🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 850
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 345
Може би щяха да я поздравят, ако още преди битката нямаше раздор дали точно Нина трябва да отива.
ИНа не се съобрази с решението на мнозинството. Да, не е длъжна, но дори не се заинтересува на кого му се играе. На Венци и Нина чак толкова не им се играеше, а на Миро му се играеше много. Ако беше донесла поне една нова гривна Нина щеше да има поне някакво оправдание, но при две загуби - няма.

Да държиш Роналдо на скамейката, а да пуснеш никому неизвестен  младеж  - еми след загуба с 15-2  няма да получиш поздравления, а гняв. Особено предвид че Нина загуби две игри

С поведението си - да ходи по другите лагери - Нина постоянно ще бъде бушон.

# 346
Ама за какво да я поздрави Миро или другите? За спечелените гривни? Пък някой трябвало да я пази, а тя, самоопознаващата и се приятелка и онова мрънкало да се търкалят по плажа?

Независимо кой какво е направил,как е играл след игра нормалните хора от един отбор се поздравяват.
Изморен съм звучи нелепо.

# 347
  • Другата България
“Отборът“ не се състои само от един човек.
Странно защо се изисква САМО от него.
И как досега отбор /според Нина, Мимо и Ина/ нямаше, сега изведнъж се сети/ха/ че са отбор?
Риторични са ми въпросите.

# 348
Ако съм десет пъти по-добър от някого и вместо мен пускат него, никога няма да го поздравя. Дори и да бие.

П.С. Много хора не разбират че тук няма отбори, а лагери. В този лагер има трима добри играчи Влади, Миро и Бистра.  Венци ако не му пука Влади е средна раота. Другите са много зле.

# 349
Ако съм десет пъти по-добър от някого и вместо мен пускат него, никога няма да го поздравя. Дори и да бие.

Значи не си отборен играч.
Егото ти надделява.

# 350
  • София
Днес ми е вечер на изненадите, Киро вкара добра мисловна дейност, той също започва
да ми харесва. Миро си остава топа:-)

# 351
Ами в този лагер не са с най-нормалните отношения от ден едно. Извадиха ги от калта, ама няма благодарност и за това. Лагера на мрънкалниците отново са неразбрани. Айде газ!

# 352

Егото ти надделява.
Тази игра не е отборна.
Показателно е, че Кирил който не е отборен играч е с толкова много гривни. Рената която не бе отборен играч натрупа толкова много гривни. Бистра преди да дойде Миро си беше сама отбор и цепеше наред.

# 353
  • Другата България
Много е рано, но според мен именно наивността /да не кажа глупостта/ на Киро ще прецака коалицията.
Той дори не може да допусне, че Гошо е направил съюз с някой, ще му изтропа всичко, Гошо ще го изтропа на Влади....и не мога да преценя коя всъщност ще е хитрата сврака.
Поне за момента.

# 354
  • София
А Беркето (нещо напоследък) направо ми прилича на читалищен актьор - тръгнал към площада за възстановка на възрожденски празник. Другата част от БиБе(то) да шие байряка. Те двамата за друго не стават.

# 355

Егото ти надделява.
Тази игра не е отборна.
Показателно е, че Кирил който не е отборен играч е с толкова много гривни. Рената която не бе отборен играч натрупа толкова много гривни. Бистра преди да дойде Миро си беше сама отбор и цепеше наред.

Струва ми се,че взе да го увърташ.
Не ми отговаряй загуба на време е.

# 356
Е, сега стана интересно.

kaliostro, няма какво да увъртам - от ден първи съм казал че това е индивидуална игра. Няма място за отбор, когато играеш за 300 000. Още от първият ден казах, че аз да съм скривам част от храната, изгарям останалото и оставям другите да пукнат от глад. За мен Рената бе права, а не Влади.

Който иска отборни игри - да ходи в ИВ. Тук играеш за 300 000.
И не - коалиция с някого не е същото като отбор.

П.С. Според мен егото трябва да е оссновен критерий за такъв тип игра.

# 357
Е, сега стана интересно.

kaliostro, няма какво да увъртам - от ден първи съм казал че това е индивидуална игра. Няма място за отбор, когато играеш за 300 000. Още от първият ден казах, че аз да съм скривам част от храната, изгарям останалото и оставям другите да пукнат от глад. За мен Рената бе права, а не Влади.

......

# 358
Подозирам интересен следващ епизод

# 359
Ставаме двама.
Подозирам че Киро ще сложи Гогов на игра и ще му търси силни противници.

Общи условия

Активация на акаунт