🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 45 046
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 600
Бистра не е свикнала да губи, освен това си помисли, че Венци и Владо са там заради нея  

То имаше и такъв момент при Влади, но от друго естество Simple Smile

А за пясъка  - много е горещ.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 08:13 от Одри ♡

# 601
Бистра 10 пътешественици каза, че е ОК с решението на Венци. Да, очаквала е той да пусне, разочарована е (кой няма да бъде, когато очаква нещо, а не стане), но го прие и го каза на глас. Тя явно не е емоционална и затова историята на Венци не я трогнат. Според мен това й дава сила като играч. Със сълзи, соколи и мрънкане до никъде не се стига.
Венци е тъп та дрънка...2 хода напред не може да мисли...и после се оправдава като госпожица!!
Бистра е достоен играч, но е нормално да си изтърве емоциите след няколко часа на жегата

# 602
Бистра явно не изпитва емпатия. Каквото и да е, човека разказа какво е преживал с майка си и през какъв тежък момент е минал, оная с нацупена физиономия ще ни обяснява как такива лични истории не били за там.
Много хора изгубихме близки точно покрай короната.
Още не я е очукал живота..., няма да си променя мнението за нея, остава ми в анти класация.

Обаче как никой не може да се светне, че Жоро дърпа конците, голям смях. А колко незабележим беше в началото Grinning

И как изобщо решихте, че Рената има някакви симпатии към Кирето? Личеше си, че не го взима изобщо на сериозно, камо ли да го харесва.

# 603
Гешеца определено си е топ манипулаторът на сезона, но тези не на всеки минават. Кирец много добре го хвана за някои неща и се опита да внесе светлина пред останалите, но за други продължава изобщо да не сгрява.. а и накрая пак при него отиде, не разбрах защо. Значиии да съм там и тоя ми ти Гоше да ми държи сметка на кого си давам моят дял от храната и защо го давам или пък Влади и сие да ми държат сметка с кого и по колко време стоя- аз мога или не мога да ви играя един бамбук в главите?! Joy Честно, зверски малоумно е това, с какво право ще държиш такава сметка? Ми да ти дават отчет и кога ходят до 00?! Абсурдно
Целият епизод изгледахме у дома с потрес, наистина.

Бистришкият тигър дори няма да я коментирам, все същият егоистичен чук е.
Венци наистина е супер чист и добросъвестен и не се усеща как го водят за носа и как е напълно вероятно Влади да го използва като патерица и да го изиграе.

# 604
  • софия
Жорката от полуумряло куче, как се превърна в пинчер на анаболи. Мнооого се смея.
 Докато му хванат спатиите ще направи де що има зулум.
 Бистра, ако не се усети скоро на къде духа вятъра и тя зор ще види. Да слуша Миро и да върви за ръчичка след него е най - добрата опция.
 Кирето аха да ми мръдне в класацията за мислене и пак се хързулна на дъното.
 Днес ще стане мазаляк. Ще стискам палци гривната да не остане в Жорето.

# 605
Венци получава моите поздравления за това, че победи и не се предаде, за да даде шанс на Бистра. Дали го е направил стратегически, или по "онези" причини, за мен няма значение.
Бистра мрънка, като лапе, на което не му ходят по гайдата.
Гогов ми бе много забавен с лекцията за чуждиците.
Все повече се убеждавам, че коалициите не са печеливша стратегия. Или ако ще правиш такива трябва да са на по-късен етап. Аз не бих играла така. Участниците във втори сезон /надявам се да има такъв/ ще имат вече представа как да играят.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:08 от #RAngelova

# 606
И аз се забавлявам с Жорката- великия стратег. 😂😂😂Искам да го приема за големия злодей и щеше да му се получи ако играеше честно  пред нас,а не на всеки синхрон да говори за морал! Ей тук ме загуби!

# 607
Аз лично вече нямам търпение за индивидуалните битки. Смисъл искам да гледам състезания един срещу друг! Никакви коалиции и прочие. Всеки вече да се бори сам за себе си, да се състезава сам за себе си, за да оцелее в тази игра и да се бори за "медала" !

# 608
  • София
Юхуу, нямам търпение да се разритат вече малко и да отпаднат повече хора довечера.
Не е лесно, но е напълно възможно да изиграеш играта стратегически, да си злодей и да си изградиш много готин образ, или по-скоро да покажеш, че не си кофти човек, а просто играеш играта - справка Зоран от Сървайвър.
В това отношение освен Миро, Дзами и Влади, другите няма да имат този шанс.
Жоро тотално изплиска легена, леле мале, явно много му трябват парите.
Кир Жуан гОркия се закОпа с правата лопата - едно като хем се подчини на Жоро кого да избере за игра и с това си съсипа доверието в коалицията и второ като си разду стратегията с Лора/Марина, не помня коя от двете, а и все тая, за тях стратегия е мръсна дума.
Бистра - има се за много силна, но не е нещо особено, смята, че всички са й длъжни, което е голяма глупост и няма никаква емпатия, което е жалко. Това момиче смята, че отборът съществува само заради нея, не е толкова малка вече, за да е толкова незряла.
Радвам се, че Влади и Венци не подхванаха някаква любовна игра с гимнастичките, а напротив, отивайки там го направи Влади само за себе си и ги заблуди до момента успешно - well done.

P.s. Сашко , големият стратег, който не искаше да играе, за да не си разкрива възможностите, още ли е там?

# 609
За Бистра не съм с гласна. Тя не е нито мрънкала нито хленчила. Просто имаше очакване защото то беше логично предвид отборната стратегия. И беше разочарована. Нямала емпатия? Ако Венци бе разказал тези лични неща в друг момент, при нормални обстоятелства когато просто си споделят реакцията на Бистра щеше да е различна. Не веднъж видяхме сълзи в очите и. Но в случая Венци изтъкваше това като оправдание което беше дразнещо . Аз от раздразнение дори не чух историята. Така, че реакцията на Бистра си беше естествена.

# 610
Не бил правилния момент, глупости.
Вие изобщо имате ли си представя какво е родителят ти да е в болница и на легло, да нямаш достъп до него и да чакаш неговия край?
Просто Бистра е оперирана от чуства, даже тя сама си го каза преди време. Ледена кралица. Единственно, когато Владо отиде пусна сълза и то не задруго, а от самосъжаление, от положението в което се намираше. Тя си е егоист, това е!

# 611
Съгласна съм, че май е рано за тройни коалиции.
Жорката явно ще е Палпатин на сезона, много добре го изигра първоначално, но с Киро много зле - явно при него всичко е докато не е застрашен. Скоро и с Влади ще сбърка, иначе от Влади можеше да излезе добър Вейдър Simple Smile  

Алекс е още там, последно беше в една кутийка, на която беше написал "обичам те Моника", аз се трогнах Simple Smile

Дайте да залагаме кой си тръгва утре, ето списък на бедните:
Ванеса, Петя, Гогов, Алекс, Берке, Митов, Нина, Мая, Ина, Иван, Биляна, Лора, Вера, Марина

Аз залагам за Ина, Биляна (спрямо промото) и някой от камп 1

п.п.
Пак видях спойлер в промото свързан с брой гривни ..

# 612
  • София
За Бистра не съм с гласна. Тя не е нито мрънкала нито хленчила. Просто имаше очакване защото то беше логично предвид отборната стратегия. И беше разочарована. Нямала емпатия? Ако Венци бе разказал тези лични неща в друг момент, при нормални обстоятелства когато просто си споделят реакцията на Бистра щеше да е различна. Не веднъж видяхме сълзи в очите и. Но в случая Венци изтъкваше това като оправдание което беше дразнещо . Аз от раздразнение дори не чух историята. Така, че реакцията на Бистра си беше естествена.

Да, Бистра не веднъж имаше сълзи в очите и всеки път ревеше за себе си. Т.нар. стратегия на Мая и Миро да играят за нея й идва естествено и не може да допусне, че Венци мисли за себе си, па ако ще и за образа си. Каква е гаранцията, че Бистра като вземе златната гривна той ще има полза от това? Гледахме ги двете мишки как си ядоха сами храната, беше доста противно. Аз съм много за стратегии, ходове, блайндсайтс и т.н., но да гладува някой до теб и ти тайно да се тъпчеш ми е отвъд, това вече не е стратегия, а си е твоята личност.

# 613
Съгласна съм, че май е рано за тройни коалиции.
Жорката явно ще е Палпатин на сезона, много добре го изигра първоначално, но с Киро много зле - явно при него всичко е докато не е застрашен. Скоро и с Влади ще сбърка, иначе от Влади можеше да излезе добър Вейдър Simple Smile  

Алекс е още там, последно беше в една кутийка, на която беше написал "обичам те Моника", аз се трогнах Simple Smile

Дайте да залагаме кой си тръгва утре, ето списъка на бедните:
Ванеса, Петя, Гогов, Алекс, Берке, Митов, Нина, Мая, Ина, Иван, Биляна, Лора, Вера, Марина

Аз залагам за Ина, Биляна (спрямо промото) и някой от камп 1

п.п.
Пак видях спойлер в промото свързан с брой гривни ..

Коя е Биляна ?

# 614
Със смесени чувства съм дали голямата грешка на продукцията е, че вкара Георги в четворка и с това за малко да си отрежат крака или пък е страшен късмет за тях, защото този образ се развива в най-подходящия момент. Определено напускането на Секулички и Шериф го отвърза и той загуби всякаква връзка с реалността, но пък спокойствието му от последните 6 седмици му осигури никой да не го заподозре в кукловодство.

А каквото и да си говорим, добре си постла. Прецака Киро, прецака Миро и Бистра, прецака и Влади и Венци, макар те да го мислят за услуга, а той самия е недосегаем. Венци няма да спечели играта за златна гривна, на всички ни е ясно и също осигури да няма друг извън лагер две за участник. Киро и да спечели гривната, доказа се лесно манипулируем и няма да е проблемен. И всички мислят Влади за някакъв супер мастърмайнд, май само той не го знае още.

Имам обаче огромно оплакване към продукцията. Не знам какво са снимали тия хора, но ми омръзна да гледам и слушам преразкази. Взимат Нина за буфер, но ние не сме видели буфер на какво е тя. Георги и Киро се карат за нещо, но ние сме видели това нещо, Влади напряга Нина, но нямаме и един кадър с това. Наистина не разбирам как аз трябва да вярвам, че двама души са приятели, щото така ми е казал Сано.

И тук идва въпроса ми към Вера, ако си окей да отговориш. В кой момент се отдръпна от Влади? Защото до напускането на Йочколовски изглеждахте наистина много събран екип. Влади дори направи уговорката за теб(знам, че не е алтруистично за теб, но все пак облагодетелствания трябваше да си ти). Ти обаче определено си откъм Дзами, което е твое право, просто като зрители не можем да си обясним причините, защото нищо не ни е показано.

Общи условия

Активация на акаунт