🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 948
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 480
Дизи, благодаря.
Че много странно ми стана такава драстична промяна, викам си - ще да е някакъв хормонален дисбаланс. Blush

Верче, здравей отново. Много се радвам да те видя, мислех, че си се отказала /казано честно, още когато написа първия си положителен коментар за Дзами и че не е това, което се вижда, че ни спестяват неща и т.н./, 99% бях сигурна, че си ти. Без връзка с ника, само заради Дзами, аз се мъча да “чета между редовете“.
В тази връзка се извинявам на отхвърления съфорумНИК, обвиних го несправедливо, че заради него си се отказала, когато съм сгрешила винаги си признавам. /Което не променя останалите неща, които съм казала Blush/
Но наистина е ок когато някой сам реши да се разкрие, тогава да го направи.
Благодаря за поста, относно женското присъствие и поведение, общо взето ние тук сами достигнахме до същите /горе-долу заключения/ за повечето от тях.
Единствено не съм съгласна с това
Цитат
По отношение на мъжете - те по дефиниция подценяват жените и най-голямата грешка, която може да направи човек е да им отвори очите и да се заяви като силен играч пред тях (това е мое мнение).
Не трябва една жена да се подценява и да не се заявява. Както направи Бистра например, ето на - тя определено се заяви за силна и с това спечели уважението не на един и двама от алфите. До степен такава, че играч като Миро е готов да играе за нея. Докато относно Дзами - не смятам, че ако се стигне до там, той би направил това за теб.

И аз благодаря за безпристрастните коментари, аз ти цена без значение дали са ми в плюс или минус.
По отношение на примера ти за Бистра съм съгласна, но от части. Тя е състезател и спортист. За нея нова не е ново, на го е правила стотици пъти, състезавала се е и е печелила. Но аз не. В чисто спортно отношение за мен игрите и състезанията бяха новост, трябваше да видя как съм, как стоя, дали съм конкурентна и всичко това по възможност без да отпадам 😉 на за това бях и доста предпазлива и се пазех от игри. Надявам се, че разбираш. Иначе съм доволна, добре стоя на терена 😆

# 481
# 482
  • Другата България
Естествено, че разбирам, днес писах, че физическата подготовка /респективно игрите/ не са основното нещо, на което точно в този формат трябва да разчита един участник.
Но силно се надявам да компенсираш липсата на игри с добра стратегия и социална игра напред във формата.

# 483
Верa, добре дошла вече официално 😁
Миро, благодаря за отговора.
Наистина помага да ви разберем по-добре и е интересно като се включвате

# 484
Извинявам се за правописа, от телефон съм

# 485
Точно Георги няма право да назидава. Той прави коалиции с Влади без да дава обяснения.

# 486
  • София
Ха-ха, @tfn2k, нали няма да намразиш още повече "симпатичния мрънкалник" Гогов? Simple Smile
(Значи, ако те чете тук, няма да разбере кой знае колко, за добро или лошо. За онези, които знаят кой е - Като един Иван Богоров се изявява Гогича, изпуснал съм го това из ефирите... Според него как си палят огъня - с паливо или с драсни-пални-клечица?)

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:32 от EmBrother

# 487
  • Другата България
Извинявам се за правописа, от телефон съм
Напротив, много добре се “инволвна“ в темата. Blush

Както и очаквах и писах снощи, а и не само аз - много бързо Киро се издаде за коалицията, която направиха с Миро. Няма никой на втория етаж при Киро, ни-кой!
А пък “бившия сервитьор“ изобщо не вдяна, че след като Гошо толкова настоява за Венци, има нещо гнило в Дания.
Ех, Миро, Миро...

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:27 от Merri_An

# 488
Георги и Влади са един типаж - медузи, ужасно поведение за мъже.

Киро Кухото 🤓

Някой има ли списък кой каква зодия е 😀

# 489
Киро е Овен. Влади май е Близнаци.

# 490
  • София
Налага ми се да се самоповторя: много Кутузов, Наполеон, Уелингтън, Вашингтон станаха на терена. А "пехотинци" не останаха (поне не ги виждаме - и благодарение на монтажа в ефира).

# 491
Киро е Овен. Влади май е Близнаци.
Георги и той трябва да е тая гадна порода. Харесвам да има раздвижване и коалиции и тайни съюзи, но някакси да има морал в цялата работа и мъжество.

# 492
  • Другата България
“За да не будя подозрение у тях....“ JoyJoyJoyJoyJoy
Май разбирам Рената, защо не е останала с този бивш сервитьор.

Май и за Влади и Венци ще се окажа права.

Анализът, който Гогов направи за Киро беше топ.
Изобщо не е за подценяване Гогов, сече му пипето, не случайно ми е фаворит и той.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:39 от Merri_An

# 493
“За да не будя подозрение у тях....“ JoyJoyJoyJoyJoy
Май разбирам Рената, защо не е останала с този бивш сервитьор.

Щото Дзами е по-висока топка отвън.

# 494
Оппа , ето го Влади що за коалиционен партньор е..уж бяха с Венци..

Общи условия

Активация на акаунт