На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 75 980
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
В 19, влязохме в България 23:30

Коя граница?
Хубаво е да се уточнява, границите с Турция са 3.

Капитан Андреево.

За мен има много неща на сметка. Вярно, увеличени са цените, но в България да не би да си стоят същите или да поевтиняват. Хранителни продукти - сирене, мляко, яйца, пилета, всичко е по-евтино. За котката къщичка взех, много по-евтина от тези, които се предлагат тук. Храната - също. Дрешки, памперси за бебето. Дори и минерална вода си вземам, нея не заради цената, а заради разфасовката - по 250 мл. бутилчиците, идеални са ми за чантите.
За лекарствата дори не ми се коментира, от България си вземам само инсулина, защото ми е безплатен, всички други в Турция ми са в пъти по-евтини дори и от намалението по здравна каса.

# 16
  • София
Да отговоря на Iren 11 за пердетата от миналата тема. От ТАЧ съм поръчвала, ако са ри малко ще ти ги ушият за 2 3 чяса. Но мойте бяха за 3 апартамента и нямаше друг начин. Платих ги в събота, а те ми ги изпратиха във вторник и в четвъртък бяха в София.

# 17
  • Varna
Синарич, благодаря за новата тема!!!

# 18
Благодаря за темата!
На Малко Търново винаги се слиза за паспортната проверка от турска страна.

# 19
Да отговоря на Iren 11 за пердетата от миналата тема. От ТАЧ съм поръчвала, ако са ри малко ще ти ги ушият за 2 3 чяса. Но мойте бяха за 3 апартамента и нямаше друг начин. Платих ги в събота, а те ми ги изпратиха във вторник и в четвъртък бяха в София.
Кой Тач, Дидолина ? Този, който е някъде след рибната борса или този, който е зад Ераста?

# 20
Днес сутринта на Капитан Андреево не слизахме на камерата, но пък ни накараха да минем през скенера. Пред нас имаше кола, докато ние минавахме дойде още една.

# 21
Здравейте,  къде в Одрин мога да купя хубав и изгоден анцуг Найк тек?

# 22
Здравейте,  къде в Одрин мога да купя хубав и изгоден анцуг Найк тек?
Може да купите изгоден имитация на Найк.Вносните стоки при тях са с по високи цени от нашите.
Може да погледнете цените в сайтовете им.Ето пример https://www.boyner.com.tr/nike-alt-giyim-c-20000876

# 23
  • София
Кой Тач, Дидолина ? Този, който е някъде след рибната борса или този, който е зад Ераста?
Този които е на рибната борса. Собственичката говори български и всичко може да ти обясни,  и да ти предложи голям избор.

# 24
  • София
Здравейте, и благодаря за темата. Относно коментарите за хавлиени изделия... скоро си взех хавлиена кърпа от  Оздилек, май така се пише, 90/150 и изобщо не погледнах, че не е 100% памук. Още се ядосвам на себе си... Така че гледайте етикетите. Аз съм си купувала от lava/lova възглавници от памук и вълна и съм доволна - поне не е изкуствена материя.

# 25
Здравейте и благодаря за темата Simple Smile включвам се и аз. Вярно, че цените в Одрин доста се вдигнаха, но пак определени стоки са на половин цена от тази по нашите магазини. Ние основно ходим за прах за пране, зехтин, лекарства, някои препарати за растителна защита, шампоани, балсам за коса. И покрай обикалянето ако и нещо друго ни хване окото.

# 26
Здравейте, моля да споделите магазин за мебели.

# 27
Здравейте, моля да споделите магазин за мебели.
Ние сме планирали Sevkur Mobilya, Baskent Mobilya, Mondi Home Karaca Mobilya, Vesse Mobilya.

# 28
Здравейте, някой от вас пътува ли само с лична карта? Доколкото знам вече може и така, но има ли разлика, нящакво забавяне?
Отдавна не сме пътували и през Лесово досега не сме минавали.
Също очаква ли се другата седмица голям наплив, тъй като разбрах, че учениците ще почиват 3 дена?

# 29
Няма разлика в преминаването.
Единствено ако искате да купувате цигари искат паспорт във фри шопа на КА.

Общи условия

Активация на акаунт