На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 528
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Имате ли идея ориентировъчно какви са цените на пердетата - тънки и блекаут в Одрин?

# 541
Имате ли идея ориентировъчно какви са цените на пердетата - тънки и блекаут в Одрин?
Привет, пролетта питах в един магазин на главната, излизаше 36 лв. линеен метър, то и в Бг се намира за такива пари. Това за блек аут. За тънко дори не питах. Но уточнявам, че само в един магазин питах, по-скоро за проверка на цената. Освен това, в Сф срещу капаро може да вземеш каталог с мостри, за да избереш вкъщи цвета, ако трябва да съчетаваш с интериора.

# 542
Супер, ама не сме в София. Мислим да отидем за матраци, чаршафи и пердета.

# 543
  • Варна
Хора, сега да ви разсмея малко с моите радини вълнения. Живея във Варна, кв. Левски (долната част около базар Левски) и всеки ден се шляя в района на ул. Дубровник, Петър Райчев високия блок със студентски общежития. И преди няколко дни с широко отворени очи в редицата на магазини след супермаркет Мартини откривам надписа Турски стоки, перилни препарати… Влязох от любопитство – емиии видях  вътре жив и здрав магазин БИМ (примерно). С две думи целият асортимент от любимите продукти, с които се завръщах от Турция с чантите натоварена като магарица (ха ха) – си седи кротко и идеално подреден по рафтовете на цени – 1-2- 3 лева по-високи от тези в Турция. И всичко подредено като в аптека – идеален ред, нооо все още хора йок. Хем бях щастлива, хем нещастна. Щастлива, щото мога да намеря под носа си и с лекота всичко, което обичам да купувам от Турция (перилни препарати, кори, сладки неща, сирена  и какво ли не…). Нещастна – защото вече нямам формален повод да ходя на пазар в Турция, освен за туризъм и разведряване де. Какъв пазарен успех ще има магазинът на Башев (който и да е той) и колко ще се задържи – ще видим… В квартала аз знам поне още два турски магазина. Ноо, който желае може да се възползва.

# 544
  • Варна
Мира, жива и здрава да си, че сподели. Сравнително близо ми е и ще мина да го проверя.

# 545
  • Бургас
Я пусни една локация на тоз магазин. Може и на лични. Често имам път към Варна.

# 546
  • у нас
Има безплатен паркинг в задната част на пазара, мисля че е охраняван
Очаквах да качите точната локация, за да сте полезна на всички.
Отзад на Петъчния пазар всичко е в ремонт. От двете страни улицата е затворена, няма как да се влезе. Отстрани на моста, до реката, къде се паркираше преди години също не може да се влезе. Паркингът, който преди беше безплатен, отстрани на пазара, на гърба на плод и зеленчук сектора, сега е служебен. От друга страна е платен паркинг. Много голям и почти празен. Единственото безплатно място за паркиране близо до пазара са малките улички, които са перпендикулярни на него. Но трябва да се внимава къде ще си оставите колата, защото "паяка" обикаля.

# 547
Някъде в Одрин има турска баня , автентична турска баня ?

# 548
  • Ст.Загора
Има безплатен паркинг в задната част на пазара, мисля че е охраняван
Очаквах да качите точната локация, за да сте полезна на всички.
Отзад на Петъчния пазар всичко е в ремонт. От двете страни улицата е затворена, няма как да се влезе. Отстрани на моста, до реката, къде се паркираше преди години също не може да се влезе. Паркингът, който преди беше безплатен, отстрани на пазара, на гърба на плод и зеленчук сектора, сега е служебен. От друга страна е платен паркинг. Много голям и почти празен. Единственото безплатно място за паркиране близо до пазара са малките улички, които са перпендикулярни на него. Но трябва да се внимава къде ще си оставите колата, защото "паяка" обикаля.
Синарче , помислих че дамата пита за съботния пазар . На петъчния с години не съм ходила .

# 549
  • София
Минавам да се отчета. Събота минахме през КА сутринта за 35 мин двете граници, на връщане към 19ч за около 40 мин. В Мигрос успях да докопам заветния гел за съдомиялна (още не съм го пробвала), както и прословутите кисели краставички. Като цяло съм доволна, свършихме работа. Не знам колко отлив да има, беше пълно с български коли в Одрин. Та така, благодаря за инфото в темата. Simple Smile

# 550
  • Варна
Скрит текст:
Хора, сега да ви разсмея малко с моите радини вълнения. Живея във Варна, кв. Левски (долната част около базар Левски) и всеки ден се шляя в района на ул. Дубровник, Петър Райчев високия блок със студентски общежития. И преди няколко дни с широко отворени очи в редицата на магазини след супермаркет Мартини откривам надписа Турски стоки, перилни препарати… Влязох от любопитство – емиии видях  вътре жив и здрав магазин БИМ (примерно). С две думи целият асортимент от любимите продукти, с които се завръщах от Турция с чантите натоварена като магарица (ха ха) – си седи кротко и идеално подреден по рафтовете на цени – 1-2- 3 лева по-високи от тези в Турция. И всичко подредено като в аптека – идеален ред, нооо все още хора йок. Хем бях щастлива, хем нещастна. Щастлива, щото мога да намеря под носа си и с лекота всичко, което обичам да купувам от Турция (перилни препарати, кори, сладки неща, сирена  и какво ли не…). Нещастна – защото вече нямам формален повод да ходя на пазар в Турция, освен за туризъм и разведряване де. Какъв пазарен успех ще има магазинът на Башев (който и да е той) и колко ще се задържи – ще видим… В квартала аз знам поне още два турски магазина. Ноо, който желае може да се възползва
.
Във Варна има още няколко магазина на Башев - на Пискюлиев, на Цар Освободител (до Червения площад) и най-удобен за мен е до Лидъла на Окръжна болница (ползвам паркинга).

# 551
  • Пловдив
Терионозавър, може ли снимка на киселите краставички?

# 552
  • Mostly in my mind
Терионозавър, може ли снимка на киселите краставички?
И на гела за съдомиялня Blush

# 553
  • Бургас
Това е гелът Simple Smile
https://toptan.migros.com.tr/migros-bulasik-makinesi-jel-deterjan-1-lt-p-30628735

А това са киселите краставички:)

https://www.migros.com.tr/migros-salatalik-tursusu-680-g-p-f7315d
Фен съм и на двете Simple Smile

# 554
  • Mostly in my mind
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт