Хайде на театър - 13

• 44 546
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Какво препоръчвате в Малък градски театър освен Обществен враг?
"Фицрой"

# 661
И аз препоръчвам Фицрой.

# 662
Моля Ви препоръчайте ми интересни постановки от Сатиричния театър. Нищо не съм гледала там. Благодаря предварително!

# 663
  • София
Започнах годината със "Заешка дупка" в 199.
Ще дам 4/5, защото не можа да ме докосне така, както ми се щеше. Хубава е постановката, смислена е, имаше моменти, в които ми се насълзяваха очите, но очаквах повече.
В Сатирата- "Светици и перверзници" и "Оскар" препоръчвам.
В МГТ "Капан за самотен мъж".

# 664
Моля Ви препоръчайте ми интересни постановки от Сатиричния театър. Нищо не съм гледала там. Благодаря предварително!

Постоянната съпруга, Политическо кабаре, Сама жена

# 665
Какво препоръчвате в Малък градски театър освен Обществен враг?

Освен "Обществен враг", силно препоръчвам да гледате и "Фицрой".

# 666
За много години! Бихте ли споделили мнения относно спектакъла " Коприна" на Диана Добрева?

# 667
И аз препоръчвам в МГТ “Празникът”, а също и ако сте от поколението, което е раснало през 90те години, препоръчвам и “Поп-фолк хроники, бели птици и куршуми”. Силно НЕ препоръчвам “Завръщане у дома”, но мисля го бяхме коментирали вече тук.
Аз съм взела билети за “Една испанска пиеса”, но не си спомням добри или лошо отзиви четох тук за нея, но видях режисьор Бина Хараламбиева и в комбинация със Светлана Янчева много ме заинтригува. Това ще ми е първият театър за годината.

# 668
Препоръчвам" Една испанска пиеса". Всички актьори са много добри!

# 669
  • на терасата
Честита Нова 2025 година! Да е пълна със здраве, мир и благоденствие!

Снимката на корицата на книгата "Пипи дългото чорапче", която е използвала philipa_ за аватар, ме кара да ви споделя, че спектакълът в Младежкия театър е прекрасен. Представление за детето във всеки от нас, каквато е и книгата, всъщност. Пипи в Младежкия е мюзикъл, направен прекрасно, с много хубава музика на Графа. Всичко е на ниво в постановката, режисура, сценография, костюми, актьорска игра. Чудесно забавление за малки и големи. Два пъти я гледах и двата пъти финалът ме разплака. Ще ида да я гледам отново, искам пак да се пренеса в чудния свят на Пипи.

# 670
За много години! Бихте ли споделили мнения относно спектакъла " Коприна" на Диана Добрева?

Аз го гледах, когато гостуваха в Народния. Прекрасно представление! До момента е в моите топ спектакли, които си струва да бъдат гледани повече от веднъж. Много красиво и докосващо, силно го препоръчвам! Heart

# 671
  • София
"Завръщане у дома" направо не знам как се играе още...

# 672
  • Бургас

Аз го гледах, когато гостуваха в Народния. Прекрасно представление! До момента е в моите топ спектакли, които си струва да бъдат гледани повече от веднъж. Много красиво и докосващо, силно го препоръчвам! Heart
Това е и моето мнение от гостуването на спектакъла в Бургас. Впечатляваща сценография!

# 673
  • София
Коприна е толкова естетическо издържано, че е като картина, като някаква визуална приказка. Heart

# 674
За много години!

Скъпи зрители и приятели на Сатиричен театър "Алеко Константинов",
🥳 От днес билетната ни каса е отворена за вас!
🎭 На 3, 4 и 5 януари работното време на касата ни е от 12:00 до 18:00 ч., а в тези три дни билетите за всички спектакли от репертоара ни, програмирани за януари и февруари, са с 50% ОТСТЪПКА при покупка на каса!
🤩 Пожелаваме ви щастлива и успешна Нова 2025 година!
Екипът на Сатиричен театър "Алеко Константинов"

Ама се чудя има ли  какво да избера...Предната година гледах " Светици и перверзници", "Луцифер" и "Влюбеният Шекспир"...Освен да продължа със "Сама жена" та да гледам пак Боян Арсов, който съм споменавала , че харесвам...

Общи условия

Активация на акаунт