🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 763
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Бистра 10 пъти каза, че е ОК с решението на Венци. Да, очаквала е той да пусне, разочарована е (кой няма да бъде, когато очаква нещо, а не стане), но го прие и го каза на глас. Тя явно не е емоционална и затова историята на Венци не я трогнат. Според мен това й дава сила като играч. Със сълзи, соколи и мрънкане до никъде не се стига.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 09:37 от Yellow_girl

# 601
Бистра не е свикнала да губи, освен това си помисли, че Венци и Владо са там заради нея  

То имаше и такъв момент при Влади, но от друго естество Simple Smile

А за пясъка  - много е горещ.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 08:13 от Одри ♡

# 602
Бистра 10 пътешественици каза, че е ОК с решението на Венци. Да, очаквала е той да пусне, разочарована е (кой няма да бъде, когато очаква нещо, а не стане), но го прие и го каза на глас. Тя явно не е емоционална и затова историята на Венци не я трогнат. Според мен това й дава сила като играч. Със сълзи, соколи и мрънкане до никъде не се стига.
Венци е тъп та дрънка...2 хода напред не може да мисли...и после се оправдава като госпожица!!
Бистра е достоен играч, но е нормално да си изтърве емоциите след няколко часа на жегата

# 603
Бистра явно не изпитва емпатия. Каквото и да е, човека разказа какво е преживал с майка си и през какъв тежък момент е минал, оная с нацупена физиономия ще ни обяснява как такива лични истории не били за там.
Много хора изгубихме близки точно покрай короната.
Още не я е очукал живота..., няма да си променя мнението за нея, остава ми в анти класация.

Обаче как никой не може да се светне, че Жоро дърпа конците, голям смях. А колко незабележим беше в началото Grinning

И как изобщо решихте, че Рената има някакви симпатии към Кирето? Личеше си, че не го взима изобщо на сериозно, камо ли да го харесва.

# 604
Гешеца определено си е топ манипулаторът на сезона, но тези не на всеки минават. Кирец много добре го хвана за някои неща и се опита да внесе светлина пред останалите, но за други продължава изобщо да не сгрява.. а и накрая пак при него отиде, не разбрах защо. Значиии да съм там и тоя ми ти Гоше да ми държи сметка на кого си давам моят дял от храната и защо го давам или пък Влади и сие да ми държат сметка с кого и по колко време стоя- аз мога или не мога да ви играя един бамбук в главите?! Joy Честно, зверски малоумно е това, с какво право ще държиш такава сметка? Ми да ти дават отчет и кога ходят до 00?! Абсурдно
Целият епизод изгледахме у дома с потрес, наистина.

Бистришкият тигър дори няма да я коментирам, все същият егоистичен чук е.
Венци наистина е супер чист и добросъвестен и не се усеща как го водят за носа и как е напълно вероятно Влади да го използва като патерица и да го изиграе.

# 605
  • софия
Жорката от полуумряло куче, как се превърна в пинчер на анаболи. Мнооого се смея.
 Докато му хванат спатиите ще направи де що има зулум.
 Бистра, ако не се усети скоро на къде духа вятъра и тя зор ще види. Да слуша Миро и да върви за ръчичка след него е най - добрата опция.
 Кирето аха да ми мръдне в класацията за мислене и пак се хързулна на дъното.
 Днес ще стане мазаляк. Ще стискам палци гривната да не остане в Жорето.

# 606
Венци получава моите поздравления за това, че победи и не се предаде, за да даде шанс на Бистра. Дали го е направил стратегически, или по "онези" причини, за мен няма значение.
Бистра мрънка, като лапе, на което не му ходят по гайдата.
Гогов ми бе много забавен с лекцията за чуждиците.
Все повече се убеждавам, че коалициите не са печеливша стратегия. Или ако ще правиш такива трябва да са на по-късен етап. Аз не бих играла така. Участниците във втори сезон /надявам се да има такъв/ ще имат вече представа как да играят.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:08 от #RAngelova

# 607
И аз се забавлявам с Жорката- великия стратег. 😂😂😂Искам да го приема за големия злодей и щеше да му се получи ако играеше честно  пред нас,а не на всеки синхрон да говори за морал! Ей тук ме загуби!

# 608
Аз лично вече нямам търпение за индивидуалните битки. Смисъл искам да гледам състезания един срещу друг! Никакви коалиции и прочие. Всеки вече да се бори сам за себе си, да се състезава сам за себе си, за да оцелее в тази игра и да се бори за "медала" !

# 609
  • София
Юхуу, нямам търпение да се разритат вече малко и да отпаднат повече хора довечера.
Не е лесно, но е напълно възможно да изиграеш играта стратегически, да си злодей и да си изградиш много готин образ, или по-скоро да покажеш, че не си кофти човек, а просто играеш играта - справка Зоран от Сървайвър.
В това отношение освен Миро, Дзами и Влади, другите няма да имат този шанс.
Жоро тотално изплиска легена, леле мале, явно много му трябват парите.
Кир Жуан гОркия се закОпа с правата лопата - едно като хем се подчини на Жоро кого да избере за игра и с това си съсипа доверието в коалицията и второ като си разду стратегията с Лора/Марина, не помня коя от двете, а и все тая, за тях стратегия е мръсна дума.
Бистра - има се за много силна, но не е нещо особено, смята, че всички са й длъжни, което е голяма глупост и няма никаква емпатия, което е жалко. Това момиче смята, че отборът съществува само заради нея, не е толкова малка вече, за да е толкова незряла.
Радвам се, че Влади и Венци не подхванаха някаква любовна игра с гимнастичките, а напротив, отивайки там го направи Влади само за себе си и ги заблуди до момента успешно - well done.

P.s. Сашко , големият стратег, който не искаше да играе, за да не си разкрива възможностите, още ли е там?

# 610
За Бистра не съм с гласна. Тя не е нито мрънкала нито хленчила. Просто имаше очакване защото то беше логично предвид отборната стратегия. И беше разочарована. Нямала емпатия? Ако Венци бе разказал тези лични неща в друг момент, при нормални обстоятелства когато просто си споделят реакцията на Бистра щеше да е различна. Не веднъж видяхме сълзи в очите и. Но в случая Венци изтъкваше това като оправдание което беше дразнещо . Аз от раздразнение дори не чух историята. Така, че реакцията на Бистра си беше естествена.

# 611
Не бил правилния момент, глупости.
Вие изобщо имате ли си представя какво е родителят ти да е в болница и на легло, да нямаш достъп до него и да чакаш неговия край?
Просто Бистра е оперирана от чуства, даже тя сама си го каза преди време. Ледена кралица. Единственно, когато Владо отиде пусна сълза и то не задруго, а от самосъжаление, от положението в което се намираше. Тя си е егоист, това е!

# 612
Съгласна съм, че май е рано за тройни коалиции.
Жорката явно ще е Палпатин на сезона, много добре го изигра първоначално, но с Киро много зле - явно при него всичко е докато не е застрашен. Скоро и с Влади ще сбърка, иначе от Влади можеше да излезе добър Вейдър Simple Smile  

Алекс е още там, последно беше в една кутийка, на която беше написал "обичам те Моника", аз се трогнах Simple Smile

Дайте да залагаме кой си тръгва утре, ето списък на бедните:
Ванеса, Петя, Гогов, Алекс, Берке, Митов, Нина, Мая, Ина, Иван, Биляна, Лора, Вера, Марина

Аз залагам за Ина, Биляна (спрямо промото) и някой от камп 1

п.п.
Пак видях спойлер в промото свързан с брой гривни ..

# 613
  • София
За Бистра не съм с гласна. Тя не е нито мрънкала нито хленчила. Просто имаше очакване защото то беше логично предвид отборната стратегия. И беше разочарована. Нямала емпатия? Ако Венци бе разказал тези лични неща в друг момент, при нормални обстоятелства когато просто си споделят реакцията на Бистра щеше да е различна. Не веднъж видяхме сълзи в очите и. Но в случая Венци изтъкваше това като оправдание което беше дразнещо . Аз от раздразнение дори не чух историята. Така, че реакцията на Бистра си беше естествена.

Да, Бистра не веднъж имаше сълзи в очите и всеки път ревеше за себе си. Т.нар. стратегия на Мая и Миро да играят за нея й идва естествено и не може да допусне, че Венци мисли за себе си, па ако ще и за образа си. Каква е гаранцията, че Бистра като вземе златната гривна той ще има полза от това? Гледахме ги двете мишки как си ядоха сами храната, беше доста противно. Аз съм много за стратегии, ходове, блайндсайтс и т.н., но да гладува някой до теб и ти тайно да се тъпчеш ми е отвъд, това вече не е стратегия, а си е твоята личност.

# 614
Съгласна съм, че май е рано за тройни коалиции.
Жорката явно ще е Палпатин на сезона, много добре го изигра първоначално, но с Киро много зле - явно при него всичко е докато не е застрашен. Скоро и с Влади ще сбърка, иначе от Влади можеше да излезе добър Вейдър Simple Smile  

Алекс е още там, последно беше в една кутийка, на която беше написал "обичам те Моника", аз се трогнах Simple Smile

Дайте да залагаме кой си тръгва утре, ето списъка на бедните:
Ванеса, Петя, Гогов, Алекс, Берке, Митов, Нина, Мая, Ина, Иван, Биляна, Лора, Вера, Марина

Аз залагам за Ина, Биляна (спрямо промото) и някой от камп 1

п.п.
Пак видях спойлер в промото свързан с брой гривни ..

Коя е Биляна ?

Общи условия

Активация на акаунт