🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 855
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 240
според мен Рената си е направила сметката, че:

1. няма как да стигне до топ 3 с реален шанс за парична награда;
2. никога няма да има повече гривни от тези сега и в следващия етап ще е една от първите таргетирани и ще загуби.
3. идентифицирала е, че Дзами има реален шанс за финал

Не виждам нищо лошо, че дава гривните си на Дзами и че са се разбрали за финансово възнаграждение, ако Дзами се докопа до топ 3 и си тръгне с пари. В крайна сметка това е хубавото на социалната игра - можеш да спечелиш пари дори и да не си в топ 3 Simple Smile

п.с. според мен Рената не е достатъчно пресметлива, за да предложи това на Дзами, а той й е предложил схемата веднага щом е разбрал, че ще си ходи. % срещу гривни. Затова и разговорът, който излъчиха бе странен - Дамян изобщо не бе изненадан, тя също, личеше си, че са имали вече първоначален разговор по темата.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:47 от FreesiaR

# 241
Според мен златната гривна ще отпадне в следващия етап. Ако остане ще има съвсем други функции.
Ето го стори-то (взех го от предишната тема)със снимките на ръката на Бистра, в което не е уточнила какво се е случило, а явно е отговор на хейт съобщенията, които получава. Но от Надкаста с Мимо се разбра, че си е наранила ръката в опит да защити кучето си от друго животно. Стискам й палци за финала, ако някой заслужава от жените - това е тя.

Обича и кучета? На път съм да се влюбя в нея 😍 освен, че май ми идва идеална по височина с тези безкрайно дълги крака 🥰☺️
Пак я гледам тази снимка. Коментирах я в предишната тема, че контузията е седем месеца преди да влезе в " Острова на стоте гривни" и като знам възстановяването колко е трудно  и продължително ми се издигна страшно много в очите. Аз имам няколко счупвания покрай моторите, а и в спорта. Трябва около година за да влезеш във форма. Имам контузия на сухожилието на кутрето на дясната ръка. Контрсктура теногенис, правиха ми операция и пак не успяха да ми го възстановят.
Години ми трябваха за да свикна да работя с този пръст. Направо и се чудя как успява да се задържи с тази ръка 7 месеца след контузията.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:41 от Лорд Шаш

# 242
  • София
Аз принципно избягвам да коментирам участниците, но по отношение на Рената мога да споделя нещо което на мен ми прави впечатление: мисля си, че Рената до последно не е осъзнала, че би могла да излезе като негативен образ. В нейните очи, тя до последно се възприема като много положителен образ, и сега в последствие очаквам отново да слушаме на разни под и над касти, как не си показали всичко, как нещата изглеждали преиначени и прочие оправдания.
И преди да бъда контриран: Да, знам, че няма как да се покаже всичко от цял ден контент събран във в един епизод от 2-3 часа, ясно е че трябва да се изреже едно 98% от материала, както и някои неща могат да бъдат засилени, обаче чак толкова не може да се смени от герой да станеш на злодей

# 243
На Рената вибрациите ѝ не ѝ позволиха да одобри даването на храна на лагер 3, когато Владо и Венци бяха още нумеролози. И с това ядоса най-много драгия зрител, който вече ѝ беше набрал достатъчно, задето се сърдеше на Бистра, че я номинирВа и си позволяваше да има хиперпиментация над горната устна. И веднага се сещам, че Гогов я посъветва да си смени нумеролога. Допускам, че И затова бързаше да напусне, дано да си е намерила по-читав нумеролог. Simple Smile
Реално, Рената си изигра играта. Усети се, че прекали. Разбра, че не я чака повече развитие и избра да напусне. То и това е умение - да знаеш кога да спреш. Освен със странностите ѝ, ще я запомня с това, че победи Бистра и че предложи да изгонят Мая.

# 244
  • Другата България
Аз принципно избягвам да коментирам участниците, но по отношение на Рената мога да споделя нещо което на мен ми прави впечатление: мисля си, че Рената до последно не е осъзнала, че би могла да излезе като негативен образ. В нейните очи, тя до последно се възприема като много положителен образ, и сега в последствие очаквам отново да слушаме на разни под и над касти, как не си показали всичко, как нещата изглеждали преиначени и прочие оправдания.
Скрит текст:
И преди да бъда контриран: Да, знам, че няма как да се покаже всичко от цял ден контент събран във в един епизод от 2-3 часа, ясно е че трябва да се изреже едно 98% от материала, както и някои неща могат да бъдат засилени, обаче чак толкова не може да се смени от герой да станеш на злодей
Абсолютно сигурна съм в написаното.
Същото мисля.
Нали някой писа тук преди дни, че имала сторита в ИГ /дано не греша/, в които хейтела всичко и всички, вече СЛЕД старта на формата. Представям си колко учудена е останала, след като е усетила “всенародната любов“.
А иначе навсякъде е този рефрен - не само в този формат, във всеки. И ти знаеш, че е така - ако продукцията реши да представи човек в негативно амплоа за зрителите, така ще го направи, та и самия участник ще се чуди той ли е на екрана. Разбира се, това няма как да стане без негово участие, а в случая Рената даде много материал на гласът зад кадър.
Затова казвам, че тя избра идеалния момент, в който да си тръгне.
Сигурна съм, че ѝ е било мъчно за детето - но то ѝ е било мъчно и преди вчера /деня на напускане/.
Съчета полезното с приятното, остави си вратичка за някакви пари /сама нямаше нищо да вземе, и тя го осъзна/,  усети се, че достигна максимума на представянето си и - ариведерчи. Само заради това има уважението ми, щото и то не е лесно - да знаеш кога да спреш.
Какво нещо е макиажът, а и фотошопът.....

На това събиране е и Дзами.

В “Преди обед“.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 17:16 от Merri_An

# 245
Кирцата на едно стори цъфна с Лорчето и дундуркаше детето ѝ, да не е тя следващата жертва 🤔

# 246
  • София
Пореден отказал се участник. Жалко.
Твърде много станаха вече. Айде тези по медицински причини не ги броя, те не носят никаква вина. Малшанс както се казва. Но за другите...

Кирил ми хареса в играта, беше много пред другите. Престижна негова победа над комплексни участници.
Гогов пък заслужаваше да спечели втората игра, но се оказа, че не е разбрал правилата иначе си побеждаваше и то с разлика. Това пък е намигване на съдбата към Миро, който именно защото не беше разбрал правилата загуби една битка от Рената по-рано през сезона.

И Дзами и Миро подозират Влади в тайна коалиция, но са далеч от истината засега. Да видим дали ще разберат за тайния троен съюз и дали и как този съюз ще съумее да се опази от околните да не разбират. Визирам Георги, Влади и Венци. Това е много силен съюз, защото и тримата са много силни в игрите.
Аз лично не намирам нещо лошо в играта на Георги. И не мисля, че това е предателство към Шериф и Берке, докато то не стане реално. Но дори и да ги прецака, това е само една игра. Той там вижда най-добре нещата и явно не желае да играе с Шериф и Берке. Негово право.

Дзами и Киро засега не сключиха истински съюз, но са близо до него. Опипват почвата. Това също би бил много силен съюз. А ако евентуално привлекат Миро стават 3 на 3 и би било много интересно, но официално все още нямаме втори силен пакт.

Миро харесва Алекс и по някаква причина иска да му помогне. От друга страна явно Йочколовски е спойката между Миро и Киро.

Изобщо много сложно става вече и нямам търпение за фаза 2 и да видим кой как ще си изиграе картите.

Засега Мая и Бистра остават извън играта на новите съюзи или просто не ги излъчват какво мислят по въпроса. Може и да не подозират нищо и за това и да не ги излъчват. Звучи логично. Но ми е странно толкова опитната и хитра Мая да не предприема нищо и да си мисли, че те двете + Миро, Влади и Венци ще играят заедно...

# 247
Нямам търпение за интервюто на Рената в Надкаст. Особено както Неделчо хич не я харесва, а в същото време не си и мълчи. 😂

# 248
Не виждам Миро в коалиция с Дзами и Киро, някак си не мисля че ще се случи.
По скоро си мисля, че може да опита с Георги в неведение, че той вече е в такава.
Никой не очаква от Жоро, не го подценяват в никакъв случай, той и не е за подценяване, но някак си не дава заявка привидно.
И без друго хората най-вероятно си мислят, че те вече са си коалиция с Шериф и Берке и си го приемат за даденост и не се буташ в шамарите. Те и Шериф и Берке си го мислят, даже за втория съм убедена и не си дава зор в нищо.

Виктор Митов мисля че би паснал с Миро и Алекс в коалиция, но там проблемът е че няма гривни момчето, което не е проблем ако добуташ до края явно.
Виктор Митов просто имам чувството че прегоря, нагласата му беше съвсем друга в началото, аз много го харесвам все още, въпреки че рядко се включва.
Миро ще ме впечатли, ако обърне и глава към жените, не говоря само за Бистра.
Ще ми е интересен неговия подход, може да ни изненада и да не е типичната коалиция.

# 249
Действията на Рената и Дзами ясно показаха, че всичките им приказки за семейство и отбор са вятър работа. Ако толкова им пукаше за отбора и семейството, щеше да е много по-резонно да си даде гривните на някой с една гривна, за да го измъкне от клуба на бедните. Нооо.. отбора си е отбор, ама сиренето е с пари. Няма лошо да играеш за парите, за това са там, но високопарните приказки ми идват в повече.

Много, много, много се дразня на разговори, които си говориш колкото да си казал нещо и в края им няма никакво развитие. Дзами и Кирил проведоха тъкмо такъв разговор. Само се разбра, че Кирил мисли, че е с всички на тоя остров, ама горкия не е включен в нито една коалиция. И Жоро му бил дружка, и Миро бил с него, заради Йочколовски, но реално Дзами е първия, с когото влиза в разговор.

Берке ще се окаже голяма хиена. Чудих се защо върти любов и не обръща внимание на играта, а това било, 'щото си мислил, че има сигурен гръб, който да го пази. Ама прав си е човека - защо да се мъчи, като може да не се мъчи и да го пазят и побутват?

Анализа на Вера ми хареса - много реалистичен и на място. Искам да я гледам повече и се надявам да стигне далеч. Разумно, за мен, се опита да привлече Нина към себе си. Силно се надявам жените от Нумеролозите да се събудят и да отвърнат на удара, увличайки Ина и Нина.

# 250
Здравейте,
много благодаря на всички, задали ми въпрос/и!

Отговорите може да откриете тук:
https://youtube.com/watch?v=1eCR6-EnzHA

Пожелавам Ви хубава вечер!

# 251
Не знам хиперпигментация ли или друго. Но Рената се е направила на гротеска с пластичните операции - на дребничката си фигура.
И преправеното гласче - говори като анимационен герой - явно се мисли за много сладка.

# 252
  • София
Хайде, островитяни и кибици - добър апетит, наздраве (освен, ако вече сте минали през масата) и внимавайте с бълхите!

# 253
Гогов ще ме скъса. Значи той който е мъж участва в женска игра. Пада, но се оправдава че срещу него нямало жена.

# 254
Гогата обаче голям хитрец ще излезе 😁. Отсега си подготвя извинения, ако случайно отпадне скоро, че да се знае, че "го е искал" 😉. Бакшишки хитрости на дребно 😅.

Общи условия

Активация на акаунт