Има ли прераждане и кое ни кара да вярваме/не вярваме в него?!!

• 49 816
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 975
Благодяря на Бог за вси4ко с което ме е дарявал...и не спира да ме дарява Heart Eyes.С невероятното 6стастие което имам....със  страхотните приятели които имам, със  страхотния съпруг и деца които имам,със  страхотните родители които са ме отгледали.  bouquet

Със  страхотните хора които  постоянно сре6там в живота си....тези хора са едни страхотни уравновесени и 6тастливи хора,коита са  пример за 6тастие и  любов.Те са все пове4е в живота ми...дори и тук в форума намерих такива  bouquet

У4а се от тях...и продължавам да се у4я....Благодаря ти Боже....За 4удесата които не спират да ми се слу4ват постоянно в живота ми...които ме правят невероятно 6атстлива Heart Eyes

Живота ми е низ от радости...и аз само му се наслаждавам.

От ни6то не мога да се опла4а в живота си ,само мога да благодая неспирно..  bouquet Дай Боже всекиму
Praynig

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 20:21 от roza66

# 976
  • В Сънландия
roza66  Peace
В това е изтината - в благодарноста, която изразяваме към Бога...

# 977
...............
Много малко хора в България имат подобно извисено съзнание наистина.Да не отдават зна4ение на материалните не6та а на духовните не6та.
....................
Много рядко съм сре6тала хора в България толкова извисени. Пове4ето  хора в България  са сърдити, враждебни,умислени,злобни,завистливи и само се оплакват от живота....и плюят един сре6ту друг ..ужасно е... а не рзбират 4е те сами си го првят такъв живота,мизерен и не6тастен .... а жалко Sad

Никъде другаде по света няма такива хора?  И ако се опитваш да вменяваш вина, че поради низките ни вибрации  и бездуховността сме нещастни тук в България и не спим на нарове имаме ТВ и Интернет поради материализма в чиито плен сме е меко казано "изсилване" от твоя страна.

Поради каква "духовност" не живееш в БГ, а в страна с далеч по висок стандарт? 

Добре ние сме задръстени непросветени живеещи по средновековни закони. От нас струи завист и злоба. Как твоята възвишеност и духовност се принизи до нашето ниво?

За мен си живо доказателство за безкрайната милост и търпение на Бог.

С най-добри чувства и пожелания!  bouquet 

# 978
...............
Много малко хора в България имат подобно извисено съзнание наистина.Да не отдават зна4ение на материалните не6та а на духовните не6та.
....................
Много рядко съм сре6тала хора в България толкова извисени. Пове4ето  хора в България  са сърдити, враждебни,умислени,злобни,завистливи и само се оплакват от живота....и плюят един сре6ту друг ..ужасно е... а не рзбират 4е те сами си го првят такъв живота,мизерен и не6тастен .... а жалко Sad

Никъде другаде по света няма такива хора?  И ако се опитваш да вменяваш вина, че поради низките ни вибрации  и бездуховността сме нещастни тук в България и не спим на нарове имаме ТВ и Интернет поради материализма в чиито плен сме е меко казано "изсилване" от твоя страна.

Поради каква "духовност" не живееш в БГ, а в страна с далеч по висок стандарт? 

Добре ние сме задръстени непросветени живеещи по средновековни закони. От нас струи завист и злоба. Как твоята възвишеност и духовност се принизи до нашето ниво?

За мен си живо доказателство за безкрайната милост и търпение на Бог.

С най-добри чувства и пожелания!  bouquet 

Ето ..типи4но изказаване по български...злоба и завист  Grinning
Знае6 ли...жал ми е 4е милси6 по този на4ин..и не си разбрала това което съм писала Sad

А За6то съм тук в страна с  по-висок стандарт,...попитай Бог,и той 6те ти отговори.Понеже ти самата си  толкова "търсе6та"...4е саматa незне6 какво търси6...а и  никога не би го  разбрала....Доста си объркана...Дано го намери6 наи-после  Wink Не е късно.... Praynig

Не ти се сърдя мила Mama_Nana  bouquet

Дано Бог ти помага и те пази   Heart Eyes

Успех  bouquet

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 21:06 от roza66

# 979
Мила Мама Нана ....Много жалко 4е си приела  вси4ко много ли4но...а аз писах по принцип за хората в БГ като цяло.И това е жестоката истина която хората не "искат " да премат... Cry

Няма как да забележи6 това 4е хората са сърдити и неусмихната...понеже  си сред тях и не ти прави впе4атление.Просто може би си свикнала...не си живяла извън България.

Само хората които за живяли извън страната забелязват това...понеже жиевят в страни където усмивката е 4аст от ежедневието.....

Знам 4е не би могла да ме разбере6...и затова те разбирам и не мога да се сърдя за на4ина ти на мислене.

Ако един ден се слу4и така 4е по4не6 да пътува6 и да види6 как живеят другите хора...когато се върне6 в България...милата  България.... 6те види6 разликата,тогава 6те разбере6 какво съм имала впредвид мила.  :bouquet
Дано се слу4и в този ти живот    bouquet

Знам  само 4е не съм "слу4айно" в тази страна...знам 4е"тука прогледнах" за не6та за които в България съм била "сляпа".Знам 4е всеки си има негова съдба....моята е такава....харесва ти или не.

Повярвай ми..."аз съм в България" и много помагам по на4ин по който ти няма как да знае6...а и не искам да разказвам тук...понеже предполагам  пак 6те го приеме6  погре6но..като "самохвалство" или "изтъкване"...поради тази при4ина 6те си замъл4а и 6те спра до тук  Sunglasses....

Оби4ай хората  от сърце....и се радвай на живота...само това мога да ти кажа  bouquet

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 21:45 от roza66

# 980
  • София
bloodywhite ,живи са за моя радост:)
Незнам какво означава,дали е важно,но тях само веднъж съм сънувала.Просто 3 пъти се случва да изпадна в състоянието,което описах ,че не мога ад се събудя... newsm78 Явно нещо стази тънк нишк е станало...ама е много гадно...

Роза,мила,благодаря ти за думите. А аз мечтая да срещам хора като теб.За съжаление наистина тук ги няма,или ако ги има са дефицит.Все пак радвамсе ,че срещнах теб! Heart Eyes

И аз се възхищавам на bloodywhitebouquet

# 981
“Преди да се впуснете да изучавате същината, изучете резултатите на нещата!”
                                                                                                     Учителя П. Дънов

Той е Българин Рози!

# 982
Роза , ако това твоето е трептене на честотата на бог... ooooh! не искам да имам нищо общо с този бог.Само си прочети изказванията, ти се клатиш като тръстика от всеки вятър.Само да не ти изнася нечие мнение и го засипваш с обиди и подигравки.Но виж , съмишлениците ти са друго нещо-сърца, ореоли и цветя.Смешно е Роза и много детинско, ще ме прощаваш.Това не е трептене, то си е баш тътен от  нозете на легион маршируващ в сърцето ти.За твое щастие, много от тъпите , неуки, ограничени и невибриращи християни имат дарбата/дадена им от Св. Дух/ да разпознаят този тътен и да се молят за тебе.Да се молят Бог да те освободи от легиона поробил съзнанието ти и отровил сърцето ти.Защото това , което струи отнего не е любов NaughtyГраницата е много, много тънка.Границата м/у лъжата и Истината. Знам, че сега ще ме засипеш и мен с емотикони, но първо се замисли.Не те мразя-теб не.Напротив.Но  това, което си допуснала в  тебе, то ще съжалява, когато християните се обединят в молитва , вярвай ми.
Така е , Роза, християните не са всеобщи любимци.Тях ги мъчат, гонят, убиват, забраняват.Те са неудобните.Не хиндуистите, будистите, мюсулманите, кришнарите, окултистите и пр. и пр.А защо е така ли?Истината е неудобна, да.

# 983
“Преди да се впуснете да изучавате същината, изучете резултатите на нещата!”
                                                                                                     Учителя П. Дънов

Той е Българин Рози!
Да Mama_Nana...велик българин...Имам неговите книги в библиотеката ми... и ги 4ета с трепет. А знае6 ли 4е е вярвал в прераждането Heart Eyes

# 984
bloodywhite ,живи са за моя радост:)
Незнам какво означава,дали е важно,но тях само веднъж съм сънувала.Просто 3 пъти се случва да изпадна в състоянието,което описах ,че не мога ад се събудя... newsm78 Явно нещо стази тънк нишк е станало...ама е много гадно...

Роза,мила,благодаря ти за думите. А аз мечтая да срещам хора като теб.За съжаление наистина тук ги няма,или ако ги има са дефицит.Все пак радвамсе ,че срещнах теб! Heart Eyes

И аз се възхищавам на bloodywhitebouquet

Исайкова...Аз се възхи6атавам и на двете ви с Bloodwhite...и самата съм много 6тастлива 4е ВИ сре6тнах тук ...и двете Heart Eyes Ни6то слу4айно няма, нали ? bouquet

# 985
Роза , ако това твоето е трептене на честотата на бог... ooooh! не искам да имам нищо общо с този бог.Само си прочети изказванията, ти се клатиш като тръстика от всеки вятър.Само да не ти изнася нечие мнение и го засипваш с обиди и подигравки.Но виж , съмишлениците ти са друго нещо-сърца, ореоли и цветя.Смешно е Роза и много детинско, ще ме прощаваш.Това не е трептене, то си е баш тътен от  нозете на легион маршируващ в сърцето ти.За твое щастие, много от тъпите , неуки, ограничени и невибриращи християни имат дарбата/дадена им от Св. Дух/ да разпознаят този тътен и да се молят за тебе.Да се молят Бог да те освободи от легиона поробил съзнанието ти и отровил сърцето ти.Защото това , което струи отнего не е любов NaughtyГраницата е много, много тънка.Границата м/у лъжата и Истината. Знам, че сега ще ме засипеш и мен с емотикони, но първо се замисли.Не те мразя-теб не.Напротив.Но  това, което си допуснала в  тебе, то ще съжалява, когато християните се обединят в молитва , вярвай ми.
Така е , Роза, християните не са всеобщи любимци.Тях ги мъчат, гонят, убиват, забраняват.Те са неудобните.Не хиндуистите, будистите, мюсулманите, кришнарите, окултистите и пр. и пр.А защо е така ли?Истината е неудобна, да.

bouquet Дано Бог ти прости... Praynig
Не бих искала да коментирам постинга ти....много нелепо исказаване ...на което никак не се сърдя.  bouquet

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 22:02 от roza66

# 986
  • София
Ни6то слу4айно няма, нали ? bouquet
Абсолютно  Wink

bouquet Дано Бог ти прости... Praynig
Не бих искала да коментирам постинга ти....много нелепо исказаване ...на което никак не се сърдя.  bouquet
Дано тя си прости:)

# 987
Затова и България е една не6тастна страна пълна с  не6тастни, озлобени  и уморени от жиовта си хора... Sad.[/b]
e това е много грубо според мен, как можеш да абсолютизираш за цяла една страна не разбирам. Това ли е обсъжданата толерантност питам се?...
и моля те, дай да видим тоя сайт, пък сами да решим сатанински ли е или не. стана ми любопитно жената с ангелско излъчване каква религия изповядва, та е толкова неразбираема за низши духом.

# 988
  • В Сънландия
gerik ами то написаното от Вас в пост « #982 13-04-2007, 21:45:39 » си звучи като абсолютна заплаха "Но  това, което си допуснала в  тебе, то ще съжалява, когато християните се обединят в молитва , вярвай ми. ... Много странно християнски звучи това... newsm78
А това какво значи ?"Така е , Роза, християните не са всеобщи любимци.Тях ги мъчат, гонят, убиват, забраняват.Те са неудобните.Не хиндуистите, будистите, мюсулманите, кришнарите, окултистите и пр. и пр.А защо е така ли?Истината е неудобна, да.  ooooh!???
Давате ли си сметка какво пишете в момента???
Ами, че то различните християни винаги са се гонили едни други ... и не са се съобразявали едни с други ... Карате ме да цитирам себе си - да цитирам факти, а това е малко смешно... ще се цитирам в червено, дано този път прочетете(цитирам тези неща за трети път след като ги писах по преди в темата, и отново цитирам за Вас ...)
Не съм съгласна с Вас,че различните деноминации не са проява на сектантсво в Християнството.За пример искам да дам Англиканската църква,която също е част от Християнската религия - през 1534г. Хенри VIII не успява да получи от Папата развод с Екатерина Арагонска,прави Реформация и се обявява за глава на независимата от Рим англиканска църква(това са исторически източници,доказани от науката и неоспорими)и се развежда!,но кажете ли на англичанин,че религията,която изповядва е всъщност секта създадена за облагодетелстване на някого(секта в най-лошият според думите Ви смисъл),ще Ви заклейми по същият начин,по който Вие заклеймявате казаното от мен.А сега за последствията от англиканската църква - през 1553-1558 Мария I Тюдор възстановява католицизма и унищожава всички,които изповядват протестантството(унищожава - буквално избива)В периода 1558-1603 царува Елизабет I Тюдор, която възстановява отново протестантството и избива католиците(всичко това е лично облагодетелстване,доказано от исторически факти).
861г - нека поговорим малко и за българският народ,покръстване на българите,княз Борис,в силни политически пререкания,дали да приемем източното православие или католицизма.Християнството е наложено със сила и меч,като политическа мярка за обединение,а не защото народа е бил много увлечен от тази религия.Пак някой,за лични цели,и с лични мерки е наложил със сила волята си,за собственни цели,не по желание на хората.
През 12век. по българските земи се появяват богомилите,които са жестоко гонени от Християните.Богомилите са тези,които се опитват да следват истинното,първоначално Християнство,докато при българите и до днес има остатъци от езическите обреди(един от които аз знам е - след погребение,на следната сутрин се отива на гроба и върху него се палят вълна и жито,с цел да не вампиряса покойника,което според Християнската религия е невъзможно,ако покойният е опят).Та за богомилите(не случайно носят и това име),официалната църква по това време в България,казва че те са еретици и изгарят поп Богомил на клада - християни изгарят по езически друг християни,наричайки го по наш съвременен стил "сектант"(никъде в Библията не се споменава,че трябва да се изгарят "друговерци").Отново облагодетелствана е само църквата - няма разноверци и отново всички вярват само и единственно на официалната църква,независимо дали тя следва правилата и каноните или не!Аз лично смятам,че заради тези грехове извършени под влиянието интересите на определени личности,Бог ни е наказал с 5 века робство и мъки!

Най - вече различните видове Християни, са гонели други християни.Ами извинете ме, но вие се гоните едни други, а после пишете,че истината била неудобна.
Питала ли сте се , докато си пишехте поста да кажем, защо в източните религии го няма това гонене помежду им?
Отговора е много прост Всеки следва това, в което вярва и не се меси във вярванията на другите.За какво да се гонят едни други?
Човек не може да получи толерантно отношение, ако не проявява същото и към другите
Без лоши чувства  bouquet
Поне като се включвате в темата(а Вие не сте тук от вчера) прочетете малко преди да нападате.Отговори на въпросите и констатациите Ви, са вече дадени.Защо карате хората да се повтарят,вместо да прочетете какво пишат и как се аргументират?, и след това да зададет въпроса си или да осъдите #2gunfire ...

# 989
Затова и България е една не6тастна страна пълна с  не6тастни, озлобени  и уморени от жиовта си хора... Sad.[/b]
e това е много грубо според мен, как можеш да абсолютизираш за цяла една страна не разбирам. Това ли е обсъжданата толерантност питам се?...
и моля те, дай да видим тоя сайт, пък сами да решим сатанински ли е или не. стана ми любопитно жената с ангелско излъчване каква религия изповядва, та е толкова неразбираема за низши духом.
Моля ви  sylvi..имате ли си представа какви глупости поствате?? Ами недйте да 4етете само последния постинг...моля . .Само  от днес сте в темата и ве4е  си правите много "гре6ни изводи"...По-полека с атаките ако оби4ате.... Blush

Бих ви посъветвала да по4етете малко преди да се вклю4ите към някоя тема.
С най добри 4увства.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт