Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 516
  • 523
  •   1
Отговори
# 60
Моят проблем е че през 1 седмица съм 2-ра смяна.

# 61
Хора, и аз съм бясна от тази измама на Кабината, толкова НЕКОРЕКТНО отношение не съм очаквала. Дори и да е следствие от нелоялен служител, това не бива да продължава да се случва...

# 62
  • 🌊
Леле, това е някакъв невероятен цирк. Странно ми е, че и БТ не са проверили с кого сключват договори, защото щом може да се смени, значи са подписвали нещо.
Иначе пак сега започнаха анулирането на Чебурашкиния ваучер, а подаде на 15.10

# 63
Подавайте сигнали,хора  Аз вече го направих ,казаха ми, че за тоя проблем с Кабината и други го правят.
029808719-Агенция по заетостта

# 64
Подавайте сигнали,хора  Аз вече го направих ,казаха ми, че за тоя проблем с Кабината и други го правят.
029808719-Агенция по заетостта

Къде да подам сигнал?
Значи аз дори не знам тези имейли от кого се изпращат и вече коя е ЛЕГАЛНАТА ФИРМА, която работи с учителите и издават сертификати. Сайта - kabinata.com е супер фалшив, но от там ми изпратиха договора, и после отговор че не били тази кабина, ами друга...

Получих имейл и от другата кабината, кога искам да ми бъде графика и им върнах отговор.

Понеже преди година също се обучавах при тях, моят профил е в kabinata.bg т.е. отговаря на Кабината езикови курсове. Ще очакваме развръзката...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 13:21 от Вълшебствооо

# 65
Не искам да влизам в конспирации, но прави ли ви впечатление, че няколко имена на школи се дублират - Кабината, Александър, АBC, Белл Едюкейшън, Сдружение *** и т.н. ги има по 2-3 пъти в списъка с малка разлика...
Някаква далавера ли има или какво?!
Или и те ще изпискат, че предишни служители не-знам-си-какво...
Защо ли си мисля, че е поредното източване на еврофондове. Но се чудя държавата, АЗ и БТ как го допускат...

# 66
  • столицата
Те са в играта очевидно, за да го допускат.
Някой кандидат за курс по испански начинаещи да има тук?

Аз изчезнах от Кабината, но и на мен ми стана интересно. Моя приятелка днес или вчера е получила също мейл с доста обяснения и занятия 3 пъти седмично до 22 часа плюс веднъж месечно в събота. Конкретните дни от седмицата щели да се определят допълнително.  Нещо много бързат да ги  избутат тези курсове и да вземат парите.

# 67
  • София-Младост
Добре някой може ли кратко и ясно да каже кой доставчик е истинския! Гледам си ваучера е за "Кабината езикови курсове" .
Имам профил и се логвам с него успешно и в двата сайта...

# 68
Аз така и не получих известие за одобрение от АЗ за новия ваучер към Кабината ез.курсове.
Обаче днес получих мейл от тази Кабина със същите писания като споменатите вече тук.

Кабината Бг е истинският.

Едит: Но на сайта на кабината.бг пише като доставчик посочете Кабината ез. курсове. Не знам вече.
Всъщност сайтът на Кабината БГ е com,  а на Езикови курсове е bg. Телефоните за контакт са различни.

# 69
От АЗ се двързаха с мен говорихме и ми казаха с коя кабина е ваучера ми.Питах мога ли да се откажа от програмата ,обясниха ми как.А за кабината казаха,че отначало наистина са разделили курсовете,но явно в последствие тия в Кабината са се изпокарали и затова става така и двете Кабини имали регистрация и били легални.Но вече и аз си мисля ,че идеята е да се вземат едни пари от европейски програми.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 07:47 от nevvenna

# 70
Невена, а как се сторнира напълно ваучер, без да се избира нов доставчик?

Нали някой назад беше писал, че в Кабината Бг ще има курс 2 пъти седмично срещу депозит от 200лв. Аз току-що звънях и няма такова нещо.
Два пъти седмично е само курсът, който е събота и неделя по 6 часа на ден.

# 71
Невена, а как се сторнира напълно ваучер, без да се избира нов доставчик?
Заявление свободен текст до бюро по труда София Изток ,така ми обясниха  .Ще се свържа с тях да питам писменно или електронно.

# 72
Е как да няма такова нещо https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=JnSEB4QsRk-T … 4u&route=shorturl

Явно просто не са се събрали достатъчно желаещи да им плащат.

# 73
  • столицата
С тези от кабините стана направо шизофренично.
Странното е, че на мен ми пишат и двете кабини, а аз вече се прехвърлих към друг доставчик.

# 74
Къде другаде може да се учи немски език А1,А2,В1  нива?
И график ,ако някой знае.

Общи условия

Активация на акаунт