблеми, ако ти се е случвало ще се радвам да споделиш ходих на лекар няма проблем и цитонамазка правих и всичко е окей
Тук вече не мога да кажа. Чак зацапване, ако е от самия акт и никакви други причини трябва да е било много грубо. Въпроса е ако е толкова грубо защо го търпиш.

# 7

Коя група е цитонамазката?
Забелязвате ли дали това зацапване е преди или след овулацията?
Пиете ли добавки в момента?
Направиха ли ви щателно изследване - колпоскопия и оглеждане на лигавицата за полип веднага след цикъл или с камера?

Това, за което говорите не е протриване - няма как от протриване да имате с дни кафяво зацапване. По-скоро говори за полип в матката.

# 8

Направиха ли ви щателно изследване - колпоскопия и оглеждане на лигавицата за полип веднага след цикъл или с камера?

Това, за което говорите не е протриване - няма как от протриване да имате с дни кафяво зацапване. По-скоро говори за полип в матката.
Да, това вече не е протриване, а проблем по-горе евентуално. Просто в началото не го беше споменала.
А и колко груб да е груб тоя секс..

# 9

Ами за съжаление съм ходила при два гинеколога и ми казват, че всичко е окей не ме преглеждат както вие споменавате май трябва да търся трети според мен иначе ме преглеждат нали и с ехограф отвътре, но мисля, че просто не ми обръщат внимание другото което е имам и проблем със самия ми цикъл той е страшно дълъг започва примерно 3 4 дни кафяво зацапване след това започва самото обилно кървене и става около 10 дни на месец споделяла съм пак с гинеколога но нищо и противозачатъчни пих по препоръка от него и нищо……  Някоя от вас  има ли подобна менструация ?

# 10
Здравейте искам да попитам с приятеля ми правихме секс след цикъла ми на следващия ден трябваше да съм в овулация правихме с кондом нямам никакви симптоми че съм бремена  на 30.01 правихме днес ми закъснява с два дена имам симптоми за цикъл че трябва да дойде не идва минали са две седмици и полувина вчераха бях на лекар да ми прегледат бъбреците ако бях бремена мисля че трябваше да ми кажат нямам зацапване

# 11
Здравейте искам да попитам с приятеля ми правихме секс след цикъла ми на следващия ден трябваше да съм в овулация правихме с кондом нямам никакви симптоми че съм бремена  на 30.01 правихме днес ми закъснява с два дена имам симптоми за цикъл че трябва да дойде не идва минали са две седмици и полувина вчераха бях на лекар да ми прегледат бъбреците ако бях бремена мисля че трябваше да ми кажат нямам зацапване
Първо - буквар.
Второ - сексуална култура.
Трето - на гинеколог се ходи след 7 дни закъснение. Ти имаш 2 седмици и стоиш и се чудиш. Когато си ходила на лекар за бъбреците са ти гледали бъбреци и пикочен мехур, а не матката. В ранна бременност се гледа с вагинален ехограф. Не прави ли тест?
Сега чета пак и заради липсата на знаци не разбирам два дни ли е закъснял цикълът или две седмици. След цикъла на следващия ден няма как да си в овулация..
общо взето направи тест и върви на гинеколог. Чета и не мога да разбера точно писанията ти.

# 12

Ами за съжаление съм ходила при два гинеколога и ми казват, че всичко е окей не ме преглеждат както вие споменавате май трябва да търся трети според мен иначе ме преглеждат нали и с ехограф отвътре, но мисля, че просто не ми обръщат внимание другото което е имам и проблем със самия ми цикъл той е страшно дълъг започва примерно 3 4 дни кафяво зацапване след това започва самото обилно кървене и става около 10 дни на месец споделяла съм пак с гинеколога но нищо и противозачатъчни пих по препоръка от него и нищо……  Някоя от вас  има ли подобна менструация ?
Аз съм така. 3-4-5 дни зацапване и после идва същинската менструация. През това време съм с превръзка. Събират се понякога и по 14 дни да съм в менструация-със зацапванията. Сега съм 11-ти ден от менструацията и още прикапва. Още съм с превръзка. Ходила съм при толкова гинеколози. Казвала съм им винаги за това зацапване и подължаване на менструацаята понякога и 14 дни. Те не са намирали някакъв проблем. Изнервящо е да бъда толкова дни с превръзка, но нищо не може да се направи.
Относно секс с по-дълъг и дебел мъжки атрибут. Ако е по-грубо и бие в дъното на матката, нормално е да има кръв. Това е нараняване. Не трябва да се прави груб секс с такъв атрибут. Щом една жена почувства болка по време на сексуален акт, трябва да го прекрати. Тялото й казва, че нещо не е наред.

Общи условия

Активация на акаунт