🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 765
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
И аз искам Киро да вземе златната гривна, аман от келеши.

# 571
Да, интересно за какво ли са се скарали Биляна и Берке. Ако е заради Георги ще е много тъпо.

Цели 6 номинирани утре. Тъпото е, че никой от кандидатите за златогривен не ме кефи, но силно се надявам Кирил да спечели - само и само за да му се развалят схемите на Георги.
Оле, и аз искам да разбера. Какво толкова знае Георги. Уф, ако зарадиннего се разделят..

# 572
Да, интересно за какво ли са се скарали Биляна и Берке. Ако е заради Георги ще е много тъпо.

Цели 6 номинирани утре. Тъпото е, че никой от кандидатите за златогривен не ме кефи, но силно се надявам Кирил да спечели - само и само за да му се развалят схемите на Георги.
Оле, и аз искам да разбера. Какво толкова знае Георги. Уф, ако зарадиннего се разделят..
Много ще ни е тъжно на всички… 😁😁🥲

# 573
  • Другата България
Мислех да коментирам и поведението на Нина, но няма да го направя, или поне не така, както ми се иска, защото може и да греша за нея, за някои определени моменти.
Но, предвид това, че си отишъл някъде с ясната заявка “да изживееш приключението на живота си“, молиш се да те оставят колкото се може повече в играта, за да имаш още време за това изживяване, не показваш кой знае какво и игрово, и социално, и въпреки това отново и отново някой друг ти е виновен, че си в миманса и някой трети пък не се грижи за теб по начина, по който искаш да се грижи.
Първо беше Кънчо, после дойдоха Миро и Йочко, после Влади и Венци....и Нина не можа да си намери мястото при нито един от тях, нито един от тях не беше достатъчно добър, за да я обгрижва по начина, по който на нея ѝ се иска.
Сега наред са Дзами и Гогов. Но то и не остана.

# 574
Берке, ако се е подвел по приказките на Георги, и затова са си развалили отношенията с Биляна, която изглеждаше много разстроена, само би ми затвърдил мнението, че всичките му въздушни замъци на думи са построени от въздуха от празното пространство горе.

По промото си мисля, че Венци не печели златната гривна и тя си остава в лагер 2. Явно Биляна както я дадоха изправена вечерта в кръга е била в играта за елиминации и може би не е победила. А и двамата, и Кирил, и Георги биха я номинирали за игра да си ходи, така че може би някой от тях е златногривен. Друг вариант е да дават след целия хаос и игри, че е оцеляла, и е бил избран номер на нейна гривна от колелото.

Друго, което ме кара да си мисля, че златната гривна си остава в лагер 2 е, че Петя явно се сбогува с Ванеса може би и отива на игра или вече е загубила и е на благоволението на златногривния. А предполагам, че все пак Венци, дори и сииилно повлиян от Влади, не би пратил да си ходи някой от бившия им лагер.

Във всеки случай ще е интересен епизод. Жалко, че толкова народ евентуално ще си ходи.

# 575
Нина, ако все още четеш, по-малко ме изнервя когато някой наистина си не може, като например Мимо в последната си игра отколкото някой като теб дето на топчетата не си даваше никакъв зор, а вярвам че можеше да си дадеш зор и да ти се получи много по-добре.
Чета, чета Simple Smile повярвай ми, винаги съм давала максимума от себе си, нали затова съм там, да премерим сили... и аз съм работила като сервитьорка дълго време, но тук не носихме табли, а пръчки с топчета отгоре Simple Smile Киро беше най-добър и заслужено си спечели.
Използвам случая да отговоря на още няколко коментара:
1. Зодия Близнаци съм
2. Упрекът към Миро не беше напълно удачен, просто бях наистина разочарована от себе си и имах нужда от окуражителни думи
3. Та, си идваме на думата и примерът с бисквитите... да кажем, че на мен не са ми давали бисквити като малка, въпреки че съм виждала, че хората разполагат с пакети от тях. И в един момент, когато и аз съм имала бисквити, съм искала да ги раздавам, защото 1. са вкусни и защото 2. някой ще ми върне бисквитка в замяна и така ще има един справедлив обмен.. с времето, обаче се научаваш, че никой не ти е длъжен да знае какво искаш, а дори и да знае, не винаги може да ти го даде. Затова вече си ям бисквитките от собствения си пакет и съм сигурна, че когато си личи колко им се наслаждавам и как се облизвам, ще дойдат правилните хора, които да поискат парченце от моите фенси чокълит кукис Simple Smile кой разбрал, разбрал, продължавам да чета, че има много ... лека вечер от мен!

# 576
  • Варна
Аз пък подкреям Нина за решението й. Даже много издържа при тия змии Мая и Бистра.

# 577
Биляна каза "сама дойдох и сама ще си ходя". Значи е номинирана за елиминация. Георги или Киро ще спечелят. Очевидно Берке е повлиян от Георги, който му е разказал как Биляна интригантства и е много разочарован.
Нина от днешния епизод - защо непрекъснато се оправдаваш и обясняваш пред сълагерниците? Откъде накъде ще ти държат сметка защо ходиш в лагер 1 и колко време стоиш. Още повече си решила да се махаш и нямаш никаква причина да им отговаряш. Сякаш те е страх от тях. Трябва да си по-уверена. Те усещат тази неувереност и затова те смятат за бита карта. Ти сама им го внушаваш.

# 578
Смешно ми е как Георги обиден напусна семейното ложе и взе да си постила на дивана...на плажа де.После Кирето дойде да се изясняват и Георги размисли и се върна в спалнята.🤣🤣

# 579
  • Варна/Лондон
Не знам от Бистра и Киро кой ми е по-неприятен. Киро забрави какъв плужек беше, като беше на пангара , рева, моли се на тоя и оня, после като му се размина, вилня като пръдня в торба, щял да отмъщава, щели да видели те, и накрая едно голямо нищо. Повярва си, че е велик стратег и голям играч, но плужека си личи в мазния му угоднически поглед.
За точенето му на лиги по  тая и оная като кастриран котарак хич и няма да коментирам.
Бистра па, тая па самоповярвала си Клеопатра, алоуу, защо да ти помага някой да печелиш златна гривна, да си кльопате пак сами  дажбата на златногривния заедно с Мая, и да се възхвалявате колко сте велики. Ми спечели си я сама, нали си много бойна.

# 580
# 581
Вера мерси, че пишеш, аз ти имам доверие, че знаеш какво правиш.
Нина Cookie, на мен ми харесва колко си смела Flowers Hibiscus

Значи златната гривна след утре става обикновена, също голяма игра за оцеляване с 6 хора.
Един ще натрупа гривни, двама спасени и този етап приключва.

От промото ми се струва, че Биляна и Берке са играли за оцеляване и нещо там не е минало ок между тях.

И аз не разбирам съвсем защо Бистра се разтрои, че Венци не ѝ отстъпи. Можеше да преговаря както си висят или да му каже после, че е тъп. А може би защото не спечели.

Много ми харесва, че в темата царят разнообразни мнения и настроения, точно както на терен.
Имам да си мисля.

# 582
Всеки има право да взима собствени решения - били те номинации или напускане на лагера - без да се обяснява. В това отноншение Ина вчера постъпи добре - каза "това е моето решение и толкова."
Що се отнася до Нина, аз съм окей с преместването ѝ, но е показателно че не ѝ спори социалната игра. Досега не успя да стане близка с нито един от силните играчи - нито с Бистра, нито с Миро, нито с Влади, нито с Венци. Причината е, че те изискват повече, а не само да лежиш на плажа и да казваш "аз съм тук за приключението". Ето тя ще отиде в лагер 3, което е нейно право, ама Гогов вече постави въпроса - за какво им е? Дзами пък очаква разни неща от нея (да бъде буфер), които ме съмнява че са в нейните възможности. Поне - предвид показаното дотук. Какво следва - разочарование от лагер 3

Да не говорим, че е мега тъпо, след като Нина беше приела Влади едва ли не за спасител,  сега да говори гадости за него зад гърба му. Това говори много лошо за нея. Разбира се тя не е длъжна да го харесва, но когато толкова си славил някого изведнъж да почнеш да го плюеш говори зле за теб. Най-малкото това значи, че си емоционално нестабилен. Второ никога не може да ти имат доверие. Ами тя може като отиде в лагер 3 след три дена да почне да търси лагер 2 за да говори срещу Дзами и Гогов. Никой в лагер 1 няма да я уважава, тя няма сериозни победи, а поведението ѝ е отблъскващо.
Съжалявам че го казвам, но това е истината. Все пак заради самата нея - надявам се да намери себе си в лагер 1, (дразни ме тая чуждица камп). Надявам се да "избухне" там, но предвид показаното досега се съмнявам.

П.С. За Биляна и Берке, подозирам че Жоро ще продължи да дудне на Берке, че тя интриганства и ще го настрои срещу нея. Ако стане така това ще ме накара да презра Берке, че много лесно се оставя да го манипулират.

# 583
  • Варна
Бистра не е свикнала да губи, освен това си помисли, че Венци и Владо са там заради нея  принцесата и падна от височко. 🤣🤣

# 584
  • България
Защо няма такива велики очаквания към останалите играчи с една гривна, а само към Нина? Нина не мисля, че е очаквала нещо от Влади като е дошъл в лагер 3. Каза, че не се разбират и се чувства изолирана. Влади си е хлъзгав и няма какво да му харесаш.

Общи условия

Активация на акаунт