🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 604
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 15
  • Другата България
Благодарности на Дяволо, както всеки път, така и този път - страхотна тема, корица, информация - адмирации за труда.
По анкетата.
На първи въпрос -  под “комплексност“ аз разбирам не само в игрите един играч да е комплексен, а като цяло - компилация от физически данни, ум, социална игра и т.н. До момента, в моите лични представи за тази комплексност се вмества един единствен участник - Миро. И силно се надявам да го докаже напред във времето. Много искам да го видя на финал. За съжаление от жените нямам фаворит, който да отговори на тази комплексност, може би Бистра, но тя само и единствено на терен не е най-подготвената и силна жена, поне в моите представи има жени, които могат да я победят на игра /зависи от компонентите ѝ, и разбира се - никой да не подсказва Blush/.
Играч на седмицата - Гошо, според мен от този съюз с Влади ще произлязат последващи интересни, и стратегически моменти в предаването.
Мимо го изпращам с безразличие, отначало му бях фен, явно е добър човек, при това доста възпитан, но с течение на играта ми стана просто безразличен. Но ще се запомни, доста колоритен участник.
За решението на Влади и Венци съм писала, няма да се повтарям /то решението е на Влади, Венци както вече казах за мое съжаление е един придатък на Влади, човек без лично мнение и позиция, много разочароващо/ - одобрявам го, независимо от мотивите им /стратегически за мен/, и не, не виждам намеса на продукцията. Или поне не сериозна такава.
Моите фаворити като кемп /да съм в крак с модните наименования/ си остават Мимо - Гарсия.
Относно хода на Гошо - за момента това е най-добрия ход във формата, по-скоро последствията от него са ми интересни.
Киро и Рената са ми напълно безразлични и безинтересни.

# 16
Благодаря за темата, Diavolo!

Играч на седмицата за мен е Георги, не одобрявам действията на Влади и Венци, според мен не са спонтанни и също смятам, че Венци прави каквото му каже Влади.
Мимо ми беше безразличен, но определено ще се запомни.
Рената и Кир Жуан ме забавляват донякъде, или поне не ми е досадно да ги гледам както Бибетата.

# 17
Абсолютно съм съгласен с мнението, че Миро е единственият наистина комплексен играч на терен и извън него. За разлика от "ходовете на сезона", където съвсем от нищото Островният Исус и неговата ходеща палма Венци от нищото решават да "спасяват" лагер 3 по същото време, когато "съвсем случайно" решават да разрешат на този лагер да иде на експедиция за храна. Такива удобни съвпадения не са моето просто. Според мен, ако не знаеха тези двамата за разходката за храна, не можеш ги изкара от лагер 1.

От друга страна ходовете на Миро със сигурност си бяха негови, защото продукцията И в тях се намеси, само че за да ги парира (опитите му за алианс на битката за храна) , а не да му ги подшушне Wink.

Нина ще ѝ дам вот за герой на седмицата, защото макар и турист, сама изяви желание да се бие, натри носа на Лора, която само говореше и нищо не правеше, а и защото винаги ме е кефелео, когато някой ъндърдог изригва.Всеки заслужава своите 5 минути слава, особено когато продукцията не му е помогнала за постигането им (да, Владко, теб визирам 😉).

# 18
И аз благодаря за темата!

Много ми харесва форматът и съм доволна как се развива. Нямам намерение да правя подробна дисекция на шоуто, слабости, плюсове и т.н., важно ми е, че цялостното усещане и впечатление е положително и носещо ми удоволствие от гледането.

Георги ми е малко като биполярен. Или ултра екзалтиран, крещящ, викащ агресивно, или дзен медитиращ на скалите. Не е балансиран, а явно иска да го постигне с тези йога моменти, ама не му се получава.

Симпатизирам най-много на Влади, Бистра, Миро. Венци също е симпатяга, въпреки, че досега се губеше, но покрай Влади и преместването им в Лагер 3 и той излезе на преден план.

Лагер 3 са най-хейтени, но реално са най-значимият лагер, защото около тях се развиват основните действия засега в шоуто.

# 19
  • София
Браво бе Дяволо,браво бе! Simple Smile
Благодарности и на Съни!
Къде е Бенгън?
Мимо ми е безразличен,но няма как да потъне в забрава,защото цяло племе носи неговото име.
Играч на седмицата- продукцията вероятно,инак седмицата на Георги.
Коплексни доста посочих,но в смисъл на открояващи се.
Любовните трепети не ме вълнуват.

# 20
Да, наистина къде е Бенгън? Дано се появи.
Мисля, че преместването на Влади беше добре премислен стратегически ход. Одобрявам самият ход, но не одобрявам това, че постави старото си племе пред свършен факт, цялото нещо им дойде изневиделица и накрая дори ги обвини, че те са виновни. Факт, че ако го бяха обсъдили и гласували, можеше да има различен резултат. Но в един момент Влади реши, че му е по-изгодно той да се премести, а не Бистра, Мая и Миро да идват при тях. Н
Да, помогна на Мимо-Гарсия, но рани сериозно старото си племе, а нямаше някаква видима причина, че така да ги е намразил.

Мимо ми е симпатичен. Любовните трепети не ми пречат.

# 21
  • Другата България
С оглед написаното тук от Монохондрия /да потвърди, ако не съм разбрала правилно/, това преместване хич не е било изневиделица, имало е индикации за него преди това.

# 22
С оглед написаното тук от Монохондрия /да потвърди, ако не съм разбрала правилно/, това преместване хич не е било изневиделица, имало е индикации за него преди това.
Ами някак си не се видя това. И лично на мен, като изключим идиотската реакция на Рената, ми се стори, че малко незаслужено ги наказа. Повечето посърнаха.

# 23
  • Другата България
Да, не се видя, което е минус на продукцията - ако е имало какво да ни покажат, че не са го направили.

# 24
И аз останах с впечатлението, че не е никак изненадващо. Даже да поспекулирам още малко, май Влади е усетил малко да му пари…

# 25

Нина ще ѝ дам вот за герой на седмицата, защото макар и турист, сама изяви желание да се бие, натри носа на Лора, която само говореше и нищо не правеше, а и защото винаги ме е кефелео, когато някой ъндърдог изригва.Всеки заслужава своите 5 минути слава, особено когато продукцията не му е помогнала за постигането им (да, Владко, теб визирам 😉).
Нина изяви желание да се бие, единствено защото беше сигурна, че Мимо ще я спаси, ако отпадне. Не са ни го показали, но от обсъжданията на другите играчи се подразбра, че предварително е уговорено. Просто беше сигурна, че Мимо ще й даде гривната си. Иначе браво за играта, спечели си я сама накрая с едно - единствено замятане, не й е подарена победата от Лора.

# 26
Аз пък точно от показаното съм останала с впечатление, че Влади има разногласия с лагер 1. Даже в началото все си мислех за него - тоя пък, все не е съгласен с някого. По синхроните му все се изказваше как не му харесало това или онова.
Така че за мен лично не е изненада. Явно разправиите с Рената относно приемането на хора от лагер 3 да са му подействали като катализатор за действия, разбира се и стратегически си е обмислил този ход.

# 27
Като гледам анкетата любовната история между Кирил и Рената е безразлична за повечето, Беркетата пък втръснаха на всички и се чудя защо се мъчат зорлем да ги завъртат и снимат тези уж любовни истории?
Имало е формати, в които имаше истински такива истории, но тазгодишните любови са голяма мъка за гледане.

# 28
  • Другата България

Нина изяви желание да се бие, единствено защото беше сигурна, че Мимо ще я спаси, ако отпадне. Не са ни го показали, но от обсъжданията на другите играчи се подразбра, че предварително е уговорено. Просто беше сигурна, че Мимо ще й даде гривната си. Иначе браво за играта, спечели си я сама накрая с едно - единствено замятане, не й е подарена победата от Лора.
Направо ни го показаха, Мимо си го каза - ако се стигне до там Нина да е отпадналата, то той ще ѝ даде гривната си. И Нина го знаеше.
На същото мнение съм за нея, дано ме опровергае, и да ѝ се “играе“ и след като Мимо си тръгна.

Относно Влади - аз много пъти съм писала, че при нумеролозите са много алфа мъжкари. На Влади там му беше трудно да изпъкне, да се изяви, има вероятност да го е усетил и затова да е насочил вниманието си именно към Мимо - Гарсия, където единствения мъж, който може да му е конкуренция, е Миро. А Миро няма нищо общо нито с Дзами, нито дори с Гогов, който също не е за подценяване.

# 29
Именно различните перспективи да се изяви го заведоха в Мимо Гарсия и затова малко ми олекна с опитите си да обясни решението си изцяло с благотворителни причини. Ама го разбирам. Човещинка е човек да не иска да се чувства виновен, а напротив - да оправдае личния си избор с благородни мотиви.
Но решението беше добър ход.

Общи условия

Активация на акаунт