🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 000
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 45
JoyJoyJoy
Както казах, такива като теб сме ги чели много по темите, лично аз с години съм в темите за риалити формати, минали са толкова участници - бивши, настоящи, бъдещи, хора, които са били на кастинги и не са взети - дори такива, отхвърлени на последен етап....по един и същи начин звучите, пък нека не сте отхвърлени, а “сами сте отказали участие“. Blush
И после огън и жупел и по продукцията, и по настоящите участници.
Тъй де, “обективни анализи“. Blush
Както и да е, темата все пак е за формата, и участниците в него.

Нина, ако наистина си ти, би ли споделила какво смяташ за поведението на Алекс?
Говоря за до момента, не искам да издаваш в бъдеще кога, какво и с кого.
Доста противоречиви сигнали от негова страна има/ше/, нещо спестено ли е на нас, зрителите?
Или просто човекът си е такъв - много думи, малко /никакви/ дела?
А нa мен ми е интересно Алекс въобще каза ли ви, че се е самопредложил на Лагер 1?

# 46
  • Другата България
........
А нa мен ми е интересно Алекс въобще каза ли ви, че се е самопредложил на Лагер 1?
Да, да, и това също.

# 47
Токущо разбрах, че Дзами има канал в ютуб. Дзами ТV. Може да сте го коментирали но съм го пропуснала. Попаднах на интервю с Ивка Бейбе. Основно за цици и секс май става дума. Дзами лошо гледа. Не бих се чувствала добре в близост до него.

# 48
JoyJoyJoy
Както казах, такива като теб сме ги чели много по темите, лично аз с години съм в темите за риалити формати, минали са толкова участници - бивши, настоящи, бъдещи, хора, които са били на кастинги и не са взети - дори такива, отхвърлени на последен етап....по един и същи начин звучите, пък нека не сте отхвърлени, а “сами сте отказали участие“. Blush
И после огън и жупел и по продукцията, и по настоящите участници.
Тъй де, “обективни анализи“. Blush
Както и да е, темата все пак е за формата, и участниците в него.

Нина, ако наистина си ти, би ли споделила какво смяташ за поведението на Алекс?
Говоря за до момента, не искам да издаваш в бъдеще кога, какво и с кого.
Доста противоречиви сигнали от негова страна има/ше/, нещо спестено ли е на нас, зрителите?
Или просто човекът си е такъв - много думи, малко /никакви/ дела?
Аз го казах и тогава на общата ни среща с  Мая, Бистра и Влади... за мен това е поведение тип фурнаджийска лопата... вчера така, днес иначе, утре кой знае... както казват, всеки сам си преценя как да играе, какви съюзи да прави или не прави.. като фенове искам да ви поздравя за избора, предаването е за интелигентни хора с аналитична мисъл. И въпреки всичко, както е и в живота, не винаги нещата са такива, каквито изглеждат.

# 49
  • Другата България
Така де, но за Алекс ми беше питането - всичко така ли беше, както изглеждаше за нас, зрителите?
И Алекс каза ли ви, че отиде при нумеролозите да се предлага? Или сега го видяхте и вие?

# 50
Казал им е, защото в някои  от предните епизоди спомена, обръщайки се към племето, "че нумеролозите и вас не искат( Бистра и Мая) както и мен, когато ги попитах".

# 51
Добър, но много пристрастен.
Относно Рената.
Дори в коментарите отдолу и други потребители обръщат внимание на това.
Всеки от нас е пристрасен по един или друг начин, но вече го приемам лично това за Рената, аз дори не я харесвам като образ Satisfied
Иначе, който слуша се надявам да чете между редовете - особено мнението ми за преместването на Владимир. Със сигурност причините са комплексни, но мнението ми клони, че му е "подхвърлена" тази идея

# 52
Всъщност идването на Влади и Венци в кемп 3 беше по-добрият вариант (независимо какви са причините) от присъединяването на отделни играчи към другите лагери, и енергията на нумеролозите не се разбърка 🤣, и цялото племе  Мимо Гарсия получи шанс да продължи в играта. Макар че колко дълго ще изкарат на корени и плодове е друг въпрос, като на гладолечение при д-р Емилова са.

# 53
Добър, но много пристрастен.
Относно Рената.
Дори в коментарите отдолу и други потребители обръщат внимание на това.
Всеки от нас е пристрасен по един или друг начин, но вече го приемам лично това за Рената, аз дори не я харесвам като образ Satisfied
Иначе, който слуша се надявам да чете между редовете - особено мнението ми за преместването на Владимир. Със сигурност причините са комплексни, но мнението ми клони, че му е "подхвърлена" тази идея
Най-сигурният залог за мен е, че е имало подсказка за експедицията за храна. Не би имало от нищо друго нужда да се казва, но без тази информация няма шанс да повярвам, че двама мъже ще отидат с никаква храна в кемп с никаква храна и без златна гривна. Какво точно са смятали, че ще ядат, че не се сещам? И най-големият спойлер, че са знаели за ходенето в джунглата - Влади каза супер уверено на целия лагер "Даже не искаме да ни давате никаква храна, само ако прецените нещо". То това не е синоним на "Ние ще ходим след малко с 4 екипа в джунглата, че иначе ще измрат от глад лагер3", тц.

# 54
  • софия
Честита ни нова тема. Както винаги, перфектна. Благодаря!
Най накрая наваксах с епизодите. Седмицата ми хареса. Все по - динамично става. Продължавам да симпатизирам на смоталчетата,  които вече всъщност не са толкова смоталчета. Мимоландия са ми на сърцето и това си е.
 Интересно ми беше да гледам, как взаимоотношенията се менят в зависимост от това, колко силен или слаб се чувства човек. Работи безотказно. Пръстенът и Фродо е положението.
 Това, което изобщо не ми хареса е, как Лора се опита да извърти нещата и да обезцени победата на Нина. Сякаш от жал не си давала зор и едва ли не и е подарила победата. Тази жена не е ли наясно, че когато се излъчат епизодите, истината ще лъсне.
 И накрая, но не последно място: Мимо, успех в реалния свят, ти си от онези човечета, които го правят по цветен и топъл. Продължавай в същия дух!

# 55
Рената изобщо не ме дразни, защото не я приемам за сериозен играч. Не знам защо е толкова нападана. И тя си играе играта, според нейните разбирания, както и останалите. Малко е отнесена от вихъра, но за мен изобщо не е злодей.

Слушах подкаста на Кънчо. Безинтересен ми беше и в играта, и извън нея. Мисля, че не е преразказвано тук, нещо, което ме впечатли за барчетата, които Бистра скри уж да хапват преди игра. Когато е тръгвал за битка я е питал дали може да хапне малко, а тя му казала, че ако стигне до втора игра тогава ще му даде. Преди втората игра пак я е попитал дали ще му даде барче, а тя му казала, че вече ги била изяла. Абе за мен си е кофти човек това момиче и това е.

# 56
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,да..хора като Мимо правят света по-топъл. Shoot me, plz.
И с какво лентяи с претенции,никаква мотивация и дори уважение към самото предаване заслужават вашите адмирации?
На мен ми е обидно,че такива като него заемат места на хора,които ще са там,за да помагат за общото благо,ще покажат ентусиазъм,труд и загриженост.Участници,които ще се включват в битки и ще плетат стратегии.

Аз видях един индивид с гледни точки,които орбитират около това "какво искам аз,защо да се хабя за това,защо да се мърдам за онова,вместо да си лежа и спя цял ден на пясъка".
Безполезник.Да си беше стоял в панелката в София.

# 57
Нина, здравей, ти си каза и на синхрон същото, все има неразбрали 🌷
Радвам се, че взе играта и че пишеш тук.

Неделчо в един от подкастите добре го каза: Мимо не е заел мястото на някой мотивиран атлет или хипер стратег. Мимо е заел мястото, на друг като Мимо, продукцията е търсила някой подобен. Е НН каза, че бил 1 на 6 милиона Simple Smile, много се радваше, че го е открил.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 08:17 от Одри ♡

# 58
  • София

Това е вторият Ауткаст в историята на ауткастите, в който не съм съгласна изобщо, ама с нищо Grinning
Пак си оставам фенка, естествено Wink

# 59
Да,да..хора като Мимо правят света по-топъл. Shoot me, plz.
И с какво лентяи с претенции,никаква мотивация и дори уважение към самото предаване заслужават вашите адмирации?
На мен ми е обидно,че такива като него заемат места на хора,които ще са там,за да помагат за общото благо,ще покажат ентусиазъм,труд и загриженост.Участници,които ще се включват в битки и ще плетат стратегии.

Аз видях един индивид с гледни точки,които орбитират около това "какво искам аз,защо да се хабя за това,защо да се мърдам за онова,вместо да си лежа и спя цял ден на пясъка".
Безполезник.Да си беше стоял в панелката в София.
Повечето неща наистина са така, грам не оправдавам бездействието и лентяйството му, примесено с неоправдани изисквания, НО Мимозата не е заел мястото на никой, който е щял да даде повече на предаването, който е щял да помага или да иска да играе играта. В доста формати го виждам този феномен при зрителите. Ако той  не беше участвал, друг човек, отговарящ на профила на "уиърдото-плазмодий", щеше да бъде на неговото място, а не примерно Симо от Игрите, който отпадна и щеше да е изключително полезен на Острова.

Продукцията си има по няколко човека за определен профил и ако не е един, то ще е друг като него там. Вероятно е ъндърделивърнал дори и за този профил, тъй като нямаше много контент покрай него, но продуцентите няма как да знаят, кое уиърдо ще перформне най-успешно.

Общи условия

Активация на акаунт