Има ли прераждане и кое ни кара да вярваме/не вярваме в него?!!

• 49 749
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 080
Рисия е имала и други посланици които могли да приемат послания от ефирните октави. Про4ети трудовете на Елена  Блаватска и Николаъ Рьорих  те са са били  съ6то такива посланници....и са приемали диктовки от Вис6ите сили....и са прознати от цял свят.Иимат издадени книги  в цял свят на над 34 езика...

# 1 081
Надеждатат на Възнесените Владици  е 4е е знанията и у4енията които съдържат тези диктовки 6те доведат  до изменение на съзнанието на всеки който се заеме с тяхното изу4аване.И заедно с изменение на съзнанието на хората  и светът 6те се измени  и 6те спасим планетата и 4ове4етсвото от разруха...Целта е вси4ки до един да се оби4аме,да изкореним егото си...да не сме егоисти а да раздаваме  само добро окло нас. Това Те нари4ат Божественно съзнание....
Има само един истински мотив, с който си струва да пристъпвате към всяка духовна практика и всяка духовна методика – да се избавите от своето его и да се приближите до Бога, да служите на Бога и на всички живи същества.

Дано успеем newsm78

# 1 082
"Понякога набожният човек от човешка гледна точка, регулярно посещаващ всички църковни служби и церемонии, стои в своето духовно развитие по-ниско от човека, който никога не посещава църкви и църковни служби, но имащ правилен вътрешен мотив и реализиращ във всекидневния си живот тези заповеди, на които ви е учил Исус и другите Учители на човечеството.
Няма да е голямо откровение, ако кажа, че има много повече духовно издигнати хора извън пределите на религиозните конфесии, отколкото сред хората действащи в рамките на определена религиозна система
".

Сурия

Напълно съм съгласна с това Peace

# 1 083
ооооф ...ве4е по4на да ми писва вси4кото това писане ,не за друго ами за6тото сме на разли4ни светове по отно6ение на вярата..но както и да е то това е ясно от на4алото  Tired

само да отбележа и моето мнение...аз съ6то смятам 4е тези книги и тези диктовки са от лъжливи духове и сатанински влияния.не6то да е от дявола или от неговите духове не озна4ава винаги,кръв ,насилие и убииства....не напротив много 4есто тои деиства 4рез кротки и добри4ки хора,които по някаква при4ина са се заблудили и им диктува послания за мир ,единство и лубов.и все говорят и цитират от библията,сатана съ6то знае 4е исус е бог ,така 4е много добре знае какво да диктува в главите на хората.та нали ако се представи с истинско лице никой няма да го слу6а ,камо ли да го записва на послания.и т.н. Stop
 Stop...споко знам 4е ве4е си кипнала РОЗИ66....спокойно това е моето мнение от гледна то4ка на библията Simple Smileни6то ли4но към теб,някой ден ако се засе4ем в бг може и кафе да пием..аз 6те те 4ерпя Peace

# 1 084
ооооф ...ве4е по4на да ми писва вси4кото това писане ,не за друго ами за6тото сме на разли4ни светове по отно6ение на вярата..но както и да е то това е ясно от на4алото  Tired

Ами като ти е писнало недей пи6и тогава. Grinning Боже толкова е лесно. Joy
Не пи6а заради теб мила. Само не ми се сърди... Sad  Отговарям на Мама Нана .....А и темата е за прераждането ако няма6 ни6то напротив.. Wink

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 01:40 от roza66

# 1 085
NICOLE B. ..дарага моя съфорумке... Heart Eyes
Никой никого не насилва да се пи6е тук в темата.Всеки пи6е по собственно желание  bouquet

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 01:41 от roza66

# 1 086

Stop...споко знам 4е ве4е си кипнала РОЗИ66....спокойно това е моето мнение от гледна то4ка на библията Simple Smileни6то ли4но към теб,някой ден ако се засе4ем в бг може и кафе да пием..аз 6те те 4ерпя Peace
Ох о6те не съм кипнала   JoyНяма да кипвам...за кво?Нека всеки си мисли каквото иска  GrinningСърце да е 6ироко и добро,нали.... Heart Eyes
6те се радвам да се засе4ем в БГ  Grinning   И аз после 4ерпя Hug

# 1 087
ами темата като е за раждане или прераждане ..все тая ,недей пи6и за исус 4е той няма ни6то об6то с твоите постинги за мир и хва6тане за ръ4и4ки  вси4ки богове...ти дори не знае6 какво е посланието на исус...и м-у другото той отри4а прераждането така 4е придържай се и ти моляте към твоята си тема... Stop

# 1 088
ами темата като е за раждане или прераждане ..все тая ,недей пи6и за исус 4е той няма ни6то об6то с твоите постинги за мир и хва6тане за ръ4и4ки  вси4ки богове...ти дори не знае6 какво е посланието на исус...и м-у другото той отри4а прераждането така 4е придържай се и ти моляте към твоята си тема... Stop
Е нали всеки има право на мнение...ни6то 4е не съвпада с мнението н адруги.За мен е така. Wink

# 1 089
ами за кафето ...ти как 6те ме познае6..мога ли да питам как си ме представя6...интересно ми е Mr. Green

# 1 090
Е отвреме навреме може и да има отклонения от темата...стига да не се отклони съвсем. Crazy  Аа за посланието на Исус 6те узнаем един ден вси4ки...които вярваме и не вярваме .Не изклю4вай  и атеистите..и те са хора ...и те ду6а носят.Ни6то 4е не вярват в Бог и Исус....Те може и да отидат   в царството небесно а някои християни може и да не .Така 4е зависи....  Wink

# 1 091
ами за кафето ...ти как 6те ме познае6..мога ли да питам как си ме представя6...интересно ми е Mr. Green
Ами като ми прати6 снимка на ли4ни..6те те позная по нея Mr. Green Мен ве4е ме вижда6 на снимка...не се крия,така 4е лесно 6те ме познае6 Grinning
А ти да не си зодия скорпион или  като 4е  пове4е  май ми прили4а6 на  козирог newsm78

# 1 092
сори за зодията..но откакто съм вярва6та съм зодия исус Wink

# 1 093
и поздравления за трите ти деца ве4е маи големи,то и аз съм с 3 но дребни Crazy

# 1 094
NICOLE B. отивам да ти отговарям на ли4ни...4е тук го превърнахме в 4ат  и утре като ни 4етат 6те ни  #2gunfire  Joy

Общи условия

Активация на акаунт