🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 736
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 705
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бистра е красавица,особено с пусната коса (която така и не видяхме досега или сте видяли,но съм пропуснала епизодите).Висока, краката й са феноменални - дълги,стройни,прави.
Аз все съм си мислила,че гимнастичките са нисички и дребни момичета.

Биляна е висока? Стърчи над Берке,но там не е никак трудно.
Аз пък нея не харесвам - сплескано,малко лице. Ококорени очи,прилича ми на мишка в лицето.
Не мисля,че е интригантка,досега я дават само да се търкаля в пясъка с дребосъка.

Въобще не ми харесва накъде отива предаването.Толкова ли са бедни и мизерни тези хора,че са като обезумяли за финала и парите.До вчера едни кротки,тихи,медитиращи,зен,как били там за приключението и бааам,всичките епизоди са шушукания из храсталаците и кой как да бъде изигран.
Откровено не ми харесва и ми е досадно.

Много харесвам Влади,а покрай него и Венци.Играят играта деликатно,манипулират,но с финес.
Киро и Жоро,които са като обладани будят у мен отблъскване.

Миро също го искам на финал. Хубаво Миро,имаш пари и не ти трябва наградата, но играй мъжки с чест и достойнство. Пък ако спечелиш,дари тези пари и излез от предаването като гордост на твоето семейство и деца.
И с какво ще те запомним ние,зрителите. Патеричката на Бистра?? Много олекна тук.

И защо й е на Нина да се мести в лагер 1? Пясъка за лентяйстване е еднакъв на плажа.

# 706
tfn2k, с кого би играл ти, ако те бяха взели на острова?
Не харесваш повечето, ако не и всички, от хората там и играта им.
Каква щеше да ти е стратегията, кои да са ти партньорите и в кой лагер би отишъл първоначално?
Никакъв шанс да отговоря обективно в момента, тъй като имам прекалено много информация за всички вече, както и нямаше да имам готови стратегии за игра спрямо хората, само спрямо игри, които евентуално подозирам, че биха могли да се паднат. Щях да събера информация за който мога по време на пътуването и престоя до острова, и да си избера хора, с които си имам приказка. Всичко друго щеше да е импровизация и напасване спрямо развоя на самата игра.

# 707
  • София
Моля ви без спойлери тип 'между редовете' тц тц
Надявам се, че не са спойлери, не мога да ги понасям.

Влади категорично няма да предаде Венци и какво значи предаде?
Тук няма сървайвър съвети. Предателство е следното. Дискът се пада на него и разбира, че в играта ще има логическо мислене, т.е. потенциален пъзел. И той изправя Венци срещу Миро.
И за какво да го прави? Каква му е ползата?
Те са в троен съюз, не четворен. Ако някой отпадне остават двама и така.
Никаква логика няма, а и Влади не е такъв човек, защото иска да е харесван герой и много внимава за имиджа си.

# 708
Дожаля ми за Кирил!Не си предаде коалицията, просто се отдръпна под настояването на лагер Глория и хахавият и много нагъл Георги. Загуби доверието( дали заради зависимостта си към хазарта)на Миро и Дзами,които го набедиха за комбина с Владимир и едва ли ще успеят да му се доверят отново.

# 709
  • Другата България
Какво значи “спойлери“ между редовете?
Казвам, че се опитвам да чета между редовете написаното от участничката, тоест, да предполагам за себе си какво иска да каже.
Тя казва същото.
А че някой си мисли, че е спойлер....ами , да си мисли.

# 710
Георги от напъване, като говори ще му изскочат жилите и вените.

# 711
Горкият Венци, само за храна си мисли Grinning

# 712
Венци се отчита пред Мая че отива в лагер 1. Получи зелен светофар с жест "Айййде бягай...от мен да мине"

# 713
Венци е душичка.
Алекс и Лора съвсем ги забравих, че съществуват.

# 714
Венци , ако може да му пускат синхроните на х2 скорост. Ще се побъркам от монотонност Joy

# 715
  • Другата България
Думите на Венци за мен са поредно потвърждение, че не само заминаването му при лагер 3, ами и голяма част от останалите му действия всъщност са породени от “братска“ лоялност към Влади, потъпквайки собствените си чувства и желания.

# 716
Беркето  е типично турче - не може за излезе от рамките на средата и психологията на етноса. Виждаш ли как Биляна  отивала сама до другия лагер. Вместо да заеме позиция  и да я защити от необоснованите нападки той чак и вменява вина .

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 20:36 от gerido

# 717
Брейй те са в тон с черни клинове. Нинджи.
Разрешено ли е така да хвърля плочките Георги?!

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 20:31 от pandorina

# 718
  • София
На Венци вертикалните му стени хич не са прави. Имаше и доста надолу, после се видя, че и горе - и... си падна строежът.
Играха 2-ма пълководци и 1 пехотинец. Спечели пълководец, малкият Наполеон. Да видим до какво ще доведе това.

# 719
Очакваше се имайки предвид промото.

Общи условия

Активация на акаунт