🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 786
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 555
Силно се надявам ни Мътна ,ни Бистра ни патерицата им да видят финал

# 556
Шамана го тресна кофти вибрацията, загуби контрол, ще затъва още.
Този е адски неприятен,  скача като луд срещу Шериф, когто искаше да занесе храна на 3 кемп, после само г**а дето не му облиза за да му вземе гривните. И сега милия така си е повярвал, че ще пукне от напъване

# 557
Миро с каква убеденост ги разказва схемите на Бистра Simple Smile . “ Императорът на империята на злото “ се оказал  Киро . ( обърка чак малко имената ) Уговорката беше  за принципна игра , която да ги подготви за втория етап и Киро нямаше как да отиграе ситуацията.
А Бистра , която е свръх амбициозна чак коментира как Киро бил схемаджия и виждаш ли  искал да е на финал ( че кой не иска освен Иван и Лора )
Георги направо леко на маниак има вид и много хлъзгав манипулатор  ,  а Кирето поне по видимо лежерно го раздава. Най-ожесточеният “ алтруиста”  Гошо  чак обработва отбора си и говори за морал . Върви стремглаво надолу в зрителската  ми оценка.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 22:27 от gerido

# 558
Моят личен топ 3 откровенно противни персонажи са:
1. Георги - много ги разбира нещата, много за хитър се има (познавах един такъв 1 към 1, даже телосложението и изказа е същият), скачаше срещу това да дадат храна, щот трябвало първо да му се молят и може и по една б*б*тка да му врътнат.
2. Кирил - като нямаше гривни и се заканваше на всички на синхрон, откачаше, а сега се взе за много силен играч. И как личи като лъже в очите Дзами и Миро чак ми е смешно. Последната реплика като не му вярват на такъв човек е точно това което каза, а именно ако искат да му вярват 🤣🤣🤣 Е това е ред флаг и лампичките на двамата светнаха като коледна елха.
3. Влади - и той за много хитър се има ама от 100 километра му личи че е супер необигран и го прави все едно на сила. Просто се опитва, но не му идва отвътре.

# 559
Шериф е качил снимки от престоя си в болницата след напускането.

# 560
Миро ми е фаворит от самото начало и го потвърждава постоянно

# 561
Вярно Берке нещо го няма 👀

# 562
Мернах го ей сега. Със засукани мустаци Joy

# 563
Анализ на вечерта:
Доста интересна серия – Кирил показа че умът не му е силата. Първо тръгна да обсъжда идеята си с лагера. После остави Жоро да му влезе под кожата, а и да обърне лагера срещу него. Накрая не държа като мъж на решението си.  
Георги реши да го играе голяма змия. Първо реши да иска сметка на Биляна, къде ходи?! Самият той ходи и говори  с този и онзи. Също така той си позволи да прекъсва Биляна, когато тя извади наяве неговото двуличие. Използва нейната неувереност и промени фактите. Той разбира се има право на тази игра, ако така ще спечели но някак изглежда грозно. Жоро реши да го играе обиден – чак отиде да спи отделно. Няма лошо, това е негово право, ама е смешно да говори за морал. Едно обаче му признавам на Жоро - голям манипулатор е. За момента се извъди голяма стратег.
Биляна много избърза. Трябваше да изчака да мине и другият ден, да се види как Жоро спи отделно, да се види как ще се държи на играта за златната гривна и тогава да настройва другите срещу него. А тя избърза. После нямаше самочувствието да  му влезе рязко и да почне да го прекъсва.
Миро и Дзами се разочароваха от Кирил. Кирил не спази думата си. Ама нападнали го лагера…това не е оправдание. Той какъв мъж, щом ще се оставя лагера да го мачка?Вчера лагера скочи на Ина и тя защити решението си.   Евала, на нея!
Бистра е склонна да прежали Мая. Това е другата новина, и тя се ориентира че Миро ѝ е по-полезен. Отдавна очаквах да стане това. Мая си изгра ролята, сега освен ако във втората част не предизвика някой с много гривни и не спечели става безполезна за Бистра.

Венци
показа че лесно го манипулират. Браво за победата му, но в него няма грам стратегическа мисъл. Можеше да падне накрая Бистра да стане още по-богата, а във втората битка  каквото и да става нямаше от какво да се страхува. Нали имат съюз с Жоро? Сега Венци си създаде противник в лицето на Бистра и Миро, а отделно Нина и Ина станаха негласни противници на Влади (и Венци). Нина май очакваше, че Влади ще ѝ стане личният телохранител. Взаимно е разочарованието. Влади се разочарова че тя само мрънка, а изобщо не помага на лагера, а тя се  разочарова че той си позволява да помага на Бистра и Миро. Сякаш заради нея е длъжен да ги острани. Разумен ход на Нина – иска да отиде в лагер 1. И аз на нейно място щях да искам да ида. Ама Гогов се усети – какво ще спечели лагера от нея?
Дзами иска да я използва, за да намери спойка с Ванеса и Петя. Не е лоша идея, но се съмнявам че ще успее. Мисля че надценяват тактичността на Нина, както и че ще бъде чак так буфер. Обаче мисля че играта става много интересна. Дзами засега ловко владее играта, направи кобинация с Миро, ама Жоро и Влади им разкриха спатиите.

УАУ. Утре най-накрая златната гривна ще добие стойност!
Утре ще бъде много интересен епизод.

# 564
  • София
Георги е страшен филмар  и много дразни. Явно много си е повярвал.

# 565
Развод май ще има между БиБе-тата.

# 566
Кирил е добър, каквото и да си говорим.

# 567
  • Другата България
Брат, извинявай, ако нещо съм те обидил, брат, всичко точно ли е, брат?
М, брат? Брат, но да не забравиш - имам да ти връщам.
А, и аз брат, не забравяй това....
Предпочитам чуждиците, отколкото тези паразитни думички, повтаряни отново, и отново, и отново, при това от хора, които последното нещо, което чувстват към човека, наричан “брат“, е каквото и да е братско или дори положително чувство.
Много забавен ми дойде момента, в който Дзами и Миро не можаха да си обяснят как така Кирцата се държи по този начин, а няма тайна коалиция с Влади и Гошо.
Дзами го гледа така, мисли така , пита директно, а Киро се кълне, че няма такова нещо - и не лъже.  
Горкия Дзами, той дори не може да предположи, че Кирил е толкова тъп /без извинение/, толкова няма никой на втория етаж, толкова първосигнален, че освен финикийци, нищо друго нито вижда, нито чува. Няма мисъл, няма смисъл. Омотал се е с всеки и всичко.

А Гошо дали е нагъл?
Той за момента е най-нагъл от всички там, какво иска всъщност той?
Предлага на Киро страхотна сделка, направо амейзинг сделка - Киро да играе за него за златната гривна. Joy
Но, някак, ако може да не предоставя в замяна това, което Киро иска, тоест, иска да даде, но не му се дава.
И сега, Гошо, за да се покаже като всьо и вся за племето, се опитва да обясни на същото това племе, че утре ще играят индивидуално.
Та, , ама Киро ако играеше за Георги, нямаше ли пак да е индивидуално, за Гошо, като индивидуален играч? И съм изненадана как Киро с двете си мозъчни клетки поне това го схвана, и не се поддаде на манипулациите Гошови.
Не може да му се отрече обаче на Гогата, че е страхотен манипулатор, днес ли говорехме за злодей? Не, че той за момента се очертава като такъв, но има потенциал да го направи, ако някак в един определен момент успее да прецака накрая и Влади, и Венци. Но не го вярвам, с тези приказки за морал...
Ето сега /ако правилно съм разчела промото/, ще успее да убеди Берке, че Биба не е за него.
Не, че ние не мислехме нещо подобно, или вярвахме на тази история, съшита с бели конци, но още един плюс за Гого в манипулирането на хора.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 23:40 от Merri_An

# 568
  • София
На кои - развод, на кои - ятак или предател на заверата, на кои просто порой им разваля почивката...
Обаче май идва горският! Ще видим де; в играта без правила и горският може да се окаже някой от партизаните....
До утре на всички!

# 569
Да, интересно за какво ли са се скарали Биляна и Берке. Ако е заради Георги ще е много тъпо.

Цели 6 номинирани утре. Тъпото е, че никой от кандидатите за златогривен не ме кефи, но силно се надявам Кирил да спечели - само и само за да му се развалят схемите на Георги.

Общи условия

Активация на акаунт