🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 829
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 390
Аз не го гледам много формата , но как Шериф не бил падал на битка ( аз мисля че гледах такава ) и Нина не била печелила игра ( не спечели ли някаква игра , като отпадна Мимо ) ?
Скрит текст:
Много я упреквате Нина , но първата игра си се движеше много добре ( как да изпревари Киро на плуване ) и определено се подсказваше основно на Венци и Киро на пъзела.  
Как Нина да хареса Бистра   , като още първите дни последната започна да крои планове как да я отстрани от играта   , за да има повече за нея и Мая за ядене.
Миро леко популист го раздава-   не бил за парите ,  , жена ще подкрепя , но беше провесил нос и се молеше да не махат военния , защото му е естествено по-комфортно с другар в игрите.
Разбира се, че Нина спечели игра, как да не е ?
Аз сериозно питам , защото в по-горен пост анализ на вечерта  пише “ колко игри е спечелила Нина -нула “ , а аз гледам с едно око и ми се върти нещо за спечелена игра . Може и да греша.

# 391
  • България
А Мая колко е спечелила? Нула. Нина колко спечели? Една. КПД Нина > КПД Мая.
Скоро някой ще ни отърве от пчеличката Мая

# 392
  • Другата България
И аз сериозно ти отговарям.
Нина спечели битката, в която отпадна Мимо.
Бяха тя, Мимо и Лора. При това беше съвсем скоро.
Не знам за какви “анализи“ говориш, мога само да подозирам, но рискът да се четат /а и да се вярва на/ подобни постове са на и за четящия.

# 393
Кой е най-умният на острова, че е трябвало да бъде избран за играта? То по принцип този конкретен пъзел изискваше съобразителност, наблюдателност и бързина. Не беше точно за някой гений. Според мен Нина имаше огромен шанс да победи в първата игра. Беше при пъзела почти веднага с мъжете и се справи доста добре с нареждането на първата половина. Просто много се бавеше после. Малко по-експедитивно, ако го караше, щеше да бие и Венци и Кирил, на които се чуваше колко много им се подсказваше.

Много е гадно, че толкова много хора си тръгнаха по здравословни причини. Шериф беше доста добър в игрите и като човек изглеждаше някак мил и добродушен. На мен в началото лагер 2 ми беше най-симпатичен именно заради разнообразието в него и заради хора като Емил, Маринка и Шериф, които останах с впечатление, че с една благост и мекота доста обединяват другите. Докато това в останалите лагери в нито един момент не съм го забелязала. Особено пък в трети... брр.

Тези все едни и същи хора в игрите и в разни коалиции вече започват да ми стават дразнещи. Само тях дават. Някак не ми се вярва, че за другите въобще нямат нищо интересно от синхроните или от разговорите помежду им. Честно казано, ми се иска да видя повече от Биляна, Вера, Петя, Алекс.

От вчерашния епизод запомних две неща 😅 Че Венци много обича сирене... повтори го няколко пъти като изброяваше какво му се яде. И че Влади бил близнаци. На мен много ми се струваше като телец - някак цялостно, енергията му, лол. Той вече ми е доста неприятен, между другото (не заради зодиите 😂). Даже Дзами започна да ми изглежда по-симпатичен и човечен.

В промото май се вижда как ¿Петя? пада от някакви греди... Дано да няма още контузени и тръгнали си...

# 394
  • Варна
Има още до "8-9" човека.

# 395
А Мая колко е спечелила? Нула. Нина колко спечели? Една. КПД Нина > КПД Мая.
Скоро някой ще ни отърве от пчеличката Мая

Само че не ставаше дума за Мая, а за Нина. (за Мая вече казах, че става баласт и дори Бистра го разбра)
Мая е също толкова безполезна като Нина, но от лагер 3 играчи които си заслужава да са там са Влади, Бистра, Миро - и да кажем Венци, въпреки че на него Влади му спечели няколко игри. Другите от лагер 3 не могат да ме убедят че са за там. Сбъркали са формата, те са за Биг Брадър. По цял ден да лежат и да клюкарстват.

П.С. Победителка в игра за оцеляване. И каква бе конкуренцията? Некадърната Лора и още по-некадърният Мимо. Ако играеше срещу Киро, Дзами, Влади, Миро или Бистра - щяха да я отвеят. Когато Нина дойде на нивото на Бистра - да бие поне три-четири игри ще почна да говоря с уважение за нея.

П.П.С. След като дори не съм запомнил, че Нина е спечелила игра толкова ми е и направила впечатление. Там бяха събрани "все отбор юнаци", който и да си беше тръгнал нямаше да се учудя. Събрали един куц, един  едноок и един с една ръка и питат кой е по-добър. Виж - битки като тази на Влади с Шериф са епика в три измерения и се помнят дълго.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 01:01 от Лорд Сняг

# 396
Аз не го гледам много формата , но как Шериф не бил падал на битка ( аз мисля че гледах такава ) и Нина не била печелила игра ( не спечели ли някаква игра , като отпадна Мимо ) ?
Много я упреквате Нина , но първата игра си се движеше много добре ( как да изпревари Киро на плуване ) и определено се подсказваше основно на Венци и Киро на пъзела.   
Миро леко популист го раздава-   не бил за парите ,  , жена ще подкрепя , но беше провесил нос и се молеше да не махат военния , защото му е естествено по-комфортно с другар в игрите.
Миро подсказваше на Нина на пъзела, аз го чух, но после тя нещо се забави и замота. Логично е да подсказват на Венци /другия играч от техния лагер/, тъй като той беше по-напред в реденето, та поне той да спечели, а не Киро.
Като цяло Венци поне има бързина, за разлика от Нина.
Точно това не ми харесва, когато тя играе. Да, няма физиката на Бистра, Марина или Ванеса. Но би имала шанс за победа, ако поне малко хъс имаше в игрите. А тя влиза в игра, все едно е тръгнала лежерно на разходка, едно такова флегматично, сякаш вече се е предала, и това няма връзка с килограми, фигура, а е състояние на духа. Няма хъс, няма живец, няма огън.

# 397
  • София
Изгледах. Жалко, че се наложи Шериф да си тръгне, харесвах го, а и беше от силните играчи. Явно в крайна сметка той е с бълхата. Дано се е възстановил! Започнаха да капят като круши, много сурови условия има на този остров. Не си спомням в някой Сървайвър някога да е имало толкова много отпаднали по медицински причини, както тук.
Гледам и краката на тренера все по-превързани стават с всеки изминал ден.
Георги ми става все по-неприятен - значи Шериф не е достоен за коалиция, но е много добър приятел и достоен донор на гривни. Каква духовност и извисеност! Expressionless Не че Шериф имаше кой знае колко варианта на кого да ги даде, в крайна сметка от приятелския кръг останаха само Георги и Берке, ясно беше, че ще са за единия от двамата, а с Георги определено са си по-близки.
Но за сметка на шамана, Дзами изненадващо ми става все по-симпатичен сега, когато вече е съвсем умерен и спокоен.

Ина малоумна ли е, какъв беше този идиотски избор? Изпрати най-близкия си човек / в най-добрия случай доста посредствен състезател/ срещу двама от най-силните играчи. Може би си е мислила, че не са особено умни, но пък за зла участ пъзелът се оказа съвсем елементарен и ум не беше необходим.
А във втората игра Кирил си играеше сам на практика.
Венци е добро момче, чистосърдечно и наивно, без особен опит и не много умен, състезателното конче на Влади. Малко като кученце го следва, каквото и да му каже. Дано Влади не го ритне към края на играта, когато вече няма да има нужда от него.

# 398
На Шерифа кракът му беше станал двоен. Баси инфекцията, баси бълхата.
Ина направи най- неадекватния избор само за да направи на пук на Бистра.
Тренера целите му крака вече са бинтовани. Още оня ден го отбелязах. Тези филипинци не им ли дадоха някакъв репелент срещу тези бълхи?!?
Миро е създател на " Школо". Продал го е на англичани скоро. От самата продукция го рекламираха като милионер. За него явно е удоволствие и реклама да поиграе. Ако може да помогне на Бистра ще е добре.
И днес забелязвам, че тя е някак разсеяна. Поне от кадрите които ни показва продукцията.
Кирето тотално лудна! В зениците му се вижда €€...
Толкова много схемаджии и Гогов не е сред тях.
Верно, че беден, но пък да не се пробва. Мисля, че се прави на умряла лисица.

# 399
Ина е много нелогична. Няма как да вижда в лицето на Нина силен играч, по-скоро видя, че Нина изплува и си я примъкна обратно на дъното, целенасочено изправяйки я срещу скорошните 2 претендента за златната гривна. От приятелки огън най-боли.

Не само Дзами, ами и Кирил явно е направил добър детокс на острова, защото в началото бе трагичен на игрите 3 загубени игри, супер нервен, имаше дори тикове, а сега голямо самообладание.

Бистра изглежда добра душа, която просто си слага една стена пред себе си, тя си знае защо. Брандира се, че. е със студено сърце, ама напоследък все я дават в много човечни и емпатични моменти.

Берке е страшен булшитър, много говори нищо не казва, никакви действия. Не харесвам такива хора нито по телевизията, нито в живота.

Миро както винаги ми хареса днес, проактивен е. Всеки човек има различен мотив защо е в шоуто, Миро е не просто брандиран като милионер, ама в действителност е, нормално е да не е тук заради парите, а заради тръпката. Смятам, че всички останали са за парите. Което автоматично дава голям левъридж на Миро.

Нина не знам какво очаква от мъжете в лагера си. Тя все търси специално отношение, ходи, оплаква се в чуждите лагери, говори срещу нейния си лагер, който разбира. И въпреки всичко й помагаха от нейния лагер и на 2те игри. Даже на последната все й даваха насоки за китката и тн. И Миро, дори и Мая. Ако бях в лагер 3 и съм я подкрепяла на игрите, а тя да се прави на обидена - хич не бих й помагала повече.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 02:08 от FreesiaR

# 400
Аз не разбрах защо Ина направи толкова неадекватен подбор днес?!? Добре, искаше да направи избора сама, за което има причина, но да сложи Киро и Венци срещу Нина не го разбрах.

# 401
Само аз ли не разбрах стратегията зад този избор на играчи???
Защо Киро??? Аз съм в ступор просто.

# 402

Не само Дзами, ами и Кирил явно е направил добър детокс на острова, защото в началото бе трагичен на игрите 3 загубени игри, супер нервен, имаше дори тикове, а сега голямо самообладание.

Верно, че Киро имаше тикове в началото, а сега ги няма....
На Миро ако не му сработи плана да подпомогне Бистра вероятно ще играе за победа.

И мами, направо ме шашкате, изписали сте 6 страници докато тече предаването по ТВ

# 403
  • София
Колкото и да ми се иска Бистра да приключи с част от печалбата, няма да е на финал. Разконцентрира се, сама го каза, докато Киро и Гошето са страшно настървени. Тя дари не ходи да говори с някой да се подкрепят, което за мен е лош знак. Дано не съм права.

И един странен призив, но мили хора, пишете на български (молбата ми е към няколко коментатора тук, за които българският май е трети език) . То бива беден речник, бива, но ако във всяко второ изречение буташ някаква чуждица, може би е време не за "Островът", а за 2-3 книги или по-добре учебник по български.

# 404
Е, защо Ина избра Кирил за играта?! Защото играе за/с него. В един от синхроните каза, че и' е приятелче (нещо подобно каза за Кирил и Ванеса, че са и' приятни или че са и' приятели, но естествено била за Нина). Ако беше толкова много за Нина, защо не избра Петя от първи лагер? Поне е жена и може би с по-равни сили с Нина. Кирил е от силните играчи. Абсолютно неадекватен избор. Айде, Венци е от нейния лагер и е един вид подсигуряване неговото участие, а и е силен играч.

Венци е симпатично, добродушно момче, свикнало да изпълнява команди. Влади влезе в ролята на ръководителя му.
Много ми е смешно как Влади и Мая завръщат Венци с кулинарните му желания. Ще го водят на гурме ресторанти, че в провинцията ядем доматите с колците (какви са тези тулумбички, скалички, шкембе чорби и скари 🤣).

Общи условия

Активация на акаунт