🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 851
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Бивш сервитьор може и да има, но бивш комарджия - почти не го вярвам. (Гогов и тук показва колко е важно да си старИло и патИло, ама не зависи от него.) Миро, дано вече прозираш същността на "пълководците".

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:51 от EmBrother

# 496
Ох не мога да откъсна очи от таз Диляна, перфектно тяло..

# 497
  • София
Малкият зрителски плюс на ситуацията е, че Бистра (без Мътна) ще трябва да се потруди пак. Че бяхме я позабравили.

# 498
Иван Стефанов (30) (телец)
Шериф Хосни (34) (рак)
Ивайло Секулички (37) (везни)
Берке Йозтюрк (20) (козирог)
Кирил Вълчев (26) (овен)
Емил Видев - Тренера (65) (близнаци)
Мимо-Гарсия Груев (26) (водолей)
Кънчо Атанасов (25) (риби)
Александър Гюров (29) (лъв)

Цитат
"Георги и той трябва да е от тая гадна порода"

Twinklestar
,
Хайде да не се характетризираме коя зодия е гадна, а?

Eм брадър
, контактувал съм с хазартно зависими и съм на същото мнение - бивши хазартно зависими няма. Товав е като наркоманията

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:50 от Лорд Сняг

# 499
Сано само ги разконцентрира с тия приказки

# 500
Петя ми е мн сладка (визуално) 🥰

# 501
Бистра е желязна. Другите се гърчат, правят гримаси..тя стои като сфинкс.

# 502
Ох не мога да откъсна очи от таз Диляна, перфектно тяло..

Какво пък толкова ѝ харесвате на Диляна? Твърде ниска е, направо съм смаян колко е ниска (предвид че е модел, а те традиционно са високи). Ако е за дупе - Биляна има в пъти по-хубаво. А гърдите на Диляна категорично не са естествени. А бедрата ѝ съвсем не са идеални,  струва ми се че има целулит  в горната част.
Не е грозна, но чак пък перфектно тяло....

# 503
На мен лично ми писна тоя Киро все игри за баланс да му се падат и да ги мачка.
Венци има някакъв проблем с дясната ръка.

# 504
  • София
Лорде (Снежният), аз имам още по-трагичен пример с далечен роднина.
Извинете лаизма ми - понеже двама държат прави, двама седнаха, не е ли бонус сядането? (Някой спортист да рече - аз току що пробвах с х 3 мин. без да държа въжета, с ръце напред в двете пози. Мисля, че седнал поне имаш някак повече комфорт за тялото...)

# 505
Пропуснах началото - моля споделете какво се е издънил Киро и защо избра точно тези играчи от богатите?

# 506
Аз познавах близък приятел на братовчед ми. Колко пъти се отказва...веднъж държа дори 4 години...не, няма почнеш ли веднъж  - край. Продаваше си колата, какво ли не.

Издъни се, защото пред целия лагер показа че иска да играе с Миро, а после допусна Георги да настори лагера срещу него и да му казва кой да слага

# 507
Георги попрекали според мен с държането на сметка на Биляна къде да ходи и какво да прави.

Гогов е голям образ, много ме забавлява, попадение за предаването е.

# 508
Може да греша но мисля, че когато си прав разпределяш усилието между ръце и крака. Като седнеш остават само ръце. Дали е така?

# 509
Георги предвид че сам ходи по другите лагери, за да прави коалиции няма морално право да съди другите.

Но иначе - брилянтен ход откъм стратегии. Георги се доказа като стратег.

Общи условия

Активация на акаунт