Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 18 535
  • 471
  •   1
Отговори
# 30
Тези анкети от Кабинета на имейл ли ги получавате?
Да има линк и е упоменато за какво е.

# 31
  • столицата
Отсъствия са допустими до 20%,  от занятията

# 32
Ох, то се оказа много сложно за език, различен от английски и немски.
В това Мезон танджерин (не етранже, както бях писала назад) казаха, че смятали курсът да е два пъти през седмицата плюс събота и неделя от 9 до 16 Dizzy Face
На друго място пък нямало да предлагат над B1. 

Оказа се, че позната води такива курсове по английски към някаква школа. Почнали са още началото на септември по два пъти седмично и май всичките им групи са такива. Не знам защо на повечето места за други езици правят глупости.

# 33
  • столицата
Една позната търси испански начинаещи А1. Някой с предложение за доставчик, различен от Кабината?

# 34
Получих договор от Кабината, който мисля да не изпращам. Ако не ползвам ваучера, трябва ли да го анулирам по някакъв начин? Ако остане неизползван, ще трябва ли да го плащам?
Отказах се. Много сложно с тези часове

# 35
Получих договор от Кабината, който мисля да не изпращам. Ако не ползвам ваучера, трябва ли да го анулирам по някакъв начин? Ако остане неизползван, ще трябва ли да го плащам?
Отказах се. Много сложно с тези часове
Не се отказвай, можеш да смениш доставчика. Проучи другите как работят.
Ако пък прецениш, че наистина не искаш, звънни направо на телефона на Агенцията по заетостта да питаш какво да направиш. Аз съм се консултирала с тях, бяха много любезни. Simple Smile Взех го от контакти на сайта.

# 36
  • столицата
Да. Ако не ползвате ваучера, по-добре го анулирайте, за да може друг да се възползва.

# 37
Здравейте,
аз започнах в началото на октомври  А1/италиански език в Интелектика. Честно казано съм много доволна.
Часовете ни са дистанционно в понеделник и сряда от 18:30 до 20:30 ч.
Преподавателката ни Рали е страхотна, много свежа, ерудирана и със страхотен подход.
Пожелавам успех на всички!

# 38
  • столицата
В Интелектика не искаха ли значително доплащане?

# 39
200 лв доплатих, да. За ниво.
Тъй като нямам опит с други фирми, да разбирам ли, че не навсякъде се иска доплащане?

# 40
По принцип не би трябвало никъде да се иска доплащане.
С които говорих, само Интелектика искаха. Скоро и Кабината явно смениха политиката, и вече искат някакви пари.

# 41
Какви пари искат Кабината?
На мен ми казаха от друг доставчик, че нямат право да искат пари.

# 42
Ако избереш 2 пъти в седмицата трябва да им дадеш депозит от 450 лв.

# 43
  • София-Младост
Не схващам идеята на депозита. Гарантира им, че два пъти седмично ще посещавате курса ли? И при какви условия го връщат?

# 44
  • София
Депозита все пак не е доплащане както явно е в другата школа, а някаква гаранция предполагам, когато си два пъти седмично на курс и ще се проточи във времето, че ще си изкараш всички нива.
Не че ги защитавам от Кабината, аз се преместих уж от тях във Фарос.
Четвъртък някъде им звънях, дамата по телефона беше учтива, но общо взето разбрах, че ще се свържа с мен, когато има сформирана група за даденото ниво. Аз съм посочила А2 на немски.
Все пак ми пратиха ако искам да направя тест за определяне на нивото, до който все още не съм стигнала.

Общи условия

Активация на акаунт