🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 855
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 315
Зависи. Плуването беше малко, реално стартираха реденето почти едновременно. Ако някоя от женитет беше печена на пъзелите като Влади и Киро имаше шанс. Проблемът е, че от жените единствено в Марина досега съм видял способности да реди правилно елементи.

# 316
Плуването,бързото пълнене и изтегляне на кофата и после с подсказките на пъзела жените нямаха шанс.Поне аз така ги виждам нещата.

# 317
Те и на втората игра нямат шанс, като гледам каква е.

# 318
  • Другата България
Някой забеляза ли на Кирцата как му трепереха мускулите на гърдите след като загуби на милимунда от Венци?
Този човек не умее да губи, изключително опасен противник, тя и физиономията му се променя, когато играе.

Ина прецака Нина, очаквано.
Играта е за Кирил.

# 319
Лесна победа се Киро се очертава.

# 320
Кирето е по-златно момиче от златните момичета

# 321
На игрите за баланс Киро няма равен.

# 322
Кирил се оказва по-добър на пъзелите и изометрията отколкото на силовите елементи.

Реално той играта си я е взел. Има огромна предина.

# 323
  • София
Един приятел би другите приятел(к)и на Инчето. Да допълня по-горния си пост: ... а понякога наивността си е чист инфантилизъм и простотия.

# 324
На игрите за баланс Киро няма равен.
То  почти всички игри за баланс😂  и  много са скучни

# 325
Страхотна е тази игра. Повече ме кефят само тези с точност.
Най-хубавата игра бе онази на която се изравиха Кънчо, Еляса и Сашо един срещу друг с въпросите и целенето.

П.С. Нина се съживи, но Киро е много напред. Ванеса може и да са откаже - никакъв шанс.

# 326
Реално гледаме доиграване никаква интрига няма в играта,

# 327
Добре, че поне "игрите са направени така, че да няма значение мъж или жена ги играе" 😅. Не помня, кой беше изригнал с тая мъдра мисъл, но евала, така е. Интересно ще ми е накрая, като излезе статистиката на участвали/спечелили мъже/жени.

# 328
  • Другата България
Ако Нина продължава да чете - какво мислиш за избора на Ина?
И смяташ ли, че можеше да играе една идея по-.....умно?
Грешка ли беше това, че не се вслуша в мнението на останалите от “кемпа“?

# 329
Като свърши играта, девойките ще се сетят как се прави. Киро ми е крайно неприятен, но си ги може игрите.

Общи условия

Активация на акаунт