🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 827
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 510
Браво, Киро, б р а в о. Така да се радвам, че отпадна пръв 😂

# 511
Аз още повече 😁

# 512
Аз още повече 😁
Ще се изпотрепем кой е по-щастлив от факта.

# 513
А аз най-много. Киро сега се прецака сам. Ако бе държал на своето първоначално решение и сега бе участвал Миро, във втората игра Киро щеше да има предимство. Всъщност никой не го би да обявява решението си.

Ем Брадър като седнеш имаш предимство – но за кратко. Моят опит показва, че обикновено който сяда е на края на силите си.

# 514
Офффф Бистра се върна обратно назад в класацията за симпатии 😆

# 515
  • София
Съжалявам, че ще се изразя така: християнката да се научи, че никой не й е длъжен!!!
(Бистра. Но нямаш нищо против личното ти его и борба да се само ти и само номер едно. Венци. Не се оправдавай бе, човеко! Толкова си добър и мек! Такива като ония двете могат да ти изпият акъла. ЗаслУжи си победата! Стратегии... Ти, ако беше стратег - щеше да работиш в Института за пазарна икономика.)

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:14 от EmBrother

# 516
Офффф Бистра се върна обратно назад в класацията за симпатии 😆
Защо?

# 517
Петя направи грешка, че се изправи.
Честно казано, много щях да се радвам тя или Бистра да вземат тази игра.
Аз пък много уважавам това, че Венци не се поддаде преди на думите на Петя, сега и на това с Бистра и си игра докрай.

# 518
Все повече ми харесва Бистра, особено след тази реакция на разбиране към Венци. Можеше да се нацупи като Нина, която търсеше сметка защо Миро не я поздравил след нейната игра.
А Бистра, напротив, си каза - никой не ми е длъжен, аз самата не зная как бих постъпила в подобна ситуация.

# 519
  • Другата България
Ето това е игра, в която физическата подготовка има голямо значение.
Но и характер, хъс....браво и на четиримата, и три пъти на Бистра и Петя.
За мен това Венци да стиска до край беше наистина глупаво, изразходи толкова сили, толкова енергия, едната ръка му е контузена, сега и другата ако не е ок...а утре игра за златната гривна.
Можеше да играят утре и двамата за гривната.

Опаа, Бистра изрече на глас едно към едно това, което пиша тук за Венци от вчера.
Явно и там, на острова това личи в пъти повече.
Ето, че и Дзами и нумеролозите мислят като мен. Относно Влади и Венци.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:14 от Merri_An

# 520
И на мен Бистра ми хареса. Докато от дрънкането на пожарникаря вече ми се повдига.

# 521
И на мен все повече ми харесва Бистра. Можеше да се нацупи, да не иска да говори...Всички знаем как реагира Кирил като остана с една гривна.

Бистра поздрави няколко пъти Венци, призна че може би и тя би постъпила така, но да - права е за себе си, явно няма коалиция.
Обясненията че ще го подкачат колегите, че е паднал от жена е смешна. Ако имаш увереност в себе си никога няма да ти пука от мнението на себе си.

# 522
  • София
Смятам, че Сано с "гласа зад кадър" този път беше особено полезен за по-разсеяно гледащите ефира.
(Пазете се от Гошо - ако ви се мазни: лошо! А Кирцата - ако в живота си беше държал и виждал "добра ръка", нямаше да ходи до Филипините да си оправя бакиите.)

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:23 от EmBrother

# 523
  • София
Ех, тоя Мироо бе, железен е, жесток Simple Smile От тяхната коалиция съм аз Simple Smile

# 524
    Венци смешно се оправдава. И с този равен глас на пребито куче ме дразни.
    Бистряка и особено Миро са най-стабилните според мен

Общи условия

Активация на акаунт