🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 865
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 330
Ина играе за/с Киро ли?!
Тя закопа Нина.

# 331
Ина ужасно много надцени Нина. Утеха ѝ е че не е единствена, масово много участници надценяват възможностите на приятелите си. Тренера също надцени възможностите на Марина за втората игра, вместо да даде възможност да доиграят пъзела.

# 332
Ина играе за/с Киро ли?!
Тя закопа Нина.
И аз това мисля

# 333
Ехх тоя инвеститор бе.

# 334
Здравейте 🙂 включвам се и аз отново след дълго време, само да си кажа че обожавам Сано и като стане скучен епизода аз си гледам заради него 🙂

Обаче и Венци ми е доста интересен и симпатичен. Младо момче обаче доста "old school" малко като мен и ми е много забавен 🙂

# 335
  • Другата България
Ина играе за/с Киро ли?!
Тя закопа Нина.
Не, както казах по-рано - просто толкова си може.
Никаква мисловна дейност, първосигнален избор.
Сега вече може да напуска.
Тъкмо има повод - прецака официално приятелката си.

# 336
Ох, Нина, защо такова мрънкане?

# 337
Абе Нина добре ли е да се сравнява с Бистра?
Добра или лоша Бистра се хвърли като куче на всяка игра. Бие наред.
Нина какво е направила? Кого е победила досега?
Бистра колко информация е дала на другите лагери? и колко даде Нина? Нина разчиташе да я пази човек от друг лагер  (Влади). По какъв критерии може да се сравнява с Бистра?

# 338
Е добре де Миро,хем искал да играе той,хем бил изморен да я поздрави.

# 339
Оправданието на Миро беше измислено, но беше очевидно че се ядоса. Защото той бе много по-подготвен, изяви желание, но Ина не го пусна, просто защото е приятелче с Бистра.

П.С.Нина всъщност е Мимо 2 - просто един турист. И тя не може нищо.

# 340
Е добре де Миро,хем искал да играе той,хем бил изморен да я поздрави.
Ударил го е синдрома на доайена на лагера. Време е за преименуване на лагера на Миро Гарсия така или иначе.

# 341
  • Другата България
Ох, само защото Нина чете тук, ще се въздържа от по-....откровени коментари за поведението ѝ в момента.
Ще кажа само, че такова поведение е показно /нагледно/ защо жена няма как да стигне напред в такъв формат, в който следва да покажеш И поне минимални лични качества за това да те приемат останалите.

Ама защо Миро да е длъжен да прави нещо?
“Приятелят“ на Нина от ден едно - Алекс, нима направи каквото и да е?
Нищо. Стои си в миманса и дори го забравям, че е там.
Защо се иска и изисква само от Миро? Че и сметка да му се държи - защо това, защо онова?
Да отговоря като Мимо - защото така е преценил.

# 342
Ама за какво да я поздрави Миро или другите? За спечелените гривни? Пък някой трябвало да я пази, а тя, самоопознаващата и се приятелка и онова мрънкало да се търкалят по плажа?

# 343
Нина, Мимо и Ина се постараха да се отдалечат от останалите, отдръпнаха се, а сега Нина търси утеха от мъжете...

# 344
  • София
Ееее, Нинче, що така се размрънка? Миро ти виновен, а Алекс в сандъка си кеси и го забравяме, че съществува.
Ич не съм фен на Бистра, ама от нея такова хленчене трудно ще се чуе.

Общи условия

Активация на акаунт