На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Безсрочните лични карти не са само на пенсионери. Те се издават при навършване на 58 годишна възраст, а пенсионирането е след 62 вече.

# 76
  • Далечният изток
Тук идеята е дори и да пише срок - безсрочна, да не е издадена преди повече от 10 години. Тоест с лична карта, която е безсрочна, но е издадена през 2015 г, може да се пътува в Турция до 2025 г. (в рамките на 10 години) по сега действащите правила.

# 77
Здравейте, тази сряда ще ама ли пазар в Лозенград и къде се намира?
И в сряда работи ли синия пазар в Одрин?

# 78
  • Варна
Дами, дали някой може да ми препоръча оптика в Одрин? Ще сменям само стъкла. Ако имате личен опит, ще съм благодарна да споделите.

Една дама от форума беше споделила, че е доволна от оптиката на Ераста мол, момчето било мн. клиентски ориентирано, търсело все промоции да предложи, а също и разни услуги правел свързани с рекламации. Нещо такова.
Много благодаря

# 79
каква балкава да взема за подарък от Одрин? Имало някакви кутии с различни видове баклава?

# 80
Не взимай от готовите кутии по магазините, както и от насипните от борсата - не са хубави. Вземи от някоя от сладкарничките по центъра. Там баклавите и кадаифите са по-вкусни. Повечето ги слагат в техни рекламни кутии и ги опаковат хубаво.

# 81
Има ли избор на оптики в Одрин?
И дали там бих намерила рамки на добра цена, а реално стъклата ще си направя тук в Бг.
Също сряда къде има пазари и е добре да се пазарува?

# 82
Картата ми е безсрочна, издадена е февруари. Минавам без проблеми с нея. Винаги си нося и паспорта, за всеки случай, но не са ми го искали.
И на майка ми е безсрочна и си минава без проблем. Имаме и паспорти, които също носим и според настроението, вадим единия или другия документ. Дори се е случвало на влизане да подаваме единия, на връщане - другия.

# 83
Насочете ме за мебелен магазин с тапицирани спални и ако можете да ми кажете ориентировъчна цена ще бъде супер.

# 84
  • Стара Загора
Насочете ме за мебелен магазин с тапицирани спални и ако можете да ми кажете ориентировъчна цена ще бъде супер.
В Кипа или сега 5 М Мигрос съм виждала .

# 85
Това с ЛК стана малко като със забранените стоки за внос/износ, някои минават други не. В закона ясно е написано, дали ще минеш или ще те върнат поемаш сам риска.

# 86
В повечето мебелни магазини има такива. Цена не мога да кажа, че ние друг тип си търсим. Най-много магазини мисля, че има от страната на Марги, като направиш обратен на кръговото след Кипа.

# 87
Май месец взехме тапицирана, висока спалня 180/200 от Бабаески.  Излезени около 1800 лв с матрака.

# 88
Дами, дали някой може да ми препоръча оптика в Одрин? Ще сменям само стъкла. Ако имате личен опит, ще съм благодарна да споделите.

Една дама от форума беше споделила, че е доволна от оптиката на Ераста мол, момчето било мн. клиентски ориентирано, търсело все промоции да предложи, а също и разни услуги правел свързани с рекламации. Нещо такова.
Аз съм дамата която препоръча момчето от Ераста - от Атасун оптик. Ако мога да съм полезна ще съдействам.
При последното си пътуване отидох при него да ми даде препоръка за очен лекар в Одрин, та в последващо пътуване ще дам отзив и за очни лекари.

# 89
  • Варна
Благодаря, Севгито! Тази събота ще се разходим семейно до Одрин на пазар и ще използвам да сменим очилата на детето. 😊 Дали ще могат да го направят за час-два?

Общи условия

Активация на акаунт