🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 863
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 300
Да живее българския пожарникар!

# 301
Няма майтап, Венци щеше да спи на плажа, ако Влади не му реши целия пъзел 😂. Поне едно е ясно, ако ще има втори сезон, просто публиката трябва да мълчи. То няма някой, дето си е решил сам последния компонент. Играчите са просто човечета, които мърдат фигурки под инструкции...

# 302
Много тъпо с това подсказване, трябваше само от към тях да е картинката.

# 303
  • София
Ина: ... те са ми приятели.
Ех, жено, за разлика от едни други, дето спазариха процент поне..., в твоето положение Киро най-много да ти прибере каквото имаш за да го заложи.

ПП. Доброта и наивност са две различни характеристики. Втората не буди непременно симпатии. Особено, когато резонира в други събития и хора, които се "оглеждат" в нея.

# 304
Казаха ли какво му е на Шериф? Кракът му видимо е здаво отекъл?

# 305
Е бълхата го е ухапала

# 306
  • София
С удоволствие ще гледам Шариф в Надкаста, много приятен участник беше за мен.

# 307
Кир Жуан е готов да захапе Ванеска

# 308
Забравих да спомена отново някой с големите заявки - "Царицата на изометрията и физическата издръжливост". Последна на изометрията, последна излиза от водата, последна на пъзела. "Много ме е яд какви игри ми се падат, все не са моите". ДоОоОоОбре.

# 309
Това не беше точно изометрия.

# 310
  • София
Това е основният проблем на жените в много от случаите - по-емоционални и това ги разклаща. Иначе Венеса като не можеш, не можеш, какво се оправдава

# 311
Това не беше точно изометрия.
Стоенето на тясната колона с поне един крак си е точно изометричен елемент. Така или иначе беше последна на всичко. Поредният горд представител на Дънинг-Крюгер.

# 312
И за мен е много тъпо след загуба да поченеш с оправдания.

То поне Ванеса да беше близо до първото място, а то.....Киро има повече причини да се ядосва.

# 313
Съгласен съм с горните мнения,но не мисля че която и да е от жените можеше да победи в тая игра.

# 314
  • София
Каста криво-ляво, много отказващи се и не малко туристи, обаче с водещия са в десетката, Саното е топ!

Общи условия

Активация на акаунт