🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 593
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 30
И в на Венци решението да се премести има и този позитив за него - видя се, че в Лагер 1 трудно ще се дореди до някоя игра. От друга страна, при аутсайдерите ще си отиграе, рядко ще пропуска. Пък и стратегията в Лагер 1 предложенията да могат да бъдат отхвърляни, дори ако един човек е против, ми звучи супер изтощаващо. Все трябва някого да убедиш, все трябва да се обясняваш, докато си прокараш идеята. Освен ако не си Дзами - в началото на седмицата той си взе едноличното решение да пусне Гогов, вместо Митов, и май никой не му потърси сметка.

# 31
Подозирам, че част от причината да се премести в лагер 3 (освен подсказката, че ще има експедиция за храна веднага след преместването), е да не си развали популисткия образ. Според мен Рената е почнала доста да го дразни и когато беше запалила моторетката да го налива, той, с типичния си фейк смайл и привидно спокоен тон, ѝ каза "нека да спрем дотук" или нещо от сорта, защото точно тогава беше момента, в който ако продължи да я слуша, щеше да избухне, и да ѝ каже да замълчи вече. За негово щастие Дзами го направи, че вибриращото куку грам не се усеща вече.

# 32
  • Другата България
И в на Венци решението да се премести има и този позитив за него - видя се, че в Лагер 1 трудно ще се дореди до някоя игра. От друга страна, при аутсайдерите ще си отиграе, рядко ще пропуска. Пък и стратегията в Лагер 1 предложенията да могат да бъдат отхвърляни, дори ако един човек е против, ми звучи супер изтощаващо. Все трябва някого да убедиш, все трябва да се обясняваш, докато си прокараш идеята. Освен ако не си Дзами - в началото на седмицата той си взе едноличното решение да пусне Гогов, вместо Митов, и май никой не му потърси сметка.
И с оглед на казаното за мен лично ще е доста интересно да гледам /дано не съм прекален оптимист/ съревнованието между коалициите на Влади/Гошо/Венци, и тази на Дзами/Кирил.
Защото за мен въпреки крехкото примирие, тайната /или не толкова/ тайна битка е Влади - Дзами. На тихия фронт.
Монохондрия да каже дали съм права.

# 33
Всъщност как точно лагерът Мимо-Гарсия реши въпроса с липсвщата си храна? Набезът в джунглата реши ли този проблем до следващата доставка? Верно, едно гърло вече си тръгна, но пък дойдоха две нови мъжки гърла... Чудя се.

# 34
Биляна миналата седмица станала Мис София.
https://www.marica.bg/lajfstajl/gafat-s-mis-vselena-se-povtori-v … a-na-druga-snimki
Симпатяга е, но чак пък Мис... Или дългата ръка на продукцията помогна.

Всъщност как точно лагера Мимо-Гарсия реши въпроса с липсвщата си храна? Набезът в джунглата реши ли този проблем до следващата доставка? Верно, едно гърло вече си тръгна, но пък дойдоха две нови мъжки гърла... Чудя се.

Те събраха плодове които щяли да им стигнат за 3-4 дни. За мен това не е храна. Гимнастичките може би са свикнали, но мъжете си гладуват. Предполагам, че продукцията ще ги пусне поне още веднъж в джунглата. Другите лагери също.
Или изведнъж ще започнат да хващат риба.
Какво стана със сала на а лагер Глория?
Седи си...не го използват или...?

# 35
благодаря за темата и за интересните анкети, всеки път гласувам и проследявам с удоволствие

# 36

Нина ще ѝ дам вот за герой на седмицата, защото макар и турист, сама изяви желание да се бие, натри носа на Лора, която само говореше и нищо не правеше, а и защото винаги ме е кефелео, когато някой ъндърдог изригва.Всеки заслужава своите 5 минути слава, особено когато продукцията не му е помогнала за постигането им (да, Владко, теб визирам 😉).
Нина изяви желание да се бие, единствено защото беше сигурна, че Мимо ще я спаси, ако отпадне. Не са ни го показали, но от обсъжданията на другите играчи се подразбра, че предварително е уговорено. Просто беше сигурна, че Мимо ще й даде гривната си. Иначе браво за играта, спечели си я сама накрая с едно - единствено замятане, не й е подарена победата от Лора.
Не съм играла, защото Мимо ще ми даде гривната си, ако не спечеля. Играх, защото исках и не ме беше страх от последствията, каквито и да са те Simple Smile поздрави и да знаете, че повечето участници сме тук Wink

# 37
Много добър коментар на Ауткаста: https://www.youtube.com/watch?v=vULXlSBf838&ab_channel=OutcastBG

Добре дошла, Нина.

# 38
  • Другата България
Скрит текст:

Нина ще ѝ дам вот за герой на седмицата, защото макар и турист, сама изяви желание да се бие, натри носа на Лора, която само говореше и нищо не правеше, а и защото винаги ме е кефелео, когато някой ъндърдог изригва.Всеки заслужава своите 5 минути слава, особено когато продукцията не му е помогнала за постигането им (да, Владко, теб визирам 😉).
Нина изяви желание да се бие, единствено защото беше сигурна, че Мимо ще я спаси, ако отпадне. Не са ни го показали, но от обсъжданията на другите играчи се подразбра, че предварително е уговорено. Просто беше сигурна, че Мимо ще й даде гривната си. Иначе браво за играта, спечели си я сама накрая с едно - единствено замятане, не й е подарена победата от Лора.
Не съм играла, защото Мимо ще ми даде гривната си, ако не спечеля. Играх, защото исках и не ме беше страх от последствията, каквито и да са те Simple Smile поздрави и да знаете, че повечето участници сме тук Wink
Ако наистина си Нина - добре дошла и от мен.
И “сръчквай“ и останалите, които сте тук, да пишат, ние не сме толкова страшни - напротив.
Добър, но много пристрастен.
Относно Рената.
Дори в коментарите отдолу и други потребители обръщат внимание на това.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 23:04 от Merri_An

# 39

Ако наистина си Нина - добре дошла и от мен.
И “сръчквай“ и останалите, които сте тук, да пишат, ние не сме толкова страшни - напротив.
То така се появява в тая хранилка някой 😁. Представяш ли си някой от бавната коалиция да цъфне или кастинг агента с родата и колегите.

# 40
  • Другата България
Аз нямам нищо против да се появяват участници, “хранилката“ е основно от теб и още един - двама, а и не вярвам някой да ви взема насериозно предвид, че си отхвърлен на кастингите. Blush
Иначе като цяло дискусията си е цивилизована.
Тъй че, нека идват, да пишат, да се обозначават дори кой кой е, стига това да не противоречи на договорите им.
На мен лично би ми било интересно да чуя и прочета разказ от първа ръка, дори и пристрастен.

# 41
  • София
Е много се радвам на пишещите участници и хора от продукцията, това си иска топки. Ние сме критични, да, но и фенове- супер сте всички, да знаете. Все пак ние сме по диваните на сухо и сито, вие сте гладни и мокри:-) Нямам търпение за утре и дано повече участници се включат тук.

# 42
Благодаря за темата, Дяволо, Съни!
Добре дошла, Нина.
Точно щях да пиша, че Нина първа изяви желание за игра, след нея Мимо. После той каза, че ако спасят него, ще даде гривната си на Нина.
Продължавам да твърдя, че Нина спечели на късмет, по трасето и' беше трудно, задъхваше се. Лора минаваше по-лесно през трасето, но беше пренавита, а и сигурна, че ще бъде спасена.
Отивам да попълня анкетата.
Любовните истории в такъв тип формати изобщо не са ми интересни.
Само две думи да добавя за Венци. Бях си го набелязала за наблюдение. Доста време беше в сянка. Сега много се води по Влади, което не ми харесва (малко като безгласна буква), леко съм разочарована. А за онзи скок в играта не се изненадах, че го направи, все пак е пожарникар и мисля, че минават през такъв тип тренировки.

# 43
Аз нямам нищо против да се появяват участници, “хранилката“ е основно от теб и още един - двама, а и не вярвам някой да ви взема насериозно предвид, че си отхвърлен на кастингите. Blush
Иначе като цяло дискусията си е цивилизована.
Тъй че, нека идват, да пишат, да се обозначават дори кой кой е, стига това да не противоречи на договорите им.
На мен лично би ми било интересно да чуя и прочета разказ от първа ръка, дори и пристрастен.
Не помня някъде да съм споменавал, че съм отхвърлен от кастингите, така че може да ме взимат на сериозно значи 😉. Така или иначе "хранилката" (поне моята) не мисля, че е била някога не заслужена. Може да е по-описателно изразена, но гледам да е обективна. Който заслужава си го похвалвам, просто който не заслужава - поема една идея повече фураж 😄.

# 44
  • Другата България
JoyJoyJoy
Както казах, такива като теб сме ги чели много по темите, лично аз с години съм в темите за риалити формати, минали са толкова участници - бивши, настоящи, бъдещи, хора, които са били на кастинги и не са взети - дори такива, отхвърлени на последен етап....по един и същи начин звучите, пък нека не сте отхвърлени, а “сами сте отказали участие“. Blush
И после огън и жупел и по продукцията, и по настоящите участници.
Тъй де, “обективни анализи“. Blush
Както и да е, темата все пак е за формата, и участниците в него.

Нина, ако наистина си ти, би ли споделила какво смяташ за поведението на Алекс?
Говоря за до момента, не искам да издаваш в бъдеще кога, какво и с кого.
Доста противоречиви сигнали от негова страна има/ше/, нещо спестено ли е на нас, зрителите?
Или просто човекът си е такъв - много думи, малко /никакви/ дела?

Общи условия

Активация на акаунт