🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 687
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 795
И при предната смяна пак премести крак по-рано. Просто не чака последния момент като другите.

Аз ще пукна от кеф ако спечели
Бухахаххахахаххахахахахахах 💪

# 796
  • Другата България
Биляна заложи на куц кон, иначе стратегията си е успешна.

И аз съм прогнозирала, че Билянката ще откара много напред.

А от Берекет паша нищо не става, за пореден път го доказа.
Обаче, мисля, че ролите са разменени.
Досега мислех, че Билянка ще продължи напред заради Берекет и “ние, четиримата“.
Сега вече мисля, че Берекет ще добута напред заради Гогата.

# 797
Аз да бях на мястото на Мая и Бистра сега щях да кажа "едно пране - една гривна". Да го изгъбаркам Кирил.

# 798
Ееее Киро няма такъв турбо балканец 😂

# 799
това сега с Кирил, прането, Мая и Бистра го подшушнаха от екипа. ееее, личи си бе хора.

# 800
Кирето са ше има материал за самотните нощи

# 801
  • Другата България
Скрит текст:
Много съм съгласна с разсъжденията на Гошо относно Бистра и Мая, само преди малко го писах същото.
И ме е яд, много ме е яд на Бистра, какво се е лепнала за Мая, та тя ѝ е абсолютно безполезна, каква опора, Мая е статист на нивото на Иван и Сашо, тя от самото начало е в миманса -
на игри не иска да ходи, само да се излежава, да хваща тен и да ръси мозък.
Скрит текст:
С какво Мая допринесе за играта /риторичен ми е въпроса/?
И аз много се ядосах, но основно на Бистра, Мая та Мая, пускай я по течението и да си ходи, накрая ще излезе така, че Мая ще надживее самата Бистра, много неприятна жена.
Мдааа, ей го на нагледно показно, златното момиче, което е свикнало някой да го обгрижва, да си ходи на процедурки.....
Киро пък наистина е в перманентен хормонален дисбаланс, сякаш жена не е виждал през живота си.

# 802
Браво на Биляна! Браво!

Защо трябва да гледаме снимки само на Бистра на семейството?!

# 803
Скрит текст:
Много съм съгласна с разсъжденията на Гошо относно Бистра и Мая, само преди малко го писах същото.
И ме е яд, много ме е яд на Бистра, какво се е лепнала за Мая, та тя ѝ е абсолютно безполезна, каква опора, Мая е статист на нивото на Иван и Сашо, тя от самото начало е в миманса -
на игри не иска да ходи, само да се излежава, да хваща тен и да ръси мозък.
Скрит текст:
С какво Мая допринесе за играта /риторичен ми е въпроса/?
И аз много се ядосах, но основно на Бистра, Мая та Мая, пускай я по течението и да си ходи, накрая ще излезе така, че Мая ще надживее самата Бистра, много неприятна жена.
Мдааа, ей го на нагледно показно, златното момиче, което е свикнало някой да го обгрижва, да си ходи на процедурки.....
Киро пък наистина е в перманентен хормонален дисбаланс, сякаш жена не е виждал през живота си.
Киро е Овен това си му е природа Simple Smile

Много странно е за мен, че Бистра има сплотено семейство, а непрекъснато търси архетип Мама - Мая и баща - Миро 🤔
Обикновено хора, които имат липса на родители или на добра връзка с тях, така припознават други хора.

# 804
Анализ на вечерта:
Жоро е играчът на седмицата. Първо би в играта. Яд ме е, че би. Обаче му признавам че заслужи победата! Hands Clap Второ –  успя да влезе в главата на Берке и го настрои срещу Биляна. Смешно е, защото Жоро се оплакваше, че Биляна говори зад гърба на хората, а в момента прави същото. Берке май не е толкова влюбен, за колкото се представяше. Ако си наистина влюбен – няма такова нещо като приятелства.  Да не говорим, че поведението на Берке – да подкрепя всички други, само не и Биляна– е меко казано несериозно.  Големият влюбен. Той нито е говорил с Биляна, нито е обяснил какво го е подразнило в поведението ѝ, а изведнъж реши че тя е лицемерна. Този дори не даде шанс на Биляна да му се обясни.  Биляна се стъписа как директно в играта, той на практика викаше срещу нея. Георги и Лора му влязоха в главата на Берке!
  Биляна на практика сама си нарисува мишена на гърба с опита вчера да дискредитира Жоро. Никой не я караше да го прави – ама на!   Обаче много  се изкефих че Биляна би, развали плановете на Жоро!
Жоро направи невероятна комбинация с Ина. От която спечели само той.
     За Гогов, Жоро е много прозрачен. Но Гогов по никакъв начин не може да повлияе на играта на Жоро.
     Лора опитва да раздава правосъдие и да се бърка в човешки отношения.  Че и определи умственото ниво на Биляна. (както се вижда то е достатъчно добро – Биляна има доста сериозна сума на ръката си; остана да играе и във втора част. Значи определено е част ѝ се получава играта) Не се гледа себе си – досега не се е доказала като боец.  Лора когато постигне медали на европейски форум може да говори, че  Биляна не ѝ е на нивото. И как точно човек на 21 години е „почти на нейните години“. Точно като си в началото на 20-те, човек често е незрял. огромна е разликата между 20-21- 22 годишните и тези които са поне на 24-25 години или повече. Цяла вселена. Разбира се не генерализирам, има и изключения, но в повечето случаи разликата като мислене е голяма. Предполагам, че не ги вярва тия неща, които ги говори, а просто ѝ е стратегия да внесе раздор между Берке и Биляна. Но пък това е в рамките на позволеното.  Да не говорим, че това една жена да е домакиня не е много високо ниво.
        Нина се премести. Евала че се реши.  Интересно ми е, обаче какво следва. Подозирам че скоро ще се изпокара с Гогов.
       Бистра и Мая – сега се сетили, че искат Нина да им е „ушенце“. Сетиха се. Този ход трябваше много по-отдавна да го разиграят, сега вече е късно да я привличат. Ама Мая не е особено интелигентна, не мога да разбера защо всички смятат че тя е „мозъка“. Бистра може да се оправи чудесно и без Мая.
       Влади го играе изненадан. Миро усети Влади. Бистра –Дзами и Миро направиха едната коалиция. Но Мая е излишна. Честно казано ще се зарадвам ако Мая отпадне. Тя е излишна в тази тройка. Миро постъпва глупаво като казва на всички, че играе за Бистра. Но продължава да е в образа на добрия герой и това е чара му. Не знам как си представя да усеща Влади или Жоро, но Жоро научи от него много повече отколкото той научава от другите.
       Кирил е див балканец, но определено внася колорит

Определено това е седмицата на Жоро. Да, като Ам Гъл е, но пък най-после имам зъл персонаж, койтот е и комплексен, а и умер и прави играта много интересна. Това исках - поне аз. Мисля че Жоро е попадение.

Жоро и Миро определено са попадения - единия като "зъл" персонаж, другия като "добър"

# 805
тоя па, завидя на гривните на Биляна.
Георги е като надут балон устремил се към кактуса.

# 806
А и беше много красива Биляна на играта.Отива и с опашка. Има страхотно тяло. И без Берке някак блесна.

# 807
Ще почна ей така Гогооов Purple HeartPurple Heart много му чатка акъла и го изразява с думи прости.

Беркето умря първи, иначе то ясно, че е усетил което и ние усетихме, че Билянка не е толкоз много увлечена по него. Тук поне добре.

Браво на Биляна!!! А от вчера мисля че Митов е наред .. Wink

За хитрост:
Евала на Георги, докато печели е мислещ злодей. Жалко колко много му се отразява другото ... Всичко дотук днес беше перфектно.
Ама евала и на Мая!
А за Миро си знаем Simple Smile

# 808
  • Другата България
Вече и аз си мисля, че злодея, за който говореше НН, е Гошо.
Мдаааа, но самият той не осъзнава, че е злодей. Както Киро не осъзнава, че е стратег.
Защото всъщност не е никакъв злодей, просто за момента той най-добре играе играта откъдето и да я погледнеш.
Но е далеч от образа на типичния злодей, ако спретне някой блинд /сайд/, което не вярвам, ще му стисна ръката.
За момента обаче не виждам такава перспектива.
Ще почна ей така Гогооов Purple HeartPurple Heart много му чатка акъла и го изразява с думи прости.

Скрит текст:
Беркето умря първи, иначе то ясно, че е усетил което и ние усетихме, че Билянка не е толкоз много увлечена по него. Тук поне добре.

Браво на Биляна!!! А от вчера мисля че Митов е наред .. Wink

За хитрост:
Евала на Георги, докато печели е мислещ злодей. Жалко колко много му се отразява другото ... Всичко дотук днес беше перфектно.
Ама евала и на Мая!
А за Миро си знаем Simple Smile
Нали? Заплюла съм си го още от самото начало, щрака много на втория етаж.

# 809
Браво на Билянка 🥳

Сега публичен разстрел ли предстои в кръга...

Всички да гласуват за кой да остане и който събере най-много гласове, се спасява... Обаче как ще стои без гривна, като те май ги раздадоха всичките...

Или пък може да питат кой е склонен от останалите да се лиши от една от гривните си, за да спаси някого от застрашените...

Както се каза тук от по-запознати, ако на Ванеса и Петя социалната игра е била тотал щета, а Ина и без това иска да си ходи, може и трите да си заминат...

Общи условия

Активация на акаунт