Хайде на театър - 13

• 43 213
  • 724
  •   2
Отговори
# 75
Здравейте. Подарявам билет за 12те гневни за днес от 19 часа в театър Възраждане. Ако има желаещ, пишете ми на лично съобщение и ще ви пратя електронен билет.

# 76
Някой гледал ли е "Аз обичам, ти обичаш, тя обича" на Теди Москов? Дали ще дойде в повече на един почитател на класическия театър? Grinning Благодаря.

# 77
Снощи бях на “12-те гневни” в театър Възраждане и все още мисля за нея. Прекрасна постановка, може би най-добрата, която гледах тази година. Не съм гледала филма, но мъжът ми е, и той като мен беше впечатлен от пиесата.
Много интересен сюжет, който те кара да се замислиш за силата на съвестта и колко е определящ личният житейски опит при вземането на решения.
Същевременно представлението не е тежко, защото режисьорът е успял да вплете и някои забавни реплики.  Сцената е разположена в средата на залата, а при влизането в нея, актьорите бяха вече там на първи ред. Това подсилва въздействието и те кара да се чувстваш сякаш си в тяхната задушна таванска стая. Препоръчвам за всяка възраст над 12-13 год.

Аз обичам, ти обичаш, тя обича" не я препоръчвам на никой. Цинизъм до цинизъм, жал ми стана за актьорите.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 12:31 от bebitta

# 78
Аз идвам с отзив за "Засекретено изследване"  - 199 - изключително скучно и безинтересно. Все едно гледах новини.

# 79
Ще се радвам на отзив за "Остри завои" в Сити Марк Арт Център.

# 80
  • Sofia
Аз обичам, ти обичаш, тя обича" не я препоръчвам на никой. Цинизъм до цинизъм, жал ми стана за актьорите.

Само като прочета "Теди Москов" и ми става ясно, че ще е така. Избягвам категорично негови постановки. Не мога да си обясня защо са популярни.

# 81
  • София
Допуснете, че има различни вкусове, естетика, представа за театър.
Аз харесвам Теди Москов. Смятам, че не всичко, което прави е на еднакво ниво, но помня, че съм с добри впечатления от тази постановка.

# 82
Не гледам нищо на Теди Москов аз.

# 83
Не гледам нищо на Теди Москов аз.
Принципно и аз, но заради актьорския състав все го заглеждам това представление и все го отлагам за по-нататък от страх да не се разочаровам. Simple Smile

# 84
Хора имам запитване !! Гледалили сте " Двубой " , това е театрална постановка от Народният театър.. Павел Иванов също участва в нея !! Вчера го гледах във " Гунди " и направо съм впечатлена от този прекрасен актьор  !! 🥰🥰 Постановката заслужава ли си ??  Предварително ви благодаря ако отговорите . 😊

# 85
Лично на мен страшно много ми хареса и е сред любимите ми постановки за тази година, дори бих я гледала пак, а обичайно не повтарям. Много приятно сатирично представление по произведение на Вазов, режисирано от големия Мариус Куркински. Павел Иванов си е топ, както винаги. Бих препоръчала. Simple Smile

# 86
Лично на мен страшно много ми хареса и е сред любимите ми постановки за тази година, дори бих я гледала пак, а обичайно не повтарям. Много приятно сатирично представление по произведение на Вазов, режисирано от големия Мариус Куркински. Павел Иванов си е топ, както винаги. Бих препоръчала. Simple Smile
Мерси !Определено мисля да я видя . 😊😊

# 87
Включвам се за последните две постановки, които гледах и двете в Народния.
“Невидение” с Албена Ставрева- признавам бях малко без особени очаквания, но определено ме докосна, да не кажа, че всъщност ме натъжи. Почти през цялото време страхотнат ѝ игра будеше в мен тъга, сюжета също го определям като тъжен, просто друга по-подходяща дума не намирам. Диалекта, на който говореше през цялото време, беше комичен, но не ме караше да се смея именно заради съдържанието, което разказваше. За мен е постановка, която си заслужава.
Другата е “Идеалният мъж”, там актьорския състав е доста голям, но определено Владо Карамазов беше абсолютния перфектен главен герой. Страхотна игра, също много ми хареса Луиза Григорова. Иначе самата постанвока определям като класически театър, какъвто аз обожавам. Ненатоварваща, на моменти много комична, а същевременно много актуална и за съвремието ни. Определено препоръчвм.
Като заключение- не са постановки, които бих гледала отново. И двете. А за мен критерий за брилянтна постановла е такава, която бих повторила и потретила. Но пък са добри, затова си позволяам да кажа, че ги препоръчвам.

# 88
  • София
Излизам от "Народът на Вазов". Надявах се да ми хареса повече, но ще дам 3.5. На моменти много ми доскучаваше, а основното, което не ми хареса беше образът на Вазов. В моите очи не е такъв, надявам се да не е бил такъв и не искам да го гледам такъв. 😃 Не искам да изпадам в подробности, ако някой иска да го гледа.
Много ми хареса идеята да има актьор преди началото на представлението, който да стои отстрани на сцената. Страхотна роля на Мунчо- адмирации!
Имаше и забавни моменти. Не е лошо представлението като цяло, но както обикновено очаквах повече. 😃

# 89
  • Sofia
Излизам от "Народът на Вазов". Надявах се да ми хареса повече, но ще дам 3.5. На моменти много ми доскучаваше, а основното, което не ми хареса беше образът на Вазов. В моите очи не е такъв, надявам се да не е бил такъв и не искам да го гледам такъв. 😃 Не искам да изпадам в подробности, ако някой иска да го гледа.

Точно същото е и моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт