🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 943
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 105
Естествено, че е ясно. Blush
Дори усетих препратка към един друг човек, чието име не трябва да се споменава, защото сме в предизборна кампания.Blush
Ама мислех, че и ти ще усетиш моя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Харесаха ми разсъжденията на Гошо.
Виждам го в съвсем различна светлина от четвъртък насам.
Дано да не се спихне в момента, в който загуби.
Моя е грешката, просто абсолютно нищо саркастично не видях в отговора ти и все още не виждам, ама сигурно толкова си мога 😁.

# 106
  • Другата България
Joy Споко, аз съм свикнала да не ме разбират всеки път.

Сега внимание, защото моя човек Миро просто трябва да победи.
Обул си е и късметлийските гащи.

Като гледам тези хора, половината са контузени, с лепенки, с превръзки, ходят на доктор, овързани....а игрите са като за третокласници. Не искам да мисля какво би било ако беше нещо по-хард.

# 107
Благодаря за новата тема.

Простичко да кажа, че играта се раздвижи с тайните лагери и ми харесва, че ще гледаме ИГРА, а не приказки под дъба и любовни истории.

Киро, който аз лично отписах заради мрънкането му от глад, засега си оправдава втория шанс - без да го харесвам като персонаж, но Овена си е Овен 😀

# 108
Интересува ме, защо Йочката е оставил каскета на Миро, а не късметлийските слипчета, баси....

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 20:55 от tfn2k

# 109
Интересува ме защо Йочката е оставил каскета на Миро, а не късметлийските слипчета, баси....

Габарити

# 110
Боже,Беркето на Гогов ли се подиграва?Само праха може да му диша малчото на Гогов.
За Миро съм, а ако(дано) успее на  втората игра съм за Гогов.

# 111
  • София
И аз тук благодаря за темата. Не ми харесва този пакт между Георги и Влади. Подло някак ми се вижда

# 112
  • Другата България
Боже,Беркето на Гогов ли се подиграва?Само праха може да му диша малчото на Гогов.
За Миро съм, а ако(дано) успее на  втората игра съм за Гогов.
Аз мислех, че не съм чула добре.
Значи съм си го чула прекрасно.
Беркето с розовото покрай устата, седнал да се подиграва на Гогов...Гогов ще го отнесе като куцо пиле домат малкия, много искам да ги видя на игра двамата.

И аз съм за Миро и за Гогов, Кирил продължава да ми бъде много, ама много антипатичен.
Особено по начина, по който говори, осъзнавам, че е някакъв дефект, не се подигравам, просто физиономията му, съчетана с говора, ми докарва екстрасистули.

# 113
Стискам палци за Миро.

# 114
Стискам палци за Миро.

Най-балансираният и може би благороден играч, отишъл подготвен и за игра, не за плаж.
Заслужава място на финала, просто от влизането му до сега, върви в най-неблагоприятни условия, но не се е оплакал, не плете безкрайни планове и коалиции, не влиза в излишни полемики, и все пак good guys finish last, така че място на финала да, но крайна победа по скоро не.

# 115
Беркето нали игра с Гогов и го победи, но играта си беше на чиста доза късмет. Хвърляха рингове, май беше, в игра във водата.

# 116
И аз от фен-групата викаща за Миро.
Пораздвижиха се пластовете в играта, надявам се да е интересна седмицата.

# 117
  • София
Защо на таблото са гвоздейчета за 6 снимки, а сега играят по 3 или 4 човека? Нещо пропуснах ли?
Таблото е същото, което са ползвали австралийците, а при тях по 6 човека играеха

# 118
Не следя дискусията в дните в които няма епизод и изпуснах темата. Дяволо, благодаря на теб и на Сони за уникалния труд!

# 119
  • София
И аз за Миро.
Или за Тренера.

Ей така, има хора, които са ти симпатични без конкретна причина. И двамата са такива.

Общи условия

Активация на акаунт