Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 702
  • 524
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Здравейте, аз ходя на английски в Пловдив. За отсъствията ни казаха, че можело 15 пъти, а не часа. Което ми се стори доста, като се има предвид, че едно ходене го водят 4 часа.

Здравейте, къде в Пловдив ходите и доволни ли сте?

# 121
  • Пловдив
Аз днес получих информация за немски Б1 с Фарос, групата щяла да стартира от 28.11, два пъти седмично - вторник и четвъртък от 18:30 до 21:20, дистанционна форма. Питах няколко уточняващи въпроси и да видим какво ще стане.
За СИГМА-ФАРОС-12 ли става въпрос?

# 122
Здравейте, аз ходя на английски в Пловдив. За отсъствията ни казаха, че можело 15 пъти, а не часа. Което ми се стори доста, като се има предвид, че едно ходене го водят 4 часа.

Здравейте, къде в Пловдив ходите и доволни ли сте?
Максимум, но е само присъствено от 18 до 21ч. два пъти в седмицата.

# 123
Ако си дистанционно, учебника в електронен вид ли е? И За испански Фарос имат ли?

# 124
  • 🌊
Зависи от школата. Във Фарос са си физически, само им поемаме доставките. При майка ми с АЕ учебниците някакви скандално лоши сканове и си ги купи отделно

# 125
  • столицата
elf575, и аз дебна испански начинаещи за една дружка, но Фарос нямат. Засега и другаде не откриваме. Ако попаднеш на нещо, моля сигнализирай. Вече обмисля смяна с италиански, но и там няма предложения.

# 126
  • София
Здравейте,

Някой да знае някоя школа ,която със сигурност ще започва курсове по английски от ниво B1 като изключим Кабината?

Вече ми омръзна да звъня и да ми говорят глупости. Искам да започна някъде?

Такава школа започна преди месец в Училища Европа

# 127
Когато идват учебниците на Фарос колко по-рано звъни доставчика? Така и не разбрах коя е фирмата.

# 128
  • 🌊
Когато идват учебниците на Фарос колко по-рано звъни доставчика? Така и не разбрах коя е фирмата.
Интайм. Когато съм ги ползвала за Икея звъняха ден предварително, но не знам дали си е тяхна политика или Икейска. От всичко казано очаквам учебниците понеделник/вторник

# 129
Благодаря! Надявам се и аз да дойдат тогава, че ми е малко сложна организацията по получаването.

# 130
elf575, и аз дебна испански начинаещи за една дружка, но Фарос нямат. Засега и другаде не откриваме. Ако попаднеш на нещо, моля сигнализирай. Вече обмисля смяна с италиански, но и там няма предложения.
В бизнес училища Александър - за там подадох, защото когато разглеждах във Фарос нямаше ,а в Кабината не исках.

# 131
  • столицата
А бизнес училища Александър докъде са стигнали с набирането на групата за испански  А1? има ли шанс да стартира курс? Те не искаха ли и парични гаранции?

# 132
Аз чакам да ми одобрят ваучера за Фарос и да ми анулират стария. Подала съм заявление на 18ти. В понеделник ми е последния шанс да хвана групата. Сега говорих с Агенцията по телефона, посъвертваха ме на имейл да опиша случая с молба по-бързо да ми се разгледа и одобри ваучера и да се надявам да направят компромис. Направо ще се пръсна. Защо са толкова бавни!

# 133
Аз чакам В1 английски на Фарос. Казаха, че на 4 декември ще започне групата, в сряда и петък по няколко часа Simple Smile
Нямам търпение Simple Smile
Очаквам да пуснат мейл. Дано не се провалят нещата.

# 134
  • 🌊
Някоя добра душа със стартиращ немски А2 във Фарос на 27.11 може ли да прати разпределението на уроците на лични? Не са го изпратили, а няма как да се попълнят датите без него

Общи условия

Активация на акаунт