🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 593
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 170
Миро е доста по-силен от всичките в тоя формат. Първата битка, която спечели, 90% от мъжете на Острова нямаше да я завършат физически даже, а за пъзела, който беше супер сложен, даже не искам да коментирам. Вероятно Венци щеше да завърши само физическата част и до Коледа щеше да стои на пирамидата.

# 1 171
Вера аз още на взитка я харесах.
Не може само да се смята кой колко е побеждавал в игрите. То едно е да играеш срещу Мимо, друго е да играеш срещу Венци.
Вера е играла две игри и щеше да победи в играта на богатите, когато Еляса преписа от нея. Сега той преписа и защото беше на пъзела преди нея и вече беше забил. Допълнително ме впечатли, че тя си нареждаше плочките наобратно. И да истински малшанс е, че Еляса не беше наредил първата дума и я видя като Вера започна да обръща, ако беше забил на втората тя щеше да го изпревари.
Рената примерно не мога да си спомня първата игра дето взе, но вторатя я взе на грешка на Миро и щедро подсказване на Влади.

А това където обясняваше, как Берке е много интелигентен щях да се изсмея. Колко да е интелигентен, щом му липсват основни социални умения? Кажи "нормален човек", хората повече ще повярват

Е то има сигурно 10 вида интелигентност, но като се каже интелигентен без да се уточни е класическият вид  - такъв с високи интелектуални способности. Социалната интелигентност е друга бира, то точно при докторите дето 10 години се скъсват да учат и нямат време за друго, понякога се случва на 30 социално да са на ниво гимназия. А той Берки е близо до гимназията и без това.

За готвенето:
Те вече са 30 дни на острова и всеки ден трябва да се яде. Приготвянето на храна си е коз да не искат да те махат поне в етап 1 - много голям коз.
То не е само Берки. На визитките Дзами каза за приятелката си, че може да сготви каквото и кажеш, мисля че друго не каза за нея. Гогов, който е разведен и търси (дано е намерил или скоро да намери) каза, че е най-важно да е нахранен и общо взето тези 2 неща.
За легер 3 - Нина като се изнесе в лагер 1 една Мая им остана освен, ако някой от мъжете не готви, досега не са дали такова нещо обаче. Ма то там остана ли им нещо освен банани, кокос и картофи не знам.

А тук и една епопея за златната гривна:
Има внушение от предаването, че златната гривна променя носителя и може би затова си няблягат на някои неща, като избухливостта на Дзами, като на Биста хранителния егоизъм, като на Гогов конфликта да постъпи както му се иска, но и да е добре с кемпа си, като на Шериф прибъзаното решение. Та сега си е ред на  Гошо, но той наистина избухна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 22:16 от Одри ♡

# 1 172
  • Брюксел / София
За Берке и Биляна сте казали почти всичко. Аз се потресох искрено от коментара на Берке, че Биляна става след него. Е, и?! Някакъв поплювко, който буквално не знае къде се намира и само ръси “акъл”, който няма, си позволява да има изисквания към момиче, с което се познава от месец. Сериозно ли?! Доводът, че Биляна не готви и за 15 дни не се променила и евентуално приближила до образа на майка му, е също смехотворен, но кой 21 годишен мъж се интересува дали “приятелката” му спи до по-късно от него?! Берке колкото пъти го хване камерата - или лежи и дреме на скалите (ако около него не е Биляна) , или ръси тъпизми немотивирано захилен.
Двете девойки: Лора и Марина си мислят, че върхът на еволюцията е да родиш дете и да си майка ли?! Само те са го постигнали това, никой друг Simple Smile
Кицата е изключително семпъл: на него му дай само една сгодна жена (няма значение коя), топъл хляб и … Венци и той уж изглежда добро момче, но и той не е мн по-различен от Кицата, просто е усмихнат и добронамерен.
За Гошето сте казали всичко: дразни ме само,  че е мъжкия вариант на Рената: енергии, вибрации, а всъщност - я, ела да те прецакам е неговата работа.
Гогов мрънка, но е като хрътка и коментарите му винаги са в 10та. Това, обаче, не е изненада, опитът си казва думата.
Миро е позитивен симпатяга, умен е и физически подготвен. Харесва ми.
Бистра също ми допада. Надявам се, да я видим на финал нея или Биляна.
Очаквам утре потреса на Берке, когато евентуално разбере, че той не е 1вия мъж на Биляна. Смешник!
А, Кицата е страшен “мъжкар”, каквото и да е станало между него и Биляна, той го е изпял на Гошо. Както се казва, да се похвалиш и човешко Sad

# 1 173
  • Sofia
Кирето с изкъкления поглед е страшен само за гаргите. Много му се иска да е фактор и Дон Жуан, но за първото му липсва капацитет, а за второто харизма. И не съм изненадана, че е изтропал и доукрасил историята с Биляна пред де що може. Удобно забрави, че оставането му висеше на тъънък косъм и взе, че си повярва. Ама пустото его и напъването и той да е от алфа мъжкарите ще му изядат главата.

# 1 174
Merri_An, приемам твоето мнение за Мая и Сашо. Просто и на мен ми е приятно да си обсъждаме без напрежение. Hug

И аз се включвам в клуба на наблюдаващите Вера. Игра хладнокръвно, наблюдава обективно и анализира много точно. С Дзами си имат приказка, сякаш си допадат, а сега има и Нина като подкрепа в лагера си. Не без помощта на Дзами. Именно защото мисли, преди да говори, не е влизала в конфликти и остана незабележима. Георги можеше и нея да избере, но дръпна Ванеса - реваншизъм за ситуацията 2 срещу 1 с Марина.
Марина пък хич не успях да я харесам още от началото. И визитката ѝ гледах, и пак не я харесах. Рязка е, с претенции и високо самочувствие, което не видях да е покрито с нещо. Енергията ѝ не ми допадна. Grinning
Другата, която се насилих да харесам, ама не можах, е Петя. Безумно е да обяснява на Гогов, че бил загубил битка, защото влизал в битката с лошо самочувствие. Да, понякога може да загубиш играта в главата си, но той специално си мрънка преди всяка битка и доста пъти бие, въпреки това. За сметка на това, тя, с нейната положителна нагласа, успя да загуби почти всички битки, в които участва.

bat, в понеделник ще ги гледаме пак. Утре - почивка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 175
И така.
1) Бистра, Влади и Дзами
2) Бистра, Георги и Влади
3) Кирил, Венци и Влади (и само да добавя ако е жена ще е Вера)
4) Вера, Венци и Влади (Марина изпадна от топ 3, че и от топ 5 за мое голямо съжаление)

О забравих, Дяволо тук гледам Влади е във всеки един от твоите варинати.

Загедах се аз в 100те гривни, никога не съм гледала нищо, ама нищо (не знаех какво е синхрон) и мъжът ми като забеляза каза, че е някога преди да се познаваме е гледал много реалитита (не български) и още вика покажи ми снимките и ще ти кажа кой ще спечели и посочи Влади. Не може да ми обясни защо Simple Smile
Казах му, че 3ма са финалистите и каза ааа значи 2ма мъже и 1 жена и посочи Биляна, втори мъж не си избра.

Та, мен Влади по едно време също ме спечели и съм си за него, ще се радвам да спечели. Но седя и се чудя сега, какво има във Влади, че дори на снимка излъчва такъв потенциал. Че дамите на острова, Рената, Бистра, Нина някакви очаквания набраха, та чак се почувстваха излъгани ... Много ме гложди.

# 1 176
Значи тия оправдания...щеше да победи ако Еляса не беше преписвал... са за лузъри.
Еми да си е крила по-добре нещата. Част от играта е да можеш да препишеш бързо

Ако беше забил Еляса...Ама ако не беше забил...Ми ако Ботев имаше каска, а Левски - ботуши? Няма ако, няма за малко. В игрите биеш или печелиш. Ако не си бил, значи не си бил най-добрият. Специално в тази игра е позволено и да крадеш, и да преписваш, а както се видя - и да омаскариш другия.

# 1 177
  • Другата България
Скрит текст:
И така.
1) Бистра, Влади и Дзами
2) Бистра, Георги и Влади
3) Кирил, Венци и Влади (и само да добавя ако е жена ще е Вера)
4) Вера, Венци и Влади (Марина изпадна от топ 3, че и от топ 5 за мое голямо съжаление)

О забравих, Дяволо тук гледам Влади е във всеки един от твоите варинати.

Загедах се аз в 100те гривни, никога не съм гледала нищо, ама нищо (не знаех какво е синхрон) и мъжът ми като забеляза каза, че е някога преди да се познаваме е гледал много реалитита (не български) и още вика покажи ми снимките и ще ти кажа кой ще спечели и посочи Влади. Не може да ми обясни защо Simple Smile
Казах му, че 3ма са финалистите и каза ааа значи 2ма мъже и 1 жена и посочи Биляна, втори мъж не си избра.

Скрит текст:
Та, мен Влади по едно време също ме спечели и съм си за него, ще се радвам да спечели. Но седя и се чудя сега, какво има във Влади, че дори на снимка излъчва такъв потенциал. Че дамите на острова, Рената, Бистра, Нина някакви очаквания набраха, та чак се почувстваха излъгани ... Много ме гложди.
И аз съм на мнението на мъжа ти, май го писах.
Ако има жена на финала, и за мен ще е Биляна.
Но ще е трудно, определено съм заложила на Влади /и аз в кюпа/, Дзами и Киро.
Дано греша за някой от тях и на негово място да е Миро, няма да се изморя да повтарям, че във формата той е компилацията между физическа подготовка, ум, интелект, социална игра, стратегическа и т.н.
Липсва му обаче едно от най-важните условия - мотивацията.
Която при горните трима определено преобладава.

# 1 178
  • София

Много силно алфа излъчване има. Много тестостерон, жените просто го следват. Явно природа, не знам и аз... Харизма също. Нямам представа, нещо такова ще да е. Отделно тук имаше и анкета за най-красивите участници и Влади унищожи конкуренцията с 76 гласа, което честно казано мен малко ме учуди, ама... Simple Smile

# 1 179
Еми много ще се зарадвам Миро да е на финала. Ма взех и аз да се примирявам, че няма да иска да стигне.

Ми ако Ботев имаше каска, а Левски - ботуши?
Ти си прав и не си прав. Това е така, ако вземе Вера да се вайка и да казва, то аз печелех, ама ... бля бля. А тя каза - бях близко, но и много далече.
Но ние виждаме, че е способна. Толкоз.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 23:22 от Одри ♡

# 1 180
  • Sofia
Влади притежава харизма, мек и благ поглед (големият добър мечо и закрилник). Добре си служи с думите, има интелект, уверен е и някак вдъхва сигурност. Бързо му сече мисълта и дава вид на човек, който си държи на думата. Не крия, че ме изненада приятно, не харесвам татуирани мъже и си признавам, че в началото бях предубедена и очаквах да видя поредния татуиран прост@к. Така, че не съм изненадана, че е харесван. Също така не смятам, че ще употреби и захвърли Венци, като ненужна вещ, напротив, виждам началото на едно мъжко приятелство, което ще продължи и след края на формата.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 08:00 от Crystal_Noir

# 1 181
  • Другата България

Много силно алфа излъчване има. Много тестостерон, жените просто го следват. Явно природа, не знам и аз... Харизма също. Нямам представа, нещо такова ще да е. Отделно тук имаше и анкета за най-красивите участници и Влади унищожи конкуренцията с 76 гласа, което честно казано мен малко ме учуди, ама... Simple Smile
Определено е така.
Има харизма, и някакво специфично излъчване. Не е глупав, знае как да се изразява, знае как да борави с думите и най вече - кога /като един истински мъж, представител на зодия близнаци/, тъй че си е в реда на нещата за мен, че е харесван. Има и фигура, стойка, фейс...аз пък изобщо не съм изненадана, че е спечелил в тази анкета, която аз някакси съм пропуснала.

# 1 182
,,Енергията ѝ не ми допадна. Grinning."
А, не! Вибрация се казва,  вибрация! Ниски, високи,  всякакви вибрации! Средни дали има? Шаманите ако четат тук, моля да ни просветят!
Като я чуя вече тая дума и ме удря тока.

# 1 183
Обикновено хората които говорят за "енергии" си нямат хал хабер
А) Какво означава -  енергия - по дефиниция.
Б) В какви единици се измерва.
В) Какви математически връзки има между сила, енергия и работа.

# 1 184
Само един недуховен човек може да каже такова нещо. Anguished Grinning

Общи условия

Активация на акаунт