Хайде на театър - 13

• 45 730
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
За "По-студено от тук" имате ли отзиви?

# 586
За "По-студено от тук" имате ли отзиви?

На мен много ми хареса! Както и всички останали, които се представят на камерната сцена на ТБА. Може би единствено последната постановка - Две обиколки на парка - ми беше леко скучна, но всички останали са чудесни.

# 587
Здравейте! Включвам се в темата като част от целите за 2025 е да ходя по-често на театър. Закупих си карта на Сфумато и преди малко резервирах за Приключенията на И.К. От търсачката се ориентирах и че Дишай трябва да гледаме. Бекет не можах да разбера от няколкото мнения, на които попаднах, но май не е много за нас. Ще се радвам на отзиви за постановките там, а в темата ще седя, за да си водя записки и за останалите театри.

# 588
Здравейте, "Заклеваш ли се в децата" я препоръчвате, нали? Чудя се за билети.Иначе за януари взехме за Светици и перверзници.🤗

# 589
  • София
Здравейте, "Заклеваш ли се в децата" я препоръчвате, нали? Чудя се за билети.Иначе за януари взехме за Светици и перверзници.🤗
На мен ми хареса, но не всички са във възторг. 😃

# 590
Идвам с отзив за "Виновният" в НТ от тази вечер, както беше обещано. Билетът ми бе подарък от sea, за което искрено благодаря. Kissing Heart
Постановката е горчива комедия за сложните човешки взаимоотношения в три брака. Имаше смях, но имаше и драма, скрити послания, премълчани чувства, компромиси, житейски несгоди. Актьорите бяха прекрасни, като най-въздействащи ми бяха Павел Иванов и Виктория Колева. Като емоционалност мога да сравня спектакъла с "Кой се бои от Вирджиния Улф" в МГТЗК. Оценката ми е около 4/5.
Остава ми последно за годината представление и после ще направя личната си класация топ 10 за 2024. Simple Smile

# 591
"Светици и перверзници" е много яко и забавно.
"Заклеваш ли се в децата" горе-долу става за гледане, но може и да се пропусне спокойно.

# 592
Идвам с отзив за "Виновният" в НТ от тази вечер, както беше обещано. Билетът ми бе подарък от sea, за което искрено благодаря. Kissing Heart
Постановката е горчива комедия за сложните човешки взаимоотношения в три брака. Имаше смях, но имаше и драма, скрити послания, премълчани чувства, компромиси, житейски несгоди. Актьорите бяха прекрасни, като най-въздействащи ми бяха Павел Иванов и Виктория Колева. Като емоционалност мога да сравня спектакъла с "Кой се бои от Вирджиния Улф" в МГТЗК. Оценката ми е около 4/5.
Остава ми последно за годината представление и после ще направя личната си класация топ 10 за 2024. Simple Smile
Благодаря за хубавото ревю Алиса .. Мисля да отида да я гледам живот и здраве до година. Павел е страхотен ! Нямам търпение пак да го видя на театралната сцена.  😊😊

# 593
Сигурна съм, че ще ти хареса, все пак си топ фен на Павел, а артистите на сцена Апостол Карамитев са буквално на една ръка разстояние от зрителите. Simple Smile

# 594
  • Галифрей
Интересно ще отида и аз да гледам някоя пиеса. Мисля до година да гледам Цветът на дълбоките води нали така се казваше?  Те го играят в тези малки зали. До сега на Павел му ходя на смешните пиеси, хайде сега на по драматичните. Голям талант е този човек. Определено театъра е негова голяма страст ❤

# 595
Здравейте! Чудя се какво да гледам измежду празниците. Намерих “Семейно щастие за напреднали” с Лили Сучева и Стефан Иванов на 22.12. Водят го интерактивна комедия. Някой да го е гледал да даде мнение? От същите организатори намерих и комедии на 28ми и 29ти. Мъжки му ти работи с Йоанна Темелкова и Вкусът на Живота с Наталия Цекова. Някой да даде мнение? Искам да заведа мъжО си на културно събитие поне веднъж. Все пак стават коледни чудеса 🤣🤣

# 596
Ние ще гледаме "Остри завои"в Сити Марк арт на 27.12

# 597
Ние ще гледаме "Остри завои"в Сити Марк арт на 27.12

Аз взех за Януари.
Ще чакам отзив. Blush

# 598
Аз взех за Обществен враг , след препоръките тук.

# 599
  • гр. Шумен
Здравейте, любители на театъра!! 🎭

Минавам само да споделя, че снощи гледах "Комедия за тенори". Е, няма такъв смях и забавление!! Невероятно представление, много ми хареса!!

Всички много ми харесаха, но Калин Врачански ме изуми! Аз го харесвам като актьор, но това което видях в тази пиеса беше доста впечатляващо! Сякаш го преоткрих наново!! 😮😍😍

Определено горещо препоръчвам тази постановка! 🎭🎭💕💕

Общи условия

Активация на акаунт