На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 482
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Димитровград
Дежурни аптеки за неделя 03.11.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 13:23 от papaone

# 106
Здравейте, искам да попитам може ли да ме ориентирате къде на Синия пазар има сергия с детски дрехи Зара?
Къде в Одрин мога да закупя кожено яке?
Благодаря Ви предварително!

# 107
  • Пловдив
Детски дрехи Зара в магазините на Зара, на пазарите са реплики. Кожени якета съм купувала от Derimod в Марги аутлет.

# 108
  • Бургас
Тя не търси магазини Зара. Тя търси точно реплики на Зара от пазара. То в "оригиналните" магазини качеството вече е под всякаква критика, чак в химическото чистене до нас са закачили табела, че не носят гаранция на Зара, Бершка и Масимо Дюти, пък какво остава за сергиите по пазара...

# 109
И преди съм коментирала, че детските дрехи на Зара се шият в Турция. Купувала съм от редовен магазин на марката комплект за сина ми, който след това видях същия на пазара в Одрин, с абсолютно същите атрибути по етикетите. Пише си и на двата, че са шити в Турция. Винаги остават такива бройки, когато се шие на ишлеме. Имам познат, който в БГ шие за Бенетон и винаги му остават бройки за разни познати. Явно ги минават като брак и са предвидени. Не казвам, че за всички марки е така, но конкретно за детските дрехи на Зара, съм сигурна.

# 110
  • NE
Здравейте!
Искам да закупя два брандирани суитчуъри от турски сайт, но Еконт вече не предлагат услугата си за доставка. Някой би ли ми предложил вариант за превозвач от Турция?

# 111
Здравейте, искам да попитам може ли да ме ориентирате къде на Синия пазар има сергия с детски дрехи Зара?
Къде в Одрин мога да закупя кожено яке?
Вчера бяхме на пазара и разглеждайки на една сергия, ми попадна детска дрешка с етикет Zara. По спомен - в средата на редовете горе-долу се намира, като самият ред е пак около средата на пазара. Говоря за пазара до Марги.
Аз освен мандарини и малко потници и чорапи, нищо не си купих от там.

# 112
Благодаря Ви за информацията!
На тази сергия с детските дрехи Зара, само детско облекло за малки деца ли има? И само дрехи на Зара ли продават на нея?
Питам, за да се ориентирам по- лесно?

# 113
Не си спомням  в детайли, но да, по-скоро бяха само детски дрехи.

# 114
Да, детски и то за деца до към 8 години максимум мисля.

# 115
Някой чувал ли е за поскъпване след нова година. Правим планове за след празниците.

# 116
  • Пловдив
В условията на такова обезценяване на лирата, поскъпване може да се очаква всеки момент, както се и случва постоянно последните няколко години.

# 117
Здравейте, сгурно е писано, но не успях да намеря. Имаме да обзавеждаме къща и ни трябват мебели за спални и тинейджърски стаи, както и подови настилки! Къде, в кой град можем да намерим най много магазини, споделете опит!? Благодаря предварително!

# 118
  • Варна
Здравейте, сгурно е писано, но не успях да намеря. Имаме да обзавеждаме къща и ни трябват мебели за спални и тинейджърски стаи, както и подови настилки! Къде, в кой град можем да намерим най много магазини, споделете опит!? Благодаря предварително!

Да, има много писано по вашите въпроси  и тук, и по групите във ФБ. Ами то няма турски град без огромно изобилие на магазини за мебели, където и да отидете (Одрин, Истанбул, Чорлу , Лозенград и къде ли не) ще намерите и ще се объркате от огромния избор. Всеки от форума ще ви каже различна верига за мебели.
Аз лично ще ви посоча едно малко градче - Бабаески (между Одрин и Люлебургас). В него хвалят огромен мебелен магазин - Конгур Мобилия се казва и от него пазаруват много българи, всичко има.

# 119
Виждали ли сте ревютата в гугле мапс на този мебелен магазим? Има някои фрапиращо лоши ревюта. Най-вероятно магазина продава стоки пт различни производители и качеството е различно. Все пак е риск.

Общи условия

Активация на акаунт