🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 716
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 735
Всеки път, в който някой се опитва да вкара Мая в игра, физиономията ѝ рязко се променя. Направо ѝ се дърпа кръвта от лицето. В играта е, но не иска да играе физически, само да плете кошничката на сянка под палмите.
А Берке още е твърде млад, че да може да има реална преценка за ситуацията.

# 736
Билянка се е отървала душата.

# 737
Дребосъчко сега като гледа приятелчето си какъв манипулатор е,дали не му призлява,че  ще изтърве хубавото момиче.
С какво толкова Биляна разгневи Жорката,че отиде при лагер 1 без да го пита ли?

# 738
И Георги за къв чеп извика Миро, като знае кой с кого е? Да не е очаквал Миро да зареве и да го моли да не слага Мая, за да не се разклати Бистра?

# 739
Мая беше по-уплашена, че ще играе от Бистра, която уж щяла да се разклати.

# 740
  • Другата България
Много съм съгласна с разсъжденията на Гошо относно Бистра и Мая, само преди малко го писах същото.
И ме е яд, много ме е яд на Бистра, какво се е лепнала за Мая, та тя ѝ е абсолютно безполезна, каква опора, Мая е статист на нивото на Иван и Сашо, тя от самото начало е в миманса - на игри не иска да ходи, само да се излежава, да хваща тен и да ръси мозък. С какво Мая допринесе за играта /риторичен ми е въпроса/?
И аз много се ядосах, но основно на Бистра, Мая та Мая, пускай я по течението и да си ходи, накрая ще излезе така, че Мая ще надживее самата Бистра, много неприятна жена.

# 741
Този Миро не го разбирам. До момента мисля, че е доказано че жена до финалната тройка може да стигне, както е доказано че и финалист не може да бъде. Каква е неговата цел - да избута Бистра до тройката. Че тя там би могла и сама да стигне. До по-нататък ако той не влезе в тази тройка няма как да я избута напред. Изобщо не го разбирам. Слагам настрани, че идеята е много популистка и за мен лично леко унизителна.

# 742
Аз не мога да повярвам, че и миналия път Мая като беше избрана и сега като е на път да бъде, всички се нагаждат около това дали Бистра нямало да се разклати...
Ама тя не е някакво бебе... Голям зрял човек, бивш спортист. Какви са тези лиготии.

# 743
  • София
Мая се оказа бая по-дълготраен турист от някои излезли си. Ама и хитър, колкото всички те накуп. Вижда се, че е и мързелива.

# 744
Георги удари дъното.

# 745
# 746
  • Другата България
Мая се оказа бая по-дълготраен турист от някои излезли си. Ама и хитър, колкото всички те накуп. Вижда се, че е и мързелива.
Не бих могла да го кажа по-добре.

Гошо обаче си заслужава финала.
Много му щрака пипето на този младеж, той е дошъл за парите, но за разлика от Киро знае какво прави, поне в момента.

Пак ѝ се размина на Мая.....пфффффф.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:16 от Merri_An

# 747
Но пък му се връзват повечето. Явно наистина е обаятелен. Гогов беше прав!

# 748
Бистра я е отписала Мая, няма да се разклати. Нищо че дрънка колко  много я обича.

# 749
Жоро направи играта много интересна.

Общи условия

Активация на акаунт