🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 834
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 360
Ставаме двама.
Подозирам че Киро ще сложи Гогов на игра и ще му търси силни противници.
Гогов не е ли на 1 кръв, къде ще го слага?

# 361
Киро - Феникса 😀

Така за мен напред като истински играчи в тази игра трябва да продължат:

Дзами, Миро, Киро, Венци, Георги, Бистра, Петя, Вера

# 362
  • Другата България
........за мен напред като истински играчи в тази игра трябва да продължат:

Дзами, Миро, Киро, Венци, Георги, Бистра, Петя, Вера
На мястото на Венци аз бих сложила Влади.
Влади е играч, Венци е просто изпълнител. Дясната ръка на Влади /с контузения палец/, момчето за всичко, явно е, че е с добро сърце, добро момче, но е много млад и тотално неориентиран какво трябва да се прави в този формат. Намериха се идеално с Влади, тоест Влади, като истински играч го надуши, Венци клъвна, и сега е готов да направи всичко за него. Дори да стане донор на гривни за Влади, ако се наложи. Дано греша, но не вярвам. И ме е яд, защото има качества /физически/, но то само с физика не става.
Същото важи за Киро. Ако имаше акъла на Миро, или дори хитростта и проницателността на Дзами, съчетани с хъса му за игра....

# 363
Мен пък много ме е яд, че май-май в този етап на играта в игрите на богатите няма да могат да се изправят 4 жени една срещу друга и да се видят силите им така. Съответно после и във втората на предизвиканите.
Единственият вариант за момента да видим само женска игра е в тази за оцеляване, когато някой ще си ходи. И това е тъпо.
Ако не пропускам някоя, само Бистра и Петя могат да са на игра утре.

# 364
Щеше да бъде благородно да има правило в играта, което да задължава всеки играч да има поне 1 изиграна игра.
Защото си има хора, които си откараха една дълга почивка и ние не знаем нищо за техните игрови умения.

# 365
  • София
Щеше да бъде благородно да има правило в играта, което да задължава всеки играч да има поне 1 изиграна игра.
Защото си има хора, които си откараха една дълга почивка и ние не знаем нищо за техните игрови умения.
Е те май всичките играха вече, аз не ги помня всички участници, но така като гледам, няма някой който да не е играл досега поне веднъж. Инак в оригиналния, както и в австралийските формати имаха точно такова правило, може и тук да го е имало

# 366
Aбсолютно всеки един е играл вече.

# 367
Аз лично съм разочарована от Миро.Искал да е "патерица"...за Бистра...
Защо?Един силен играч да се излага по тоя начин ми е непонятно.

# 368
Ами явно ни идват в повече статистите, та сме забравили кога са играли. Продукцията да си оправи каста, ако иска рейтинг. Сега гледам защото е нещо ново, но догодина няма да си го причиня при толкова екскурзиянти.

# 369
  • Другата България
Те хубаво играли по веднъж, но някой помни ли играта на Иван? На Виктор /малкия/? На Биляна? На Мая?
Изиграли по една игра, загубили си двете гривни, и оттогава насам буквално са на почивка, всеки един от тях.
Май и за Сашо важи същото.
Ами Ина? Същата работа.
Та дори и Верчето.

Затова не следва да сме /поне аз/ толкова критични към Мимо, щото изброените не са по-различни от него.
Нина поне се отчете с повече от една игра.

Аз лично съм разочарована от Миро.Искал да е "патерица"...за Бистра...
Защо?Един силен играч да се излага по тоя начин ми е непонятно.
Аз го разбирам донякъде.
Той си каза, че не е там за пари - има си.
За него това е целта, нея гони, доволен е от Бистра /явно не всичко сме видели, щото аз не помня Бистра чак толкова да му е помогнала в началото/, иска да ѝ се реваншира.
Въпреки, че аз не вярвам да се получи, но да видим.

# 370
  • София
А Биляна аз я помня със шпагатите като скачаше във водата Joy

# 371
Пак гледах само част, какво стана с Шериф?

# 372
  • Буркина Фасо
Пак гледах само част, какво стана с Шериф?
пътува към БГ

# 373
  • София
И аз - като някой по-горе - питам; нещо не съм разбрал ли, пропуснал ли... Миро защо не се брои сред финалистите, че и за победител. Той за други ли ще играе? За спорта? За благотворителност?

Мери, не може да е там и да не го интересува чак?

# 374
И аз - като някой по-горе - питам; нещо не съм разбрал ли, пропуснал ли... Миро защо не се брои сред финалистите, че и за победител. Той за други ли ще играе? За спорта? За благотворителност?
Както се опасявах още от началото, той намекна, че парите не са му мотивация, което беше индикация, че топ3 не му е приоритет. Явно е изчаквал да види, на кой може да помогне да спечели и е решил това да е Бистра сега.

Общи условия

Активация на акаунт