🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 730
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 645
Поведението на Нина ми е странно и се надявам да намери себе си , защото това което виждам като зрител ми изглежда ирационално отвсякъде.
Това кой те бил поздравил и кой не -  на втората игра се чу Мая да я пита дали се отказва в игра, която не изискваше физическа сила. За какво да е поздравлението - че не си се отказал?
При положение, че си се изолирал в една групичка, тайно общество, как искаш хората да те приемат. Много от тях са там за играта , а не за плаж и по тази точка също няма допирни точки.
Това оправдание , че са за преживяването вече се поизтърка малко. Това с приятелството и всички сме едно семейство също. Да очакваш че играта ще е един вид комуна не мисля че е реално.
Главата не ми побира и как може да се сърдиш и изискваш от хората да те харесват генерално.
Даже не говоря и за момента, чие дупе от на Мимо лагера било най - хубаво и дали затова има друго отношение към Мая ( имам чувството че тя е най-големия трън в очите). Нито е толкова зле в телосложението колкото си мисли, нито нещо което малко стайлинг (да , дори и на острова има стайлинг) да не може да коригира. Не съм на мнение даже, че това има кой знае какво влияние генерално има други неща които компенсират обикновено.
Един човек или те харесва или не, или иска да има нещо общо с теб или не и аз лично не виждам нищо лошо в това.

ПП: мернах някъде и че беше коментирано, че Диляна имала целулит и била ниска и т.н. Айде моля ви се, дори и да има е прекрасна. Ей такива коментари подхранват цялата тази несигурност и заради ей такива неща виждаме все повече жени да се обезобразяват с разни интервенции

# 646
  • София
Това му е най-хубавото на форума!
Скрит текст:
Нарочно се върнах 20 стр. и прегледах "лайковете" под мненията The Pros&Cons Бистра (със и без Мътна). Голям герой ни е тя - и двете полярности винаги са солидно подкрепени. Разликата е малка (и не е определящото - понеже се случва в няколко поста подред да пишат само подкрепящи я или само не харесващи я). А пък "разискванията" отново се подкладоха с участието и на Духовната. Ето, въздържам се от всякакви епитети - но каквото ни показват от "себе си" - това коментираме.
И след като ни четат продуктово определящи и продуктово употребени Simple Smile, надявам се и те да има над какво да размислят.

Вече се чувствам като Тезей в лабиринта: то семейства новоскрепени (не само като на БиБе-тата, ами и брат-до-брата, мила моя майно льо); то стратези и пълководци ("историята" на други игри учи, че неминуемо 9/10 стигат до своето Ватерло); то - все още - почиващи (абе, как го уредихте с туроператора толкова дълга да е ваканцията?); то тайни общества "на едната пръчка"; то нещастни жертви на местната фауна (тях искрено ги съжалявам и им съчувствам)...
Дали довечера за малко ще се покаже Минотавъра и ще затрие от екрана някои от лутащите се из храстите? Дано! И дано останалите в оставащото време се постараят за още по-качествен микс от състезателни игри и социални презентации. (Впрочем, само за физически игри и мъчения - понеже някой беше писал - си има друго предаване; това ми харесва повече тъкмо с "дефолното" отсъствие на фитнес херои и назобени каки и батки. Все трябва да има и нещо отвъд търкалянето/бутането на варели.)
Това за слабата аритметика на съзаклятниците в 2-те конспирации, отстоящи на под 50 м една от друга, е точно и съвсем на място! Ще почакаме да минат в 3-и клас, или някое птиченце/раченце да им каже..., засега така е написано в "учебника" на шоОто. Не съм против - разнообразие за зрителя и поредни мисловни задания за участниците. Пък нали имаме поговорка: един човек - хайдутин, двамина - чета, трима - чета с предател. Всичко ще се случи, вЕрвайте ми.
Ако освен >2 заминаващи си довечера понаучим още нещичко от "схемата" за нататък, ще имаме и ние нови теми за нашите си спекулации.

# 647
В едно отношение ще се съглася с Дяволо (има доста неща в поста му с които не съм съгласен )
Жоро през тази седмица движи шоуто. Искахме злодей - ето ни злодей. Да, Жоро може да събира хейт, но откъм стратегия се представя добре, вдига и рейтингите.

В момента имаме типичен "добър" герой - Миро и типичен "злодей" Жоро което лично според мен е супер! Чудех се след отпадането на "злодейката" Рената кой ще прикове вниманието ми, явно ще е Жоро

# 648
  • София
Абе човек защо постоянно си измисляш факти уж от предаването, за да защитаваш тезите си?
Лордът преди няколко страници обясняваше, че Диляна е ниска и има целулит, а в миналата тема, че до Филипините се стига за 5 часа.
И винаги всичките му твърдения са с категоричност. 😂
А ако му покажеш, че очевидно не е прав, влиза в обяснителен режим, как едикаквоси и едищоси.
Прескачай, дори печеленето на спора не си струва.

Жорката все по-антипатичен, Венци все по-симпатичен. За съжаление, дори и да си абсолютно машина на терена и социално да си ок с всички, еднопластовите супергерои рядко имат успех в такива формати и не ми се вярва да стигне до финал. Дано да греша, защото ще стискам палци за него! Ако не той, поне Миро.

И поредно издайническо промо в което един от участниците
Скрит текст:
Берке
е с една гривна в началото на промото и с две накрая. 🙄

# 649
И аз Рената не бих я изтърпяла в Надкаста, благодаря за синтезираната информация. Мимо, и аз съм ти фен, Сашо също ми е много симпатичен.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:13 от Поточе

# 650
И поредно издайническо промо в което един от участниците е с една гривна в началото на промото и с две накрая. 🙄
То е обратното, което прави спойлера мега мега гига голям:

Скрит текст:
Берке сега е с две гривни, явно е играл, очаквано загубил и е спасен от златногривния. Не вярвам друг с една гривна да го спаси, освен Биляна, а от промото излиза, че нещо не са ОК.
Което почти автоматчно значи, че златногривния не е Венци, а сигурно и Киро не е.

# 651
Лордът преди няколко страници обясняваше, че Диляна е ниска и има целулит, а в миналата тема, че до Филипините се стига за 5 часа.
Аха, Тук идва ред на тъпата шега , че мъжете го нямат щото е грозно 😁

Не се заяждам с никой, аз мислех че е някоя жена, и малко така го приех че пак си хвърляме кал една на друга.
Мъжете в моето обкръжение рядко биха коментирали целулит и тем подобни, така че не го очаквах.

# 652
Аз също не бих изтърпяла да гледам Рената, защото ми е много досадна, но така и не разбрах защо е считана за злодейка.
Засега класически злодеи не съм видяла да има в шоуто, но не съм гледала още последния епизод.
Само легендарен герой си имаме - майорът! Вкъщи вече стана пословичен покрай Миро и така си говорим от една седмица: "Заветът на майора беше да купиш хляб!", "Майорът щеше да бъде щастлив ако имаше шестица по химия!", "Какво ли щеше да каже майорът ако те видеше да излизаш сутрин без шапка!"
Много ни е забавно как му влезе под кожата на Миро този майор за два дена. Simple Smile Сигурно е бил много обаятелна личност!

# 653
Аха, Тук идва ред на тъпата шега , че мъжете го нямат щото е грозно 😁

Не се заяждам с никой, аз мислех че е някоя жена, и малко така го приех че пак си хвърляме кал една на друга.
Мъжете в моето обкръжение рядко биха коментирали целулит и тем подобни, така че не го очаквах.

Доколкото си спомянм коментара ми дойде след много по-категоричен коментар, каква невероятна красавица е Диляна. И съм убеден, че в поста написах, че аз лично не я намирам за красива - т.е. представих лично мнение.

П.С.  Дори под поста си съм написал че съм мъж, а  ника ми е мъжки. Колкото и да е невероятно във форума има и немалко мъже.

# 654
Откровено искам Гошец довечера да загуби златната гривна (ако може да е от Киро, за да заболи повече Joy ), защото ако остане в него  съвсем ще изплиска легена Joy Joy Joy

# 655
За съжаление, Георги няма да се превърне в злодея на сезона, а щеше да е толкова хубаво! Но, уви, не може да си управлява емоциите, има силно желание за контрол и олеква много с неискрени пози и празни приказки. А щеше да е красиво да си играе играта и да ни обяснява ходовете си на синхрони.
Аз си мисля, че Ники Николов него имаше предвид, че някой ще стане злодея, но самия той ще се мисли за добрия. Нещо шизофренно има в него Rolling Eyes  Хем ходи да прави коалиции с играчи от други отбори, хем държи сметка на Биляна къде ходи и какво прави, и то съвсем неоснователно. Може би си вярва, че той го прави за общото благо, а останалите мислят само за себе си Rolling Eyes
Адски много симпатизирам на Миро. Харесвам го още от преди, заради убежденията и разсъжденията му, но след това, което каза за желанието му да победи жена в такъв формат, още повече ми се издигна в очите.
Много несправедливо ми се вижда как всеки път така се извъртат нещата , че мъж побеждава. Гледах победителите в Сървайвър и Игри на волята - само една жена е била победител от всички сезони в България. И тук много се обичат, много са семейство, но когато наближи втора фаза никой не потърси жена за коалиция, а само по мъжки се подкрепят Sad Жените да готвят и да мият Rage
И какво беше това със спането на жените под навеса на Георги и Киро? Те иначе къде спят? И защо тези мъже не са се постарали да им направят и на тях същите удобства, ами трябва да им се молят да спят при тях ?
За Мимо само да кажа - не знам кой колко го харесва и как коментират, че нищо не прави и само лежи, но в действителност той е направил много повече от повечето от нас като гражданин, доколкото разбирам от блога му и от това, което споделя в социалните мрежи и аз съм много благодарна на формата, че ни го показа, защото вероятно никога нямаше да ми попадне информация за него. Малко съжалявам, че не беше по-активен, а предпочиташе да комуникира зад камера, но и то самия формат не предполага толкова "сладки приказки", както той казва, но се надявам, че това няма да е последното му участие. А и той каза, че има интерес да се включи в политиката, където определено е мястото му!

# 656
Само да вметна за тези които спорят нагоре и не я харесват и целулит и откриха🤔
 Деляна Попова е висока 171см. Мерки: 88-60-90. На 43г стана наскоро. Майка.
Сегашната мис София Биляна Писова ( На Беркето) е 176см.
Между другото заради Диляна Попова започнах да гледам " Острова на 100-те гривни". Ново предаване надявах се да ми е интересно. Е интересно ми е!
Докато говорим за височини и мерки, снощи мярнах Дзами и Бистра  един до друг. Да ми постоянно повтаря, че е 2 м висок. Сега пак се върнах епизода и стопирах. Или Дзами лъже за тези два метра или Бистра е над 180см. Просто ми е интересно.
Миро продължава да ми е най-симпатичния играч на острова от мъжете! Радвам се че и той поглежда тук.
Има ли някаква вероятност във втората част на играта Миро да остане с една гривна? Питам защото той е единствено отговаря на това което споменавате няколко пъти, че участник  с една гривна, но е спокоен защото контролира другите 98 гривни.
Така и не разбрах къде се намира това нещо дето някой го бил казал подкаст , надкаст нямам и нерви да го гледам. Но ако някой качи линк тука обещавам да се концентрираме да го гледам ☺️

П.С.  Дори под поста си съм написал че съм мъж, а  ника ми е мъжки. Колкото и да е невероятно във форума има и немалко мъже.

Верно доста мъже пишат тук. Между другото благодарение на твоя ник вдянах че пишат мъже.
И затова откраднах част от ника ти, ама те не ни бъркат.

П.П. Сега като върнах епизода забелязах че Бистра спомена че баща ѝ е имал рожден ден играела за него. Може би затова реагира така леко изнервено

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 15:10 от Лорд Шаш

# 657
Бистра е доста висока, особено пък за гимнастичка Rolling Eyes
Аз не знаех, че Биляна е миска, но определено е сладка.
А Диляна ми е просто като Анджелина Джоли за България. И като човек е много стойностна.
Аз да питам дали може да се сложат в началото никовете на потребителите, който са участници във формата? Разбрах за Нина и Мимо, че пишат тук.

# 658
Така и не разбрах къде се намира това нещо дето някой го бил казал подкаст , надкаст нямам и нерви да го гледам. Но ако някой качи линк тука обещавам да се концентрираме да го гледам ☺️
Кое точно искаш да гледаш?

# 659
  • Буркина Фасо
винаги е било лесно Smiley
google - надкаст на .... пишеш на кой искаш да гледаш над,под, ляв, десен каст. Smiley
в случая на Острова на 100 те гривни.

Общи условия

Активация на акаунт