Има ли прераждане и кое ни кара да вярваме/не вярваме в него?!!

• 49 800
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 005
Това са Диктовките на възнесените учители , нали?

Да си чувала за автоматичното писане и че то е окултизъм?
Определено напускам тази тема, тук Истината не съществува под никаква форма.
  Joy Как разбра за това "автомати4но писане"...Много ме разсмя....та ти си "гений"..незнаех  4е знае6 "вси4ко...Mr. Green
Не съм гений, а  и аз чета.Това го знаят и децата Роза, чак се чудя как си го пропуснала.Която и книга за окултизъм да хванеш е написано.

# 1 006
Понякога не е достатъчно да се пробва нещо...трябва да се прави често...за да има ефект...
Аз се радвам, че каквото и да съм загубила, все още не съм загубила усмивката, която винаги имам, въпреки намръщените хора...
Между другото в Индия, не видях да има намръщени хора.Лицата на всички греят...
Значи можело  bouquet
сигурно Peace
в Индия не съм била, не мога да кажа, затова приемам писаното на доверие. Била съм във Франция, Холандия, Щатите и Канада - от 4 държави не съм си направила извода колко нещастна страна е България. Ако се съди по усмивките обаче - в Щатите най-малко такива съм видяла, значи ли това че са нещастни?
извинете за офф-а  Peace

# 1 007
Нали и аз същото казвам, какво не е ясно?Че като е свещенник какво му пречи да е лицемер.Вчера , днес и утре- винаги ще ги има.

Роза , ти се образовай по темата и после се смей, защото лоша шега ще ти изиграе това доверие и толерантност към всичко звучащо добре и красиво поднесено и мистично.
Поне на мен не мие изиграло ло6а 6ега до сега newsm78 а на тебе да не би???

Пак 6т е напи6а 4е съм много 6тстлива от обкръжението си...и от живота си,назависимо дали това  ти харесва или не...и дали го приема6 или не Grinning

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 00:25 от roza66

# 1 008
Аз не прочетох някой да казва,че всички българи са нещастни и намръщени.Май се говорише за мнозиинството.
И е факт,ако се усмихнеш на някой,първата мисъл на отсрещния ще е "Този е луд",или"Този какво ми се подиграва".
Но е факт също,че хората са толкова вглъбени в работата си,че са се превърнали в машини.Много експлоатация има.А това подтиска ...
добре, за мнозинството, което пък на свой ред образува една " нещастна страна ". така по-добре ли е?
и също така е факт, че и тук сигурно  малко от хората ще отговорят на усмивка ( другите просто няма да ви забележат), това какво означава и прави ли Канада нещастна държава ( каквото и да значи това невъзможно словосъчетание )?

# 1 009
http://magicaura.com/article/137/Курсове-и-Обучение/

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1005

http://urantia-bg.org/Archive.htm

http://occultism.hit.bg/psychology/psihichesko_vuzspitanie.htm

Добре разгледай тези сайтове, Роза NaughtyТам са любимите ти Рейки, Писането и всичко, за което напоследък тръбиш.А това е само прашинка в цялата купчина от боклуци на окултизма, ще ме извиняваш.
Аз не се занимавам с окултизъм, така , че няма как да ме изиграе Flutter
Не говоря за земното щастие  аз, то е временно.

От мене лека и спокойна нощ.И внимавайте със сънищата... Wink

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 23:10 от gerik

# 1 010
  • В Сънландия
gerik бихте ли пояснила каква Индия Ви разкриват?Аз също си пиша и то не само с един индиец... но освен това и съм живяла сред индийци...
Малко измислено звучи поста Ви, написан по този начин...Извинете ме ако греша.
Бих искала само да добавя(не съм погледнала още сайтовете дадени от Вас,но ще го направя), по написаното от Вас - Вие рейки  за окултизъм ли го смятате?Това би било смешно.Никакъв окултизъм не е рейки и няма нищо общо с окултизъм!

# 1 011
  • София
gerik,предполагам и тя не говори само за земното щастие.Щастието е едно и то е вътре в нас!

А това че окултизма е боклук,ми сестори доста обидно Thinking Crossing Arms

Цитат
От мене лека и спокойна нощ.И внимавайте със сънищата...

А това подигравка ли е ? newsm78

Лека нощ и на теб!  bouquet

# 1 012
gerik,предполагам и тя не говори само за земното щастие.Щастието е едно и то е вътре в нас!

А това че окултизма е боклук,ми сестори доста обидно Thinking Crossing Arms

Цитат
От мене лека и спокойна нощ.И внимавайте със сънищата...

А това подигравка ли е ? newsm78

Лека нощ и на теб!  bouquet

Исайкова както винаги малко хора разбират какво имам впредвид...и ти си една от тях   Hug  bouquet

# 1 013
http://magicaura.com/article/137/Курсове-и-Обучение/

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1005

http://urantia-bg.org/Archive.htm

http://occultism.hit.bg/psychology/psihichesko_vuzspitanie.htm

Добре разгледай тези сайтове, Роза NaughtyТам са любимите ти Рейки, Писането и всичко, за което напоследък тръбиш.А това е само прашинка в цялата купчина от боклуци на окултизма, ще ме извиняваш.
Аз не се занимавам с окултизъм, така , че няма как да ме изиграе Flutter
Не говоря за земното щастие  аз, то е временно.

От мене лека и спокойна нощ.И внимавайте със сънищата... Wink

gerik...става6 сме6на..по-добре спри...Моля те Praynig

Аз практикувам Рейки...и то редовно ....Ти практикува6 ли???? Не...а как се изказве6 така неподготвено и нелепо Thinking...стига с тези задръстени изказавания...направо не мога да поварвам Shocked

Рейки е божетсвенна енергия проти4а6та през тебе....помага6та на хората....не се излагай така,моля те. Rolling Eyes

докога 6те се повтарям .....не разбира6 ли като 4ете6 постингите ми ..наистина?? Thinking  Какъв мозък трбва да има 4овек за да разбере толкова елемнтарно не6то... наистина се 4удя..??????.котката ми ме разбира по-добре...newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 00:29 от roza66

# 1 014
  • В Сънландия
gerik  в един от сайтовете, които постнахте намерих това
"Учението на Христос се ръководи от три принципа: 1. пълно послушание на божията воля; 2.вяра в Бог не изискваща доказателства за неговото присъствие; 3. преданост, изключваща претенции към Бог."
Бих искала да попитам - Вие спазвате ли Божията воля?А Божиите закони.Божиите закони са събрани в 10 Божии заповеди...Спазвате ли ги?
За кой ли път питам християни за това, а никой не иска да ми отговори.Надявам се поне Вие да го направите.
И също да добавя ако не е проблем за Вас изказването на друга последователка на християнската религия във форума
Цитат
В християнството Бог е свят и при Него можем да отидем единствено осветени, което става не, чрез наши усилия(които са обречени на провал), а чрез Исус, у Който единствено няма грях
Кое е вярното newsm78 До колкото разбирам целта все е Рая, обаче в крайна сметка, как се отива там newsm78

Лека вечер

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 23:36 от bloodywhite

# 1 015
  • В Сънландия
Лека нощ на всички smile3507
Аз мисля да попътувам малко извън тялото си ... да поспя ...
Омръзна ми в това тяло и отивам малко по живот Grinning
Лека ....

# 1 016
  • по пътя на светлината
Лека!  bouquet 

# 1 017
gerik бихте ли пояснила каква Индия Ви разкриват?Аз също си пиша и то не само с един индиец... но освен това и съм живяла сред индийци...
Малко измислено звучи поста Ви, написан по този начин...Извинете ме ако греша.
Бих искала само да добавя(не съм погледнала още сайтовете дадени от Вас,но ще го направя), по написаното от Вас - Вие рейки  за окултизъм ли го смятате?Това би било смешно.Никакъв окултизъм не е рейки и няма нищо общо с окултизъм!

Мила bloodywhite напълно съм съгласна с вас.. Peace..много е сме6но да се 4етът такива изказвания.Невероятно е 4е тези които пи6ат тези глупости..... дори не практикуват Рейки ...а само 4етат..в това е цялата  им трагедия.

Хора не ставайте сме6ни наистина...по този на4ин о6те пове4е доказвате ограни4ението си...  Embarassed
След като не сте в ВЪТРЕ в не6тата ...моля ви  Praynig поне не СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ неподготвени...зву4и ужасно нелепо и сме6но.... Rolling Eyes

Говорете си за библията ...цитирайте я...но за Рейки...абсолютно ни6то не разбирате...така 4е стойте дале4е и не пи6ете глупости Stop

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 02:42 от roza66

# 1 018
Лека нощ на всички smile3507
Аз мисля да попътувам малко извън тялото си ... да поспя ...
Омръзна ми в това тяло и отивам малко по живот Grinning
Лека ....
Зву4и страхотно Peace След малко и аз 6те го напрявя...това пъте6ествие  bouquet
Лека и сладки съни6та и приятно пъте6ествие Heart Eyes

# 1 019
Бих искала да попитам - Вие спазвате ли Божията воля?А Божиите закони.Божиите закони са събрани в 10 Божии заповеди...Спазвате ли ги?
За кой ли път питам християни за това, а никой не иска да ми отговори.Надявам се поне Вие да го направите.
И също да добавя ако не е проблем за Вас изказването на друга последователка на християнската религия във форума
Цитат
В християнството Бог е свят и при Него можем да отидем единствено осветени, което става не, чрез наши усилия(които са обречени на провал), а чрез Исус, у Който единствено няма грях
Кое е вярното newsm78 До колкото разбирам целта все е Рая, обаче в крайна сметка, как се отива там newsm78

това го приех за ли4ен въпрос,затова ти отговарям с няколко думи.да аз живея според христовите(не религиозните)закони и продължавам да се утвърждавам 4рез опитност и постоянство.
   6то се отнася до рая там отиват тези хистияни които са устояли с твърдост до края.......това са кратки но мисля ясни отговори Peace

Общи условия

Активация на акаунт