Има ли прераждане и кое ни кара да вярваме/не вярваме в него?!!

• 49 697
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 260
Абе жена...стъга се дърпа като...   Grinning 4ети Блаватска малко. Има божествена магия  като понятие. Това е истинското понятие от древноста за МАГИЯТЯ.....ТОВА 4Е ТИ НЕ ЗНАЕ6 ЗА ТОВА..НЕЗНА4И 4Е ГО НЯМА.... ooooh!
Розе, тая Балватска си е един Бълвоч! Няма да я чета, достатъчно е окулта, който пробутва!  Crossing Arms
Ти си я чети, но ако искаш да разбереш за Исус, чети Библията и иди на неделно училище например. (аз също смятам да отида на такова)
Има понятие като Божествена сила, но божествена магия-НЯМА бре жена!
МамаНана не се заяжда с вас, а много добре го е написала, замислете се хора!

Жената се е трудили през целия си живот да пътува и да ги събере тези факти.6те открие6  много интересни не6та за Питагор,Платон.и МАГИЯТА КАТО БОЖЕСВЕНА НАУКА ..ИМА бре жена  Mr. Green

ТИ НЕЗАЕ6.....по4ети малко.Твърди6 не6та които НЕЗНАЕ6... Naughty

# 1 261
Ланфеар, чела съм, но след като Бог ми се откри, аз живея с тази Истина, защото тя е реална, не е само "интересна мисъл", зад която заставам. Когато Бог те докосне, знаеш, че това е Той! И спираш да търсиш! Simple Smile
Пожелавам ти  го на теб и на момичетата, които пишат тук! Защото виждам, че търсите!

bouquet

Розеееее.....пак ще си говорим  Flutter

# 1 262
Мама Нана нахвърля6 се и  #2gunfire  и се без да разбира6 про4етеното  #Cussing out
Про4ети...помисли...па после напи6и.

Кое е нахвърляне Розе?
Обясних ти и пак ще ти повторя:Всичко написано за Исус от теософите е така, защото ако приемат, че Исус е Бог философията им пропада.

Що се отнася до трудовете на Блаватска "известна в цял свят", какво са променили в целия свят за последните 100 години /починала е 1891год./ в посока добро. Или може би са накарали повече хора да повярват, че могат да превръщат тиквата в каляска.  newsm78

# 1 263
Ланфеар, чела съм, но след като Бог ми се откри, аз живея с тази Истина, защото тя е реална, не е само "интересна мисъл", зад която заставам. Когато Бог те докосне, знаеш, че това е Той! И спираш да търсиш! Simple Smile
Пожелавам ти  го на теб и на момичетата, които пишат тук! Защото виждам, че търсите!

bouquet

Този момент съм го била пропуснала...Така че   bouquet
Иначе в темата за религията в училищата и аз казах - да, но по желание...на сила хубост не става. Но не ми хареса острия тон на по-голямата част съфорумки и тяхното категорично "НЕ". Като че ли нещо лошо ще стане с децата им...  Sad

# 1 264
  • В Сънландия
SilIli много често чета в постингите Ви "Бог ми се откри","Исус каза да не си хвърлям бисерите тук","Бог ми каза да не пиша повече в тая тема"...Всичко добре, нямам против, но ми е интересно Вие и Бог кафето ли си пиете заедно?Недоумявам, как Бог ще ВИ каже да не пишете някъде или да не общувате по някакъв начин, освен ако не сте близки приятели или нещо такова.
Бихте ли, ни осведомила как разговаряте с Бог, как Ви се открива, как Ви казва да правите или да не правите разни неща?Ако  може тайната за тези чудеса...Много ще съм благодарня.А ако е нещо "скрито", може ли чрез Вас и аз да питам някой работи Бог, защото много искам някой отговори, а гледам Вие редовно си говорите...Ще бъде ли проблем?

# 1 265

bouquet

Този момент съм го била пропуснала...Така че   bouquet
Иначе в темата за религията в училищата и аз казах - да, но по желание...на сила хубост не става. Но не ми хареса острия тон на по-голямата част съфорумки и тяхното категорично "НЕ". Като че ли нещо лошо ще стане с децата им...  Sad
Всеки трябва доброволно да вземе решение  Peace
Сам Бог ни е дал свободна воля, дори, за това да поискаме да Го открием Simple Smile

# 1 266
SilIli много често чета в постингите Ви "Бог ми се откри","Исус каза да не си хвърлям бисерите тук","Бог ми каза да не пиша повече в тая тема"...Всичко добре, нямам против, но ми е интересно Вие и Бог кафето ли си пиете заедно?Недоумявам, как Бог ще ВИ каже да не пишете някъде или да не общувате по някакъв начин, освен ако не сте близки приятели или нещо такова.
Бихте ли, ни осведомила как разговаряте с Бог, как Ви се открива, как Ви казва да правите или да не правите разни неща?Ако  може тайната за тези чудеса...Много ще съм благодарня.А ако е нещо "скрито", може ли чрез Вас и аз да питам някой работи Бог, защото много искам някой отговори, а гледам Вие редовно си говорите...Ще бъде ли проблем?
blolodywhite, тази ирония не Ви допада, защото виждам, че иначе, имате интелектуален запас. Наистина, много пъти си тръгвах от тази тема, е сега окончателно ме изгонихте. Разбирам, че не се гледа насериозно на това, което пишем християните. А за начина ми на общуване с Бог, мога много да пиша, но вече нямам желание това да бъде тук и по този начин.
От тази тема, може да разберете повече:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151794.0

# 1 267

Обясних ти и пак ще ти повторя:Всичко написано за Исус от теософите е така, защото ако приемат, че Исус е Бог философията им пропада.

Що се отнася до трудовете на Блаватска "известна в цял свят", какво са променили в целия свят за последните 100 години /починала е 1891год./ в посока добро. Или може би са накарали повече хора да повярват, че могат да превръщат тиквата в каляска.  newsm78

Мила Mama_Nana...Това твое изказаване  пак ме разби напълно Mr. Green

Ти да не би да о4аква6 Блватска и   нейните трудове да променят  света..???Пак ме у4удва6... newsm78  Ти знае6 ли какво пи6е за промените...НЕ.

Земата е разделена на много периоди нари4ани "юги" или "калпи".

Сата юга,Третя  юга,Двапар юга,Кали юга...

За възход и падение си 4увала предполагам newsm78

6те ти обясна малко по отдале4е...та да стане по ясно....

Знае6 ли 4е е имало периоди в които духовноста на 4ове4еството се е издигало и е стигала до връхна то4ка и после  пак е падала надолу.Един от примерите  за това са Римляните....и после падението  им / Римската империя/.
Много не6та се променят и 6те продължават да се променят.Знае6 ли 4е навлизаме в епохата на Водолея която 6те изка4и съзнанието на  духовното развитие на хората в следва6тите стотици години.?

В края на всяка "голяма година" нари4ана от Аристотел "най великата година",която се състои от 6ест
сари
/цикли от затъмнения/,на6ата планета преминава през дълбока ФИЗИ4ЕСКА"революция.
Полярния и екваториалния климат постепенно сменят местата си....като първият бавно се придвужва към екватора.С изместване на океанското дъно в края на всеки 10 000 години/доказано е /настъпва полувселенски потоп,подобен на катаклизма по времето на Ной.От това не е трудно да се разбере 4е взимоотно6ениеето между природните и 4ове6ки цикли е са тясно сврзани.

Така в историята наблюдаваме постоянни приливи и отливи в развитието на 4ове4еството.Великите царства и империи достигат кулминацията  на своето вели4ие и отново западат по силата на съ6тия закон,по който са се издигнали.

По съ6тия на4ин 4ове4етвото,след като е стигнало най ниската то4ка,набира сили и запо4ва отново да се издига нагоре,при това висотата на възхода му според закона за постъпление и развитие на циклите е донякъде по голяма от то4ката до която е стигнало преди6ния път/ което даказва на6ето евюлиране...ние не седим все в 15 в например,а сме се развили/.

Така 4е промените МАма НАна ...промените са постояно...и продължават .... Mr. Green

Жената пи6е  не за да се промени света...а  за ДА СЕ ИНФОРМИРАМЕ ЗА ПРОМЕНИТЕ на света...Ама за да се информираме трябва да по4етем малко.

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 15:19 от roza66

# 1 268
  • В Сънландия
SilIli нямам желание да Ви гоня нито от темата, нито от нищо, нито пък правя разделение "християните и другите".Не сте ми трън в очите, ако това мислите!Просто ми е чудно как така смело се изказвате от името на Бог?Това е грях, а Вие доста често практикувате този грях - "Бог ми каза...","Бог ми се откри...","Бог не иска...".Постоянно използвате името Господне, а това си е направо гавра с първата Божа заповед в Християнството(така мисля, аз).Все пак зададох Ви няколко конкретни въпроса, но обикновенно когато задам конкретен въпрос към няколко християнки(не всички!) отговор не получавам и се чудя защо е така?
Един съвет от мен (ако искате го вземете в предвид, ако искате не го взимайте) : По - сдържано се изказвайте от името на Бога, защото за тези неща се плаща след смъртта и извинение тогава не може да има!А изказванията от името на Бог, за личностно общуване с някой от нас са си грях, не го отричайте!

# 1 269
SilIli никой никого не гони Grinning Ти казва6 4е тотално те изгонихме.. newsm78 Къде и кой те гони,не видях тук.

bloodywhite ти задава въпрос...но тя иска отговор....а  ти за6то бяга6... Отговори и де. Mr. Green
И на нас ни се е открил Бог.Какво си мисли6 4е само на тебе ли...а  не мила.   Flutter Не само на теб Бог се открива .Той се открива на вси4ко които го търсят.Така 4е тук  не си права ...Heart Eyes

# 1 270
SilIli нямам желание да Ви гоня нито от темата, нито от нищо, нито пък правя разделение "християните и другите".Не сте ми трън в очите, ако това мислите!Просто ми е чудно как така смело се изказвате от името на Бог?Това е грях, а Вие доста често практикувате този грях - "Бог ми каза...","Бог ми се откри...","Бог не иска...".Постоянно използвате името Господне, а това си е направо гавра с първата Божа заповед в Християнството(така мисля, аз).Все пак зададох Ви няколко конкретни въпроса, но обикновенно когато задам конкретен въпрос към няколко християнки(не всички!) отговор не получавам и се чудя защо е така?
Един съвет от мен (ако искате го вземете в предвид, ако искате не го взимайте) : По - сдържано се изказвайте от името на Бога, защото за тези неща се плаща след смъртта и извинение тогава не може да има!А изказванията от името на Бог, за личностно общуване с някой от нас са си грях, не го отричайте!
Абсолютно съм съгласна с bloodywhite .Много се прекалява с името Господне тук.... Naughty

# 1 271
SilIli, аз лично искам да продължа да чета твоето мнение по въпроса и ще се радвам да "останеш" в темата. Но се зачудих нещо. Казваш, че Бог ти е казал да не пишеш повече в тази тема. Защо? Не е ли редно Бог да използва своите наместници на земята, за да просветлява хората... Не те нападам или обиждам. Не ме разбирай погрешно. През вековете много месии е имало сред нас, за да учат хората на Божията воля. Ако Бог ти се е явил, то значи Той има послание към теб, или може би послание чрез теб към хората... Не е ли редна да обориш нашите тези с Божията теза...
Отново казвам, не се подигравам или нападам. Питам сериозно. Все пак не малко случаи има за такива хора. Дали и ти не си от тях???

# 1 272
SilIli,...вси4ки искаме да остане6,независимо 4е понякога дискусията стига до по-висока кулминативна то4ка..после пак спада.Нормално е в такива теми...
...но наистина ако има6 послание към нас  от Бог за6то да не пи6е6 в темата..и аз бих искала  като Ланфеар и Bloodywhite да го 4уя...

# 1 273
SilIli, може би аз, roza66 и Bloodywhite сме попаднали в тази тема, за да се срещмен с теб и да научим нещо от теб... все пак нищо случайно няма на този свят...

# 1 274
  • В Сънландия
SilIli, може би аз, roza66 и Bloodywhite сме попаднали в тази тема, за да се срещмен с теб и да научим нещо от теб... все пак нищо случайно няма на този свят...
Напълно съм съгласна! Peace

Общи условия

Активация на акаунт