🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 760
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 690
Най- после успях със снимката:

ами грозновата ми е. с този прав нос..
иначе мениджър събитие звучи като нищоправец. все едно аз да се пиша като мениджър на дивана, даже диванен президент може да е.rotfImbo 

Точно заради такива коментари хиляди момичета се обезобразиха.

# 691
  • София
Абсолютно! Всички с еднакви носове по калъп.

# 692
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

иначе мениджър събитие звучи като нищоправец. все едно аз да се пиша като мениджър на дивана, даже диванен президент може да е.rotfImbo 

значи имат проблем. Smiley
неее,  друга е причината за обезобразяването им.

# 693
Ако ще сравняваме носове, носът на Бистра, за мен е 10-пъти по-добре от носа на Биляна.
Бистра не бива да го пипа тоя нос по никакъв начин.

На Биляна вярно, че е някак топчест🤣
Но на харесали са я за мис София.

Абсолютно! Всички с еднакви носове по калъп.
Скрит текст:

значи имат проблем. Smiley
неее,  друга е причината за обезобразяването им.

Аз някъде нагоре бях качил линк със серия от Другата България" едно момиче как се обезобразило друга останала без вежди заради пустата мода.
Помолих модератора да окачи където трябва Защото все още не познавам форума.

Но и аз съм на мнение, че Бистра точно това е прави различна красота.

# 694
Със смесени чувства съм дали голямата грешка на продукцията е, че вкара Георги в четворка и с това за малко да си отрежат крака или пък е страшен късмет за тях, защото този образ се развива в най-подходящия момент. Определено напускането на Секулички и Шериф го отвърза и той загуби всякаква връзка с реалността, но пък спокойствието му от последните 6 седмици му осигури никой да не го заподозре в кукловодство.

А каквото и да си говорим, добре си постла. Прецака Киро, прецака Миро и Бистра, прецака и Влади и Венци, макар те да го мислят за услуга, а той самия е недосегаем. Венци няма да спечели играта за златна гривна, на всички ни е ясно и също осигури да няма друг извън лагер две за участник. Киро и да спечели гривната, доказа се лесно манипулируем и няма да е проблемен. И всички мислят Влади за някакъв супер мастърмайнд, май само той не го знае още.

Имам обаче огромно оплакване към продукцията. Не знам какво са снимали тия хора, но ми омръзна да гледам и слушам преразкази. Взимат Нина за буфер, но ние не сме видели буфер на какво е тя. Георги и Киро се карат за нещо, но ние сме видели това нещо, Влади напряга Нина, но нямаме и един кадър с това. Наистина не разбирам как аз трябва да вярвам, че двама души са приятели, щото така ми е казал Сано.

И тук идва въпроса ми към Вера, ако си окей да отговориш. В кой момент се отдръпна от Влади? Защото до напускането на Йочколовски изглеждахте наистина много събран екип. Влади дори направи уговорката за теб(знам, че не е алтруистично за теб, но все пак облагодетелствания трябваше да си ти). Ти обаче определено си откъм Дзами, което е твое право, просто като зрители не можем да си обясним причините, защото нищо не ни е показано.

Влади от ден 1 съм го оценила като много интелигентен, но имиджов играч, за който е много важно не само да стигне финала, а и мнението, което ще внуши с участието си. Съмненията ми към него се породиха след издънката на Йочколовски( имах известни съмнения дали изобщо е говорил с него, сега виждам, че съм грешала, но и да днес не мога да повярвам, че Йочко е толкова....) и също с приоритизирането на избора му като златногривен - за него беше по-важно, че има мъжка договореност с Киро, след това и с Марина и на мен ми се снасяше, че има уговорка и аз имам ли нещо против. Това е ясен сигнал, че този човек играе приоритетно с други хора. За мен това беше достатъчно.

# 695
  • Буркина Фасо
По-нагоре писах,че случайно ми изкара google бг мама като отговор на въпрос и след като почетох видях Лорд Сняг и разбрах, че пишат и мъже. Откраднах му част от ника после леко съжалих, но не знам как да го поправя.
профил - настройки - лични данни ...  и 1 бира Smiley

# 696
кви лордове, пиши се Моториста и си свиркай Joy

# 697
По-нагоре писах,че случайно ми изкара google бг мама като отговор на въпрос и след като почетох видях Лорд Сняг и разбрах, че пишат и мъже. Откраднах му част от ника после леко съжалих, но не знам как да го поправя.
профил - настройки - лични данни ...  и 1 бира Smiley

кви лордове, пиши се Моториста и си свиркай Joy

Пробвам няколко пъти нищо не се променя.
Най-вероятно това ще ми е другият ник ако успея да променя този.

# 698
  • Другата България
Скрит текст:
Със смесени чувства съм дали голямата грешка на продукцията е, че вкара Георги в четворка и с това за малко да си отрежат крака или пък е страшен късмет за тях, защото този образ се развива в най-подходящия момент. Определено напускането на Секулички и Шериф го отвърза и той загуби всякаква връзка с реалността, но пък спокойствието му от последните 6 седмици му осигури никой да не го заподозре в кукловодство.

А каквото и да си говорим, добре си постла. Прецака Киро, прецака Миро и Бистра, прецака и Влади и Венци, макар те да го мислят за услуга, а той самия е недосегаем. Венци няма да спечели играта за златна гривна, на всички ни е ясно и също осигури да няма друг извън лагер две за участник. Киро и да спечели гривната, доказа се лесно манипулируем и няма да е проблемен. И всички мислят Влади за някакъв супер мастърмайнд, май само той не го знае още.

Имам обаче огромно оплакване към продукцията. Не знам какво са снимали тия хора, но ми омръзна да гледам и слушам преразкази. Взимат Нина за буфер, но ние не сме видели буфер на какво е тя. Георги и Киро се карат за нещо, но ние сме видели това нещо, Влади напряга Нина, но нямаме и един кадър с това. Наистина не разбирам как аз трябва да вярвам, че двама души са приятели, щото така ми е казал Сано.

И тук идва въпроса ми към Вера, ако си окей да отговориш. В кой момент се отдръпна от Влади? Защото до напускането на Йочколовски изглеждахте наистина много събран екип. Влади дори направи уговорката за теб(знам, че не е алтруистично за теб, но все пак облагодетелствания трябваше да си ти). Ти обаче определено си откъм Дзами, което е твое право, просто като зрители не можем да си обясним причините, защото нищо не ни е показано.
Влади от ден 1 съм го оценила като много интелигентен, но имиджов играч, за който е много важно не само да стигне финала, а и мнението, което ще внуши с участието си.
Скрит текст:
Съмненията ми към него се породиха след издънката на Йочколовски( имах известни съмнения дали изобщо е говорил с него, сега виждам, че съм грешала, но и да днес не мога да повярвам, че Йочко е толкова....) и също с приоритизирането на избора му като златногривен - за него беше по-важно, че има мъжка договореност с Киро, след това и с Марина и на мен ми се снасяше, че има уговорка и аз имам ли нещо против. Това е ясен сигнал, че този човек играе приоритетно с други хора. За мен това беше достатъчно.
И в тази връзка, да питам за твоето мнение по оста Влади - Венци.
Виждаме, че много от вас смятат, че Влади и ръководителят, Венци изпълнителят, и че Венци всъщност е доста предан на Влади /като че ли играе основно за него/. И много от нас смятат така, както и че Влади не би се поколебал да използва Венци за личен .....напредък в играта.
Твоето лично мнение, особено след като вече гледаш и слушаш?

# 699
На мен Влади също ми изглежда хлъзгав от доста време, но защо мислите, че ще използва Венци за патерица? Нали тяхната коалиция си е от трима: Георги, Влади, Венци. И трима отиват на финал... Защо би му било да преметне Венци? Ако бяха четирима, разбирам - един ще бъде хвърлен от моста по някое време, защото иначе няма как. Но в тази конфигурация, при положение че се държат тримата един за друг, си мисля, че, ако нещо се прецака, по-скоро би се освободил от Георги, отколкото от Венци.

Не съм гледала на никого подкастите, но и аз не разбирам защо Рената е толкова нехаресвана. Мен лично нито ме дразнеше, нито ми е харесвала кой знае колко. Въпреки първичността си, доста точно усети някои хора и ситуации.

За Бистра и пръстчето й - браво, че изкара толкова време на играта така. Но реално, предполагам, че там няма човек без предишни контузии и заболявания. Особено пък бившите или настоящи спортисти. Сто процента всички си имат по една или повече болежки, така да се каже.

# 700
Нали осъзнавате, че в този формат няма как някой силен играч да "изхвърли" друг силен, като го "прецака"? Какво точно ще му направи, освен да го пусне на игра с други силни, които се броят на пръсти така или иначе? Нали ако Венци ги бие (а то е доста вероятно), ще се върне и после си сменят ролите. Няма логика и не вярвам някой да рискува, освен ако не е последната битка за формата, където няма да има възможност някой да се върне и да "отмъщава".

# 701
tfn2k, с кого би играл ти, ако те бяха взели на острова?
Не харесваш повечето, ако не и всички, от хората там и играта им.
Каква щеше да ти е стратегията, кои да са ти партньорите и в кой лагер би отишъл първоначално?

# 702
Скрит текст:

Влади от ден 1 съм го оценила като много интелигентен, но имиджов играч, за който е много важно не само да стигне финала, а и мнението, което ще внуши с участието си.
Скрит текст:
Съмненията ми към него се породиха след издънката на Йочколовски( имах известни съмнения дали изобщо е говорил с него, сега виждам, че съм грешала, но и да днес не мога да повярвам, че Йочко е толкова....) и също с приоритизирането на избора му като златногривен - за него беше по-важно, че има мъжка договореност с Киро, след това и с Марина и на мен ми се снасяше, че има уговорка и аз имам ли нещо против. Това е ясен сигнал, че този човек играе приоритетно с други хора. За мен това беше достатъчно.
И в тази връзка, да питам за твоето мнение по оста Влади - Венци.
Виждаме, че много от вас смятат, че Влади и ръководителят, Венци изпълнителят, и че Венци всъщност е доста предан на Влади /като че ли играе основно за него/. И много от нас смятат така, както и че Влади не би се поколебал да използва Венци за личен .....напредък в играта.
Твоето лично мнение, особено след като вече гледаш и слушаш?

Венци е изключително добро момче по мое мнение, което обаче твърде много се старае да се хареса. До момента се е вкопчил в образа на герой, по детски наивен начин. И Влади изключително добре се възползва от това. Намеренията на Влади за него не мога да коментирам, защото на този етап виждам това, което и вие. Четем между редовете 🙂

# 703
  • Другата България
Точно така може да го “прецака“.
Защото много зависи каква е играта, видяхме, че не само Венци, а и Влади, и Дзами не са непобедими.
Дори Киро не е
Ако няма кой да подсказва на някой пъзел /съвсем на прима виста/, или е баланс /там Киро се оказа по-добър и от Бистрето/, Венци може да не спечели.
Това съвсем хипотетично.
Иначе и аз го харесвам Венци и мисля, че физическата му подготовка е топ, но тя далеч не  е всичко в този формат.
.........
Венци е изключително добро момче по мое мнение, което обаче твърде много се старае да се хареса. До момента се е вкопчил в образа на герой, по детски наивен начин. И Влади изключително добре се възползва от това. Намеренията на Влади за него не мога да коментирам, защото на този етап виждам това, което и вие. Четем между редовете 🙂
Благодаря ти, и аз те прочетох между редовете.

# 704
Някой се чудеше дали Миро може да е човекът с 1 гривна във финалната седмица - може, ако някой с 1 гривна го е спасил.

Общи условия

Активация на акаунт