Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 523
  • 523
  •   1
Отговори
# 90
  • София-Младост
Това не може да е вярно, ваучерът ни е с валидност до 2027, ако не бъркам. Можеш да прекъснеш след първото ниво и да запишеш следващо от октомври догодина, според мен! Не би трябвало да им Изискване за нон-стоп минаване на трите нива.

# 91
Не можеш да прекъснеш, на няколко места ми го казаха... като почнеш, вървиш докрай. Иначе неустойката Grinning

Момичета, 2 пъти по 3 часа седмично си е съвсем нормално. Няма как по-рядко, но повече от това си е голям зор. Разбирам, че всеки има и други ангажименти, но няма как да искаме по-малко часове.

И какво значи "няма наваксване"?! В никоя школа няма повтаряне на часовете. Но дават материали, къде онлайн, къде хартиени, и когато изпуснеш някой урок, ако няма видео, човек сам си наваксва пропуснатото.
Аз бях в Престиж платено миналата година и се отбелязваше докъде сме стигнали, какво сме правили, така че всеки може да види какви упражнения сме правили. Не помня вече, но тогава май бяхме 3 пъти седмично и си беше голямо препускане... почти не смогвах с домашни, преговор и т.н.

# 92
Някой има ли записан за френски език, да сподели мнение, и коя е най! Предпочитана школа от вас, четох за кабината за фарос или нещо подобно

# 93
  • столицата
Някоя от Кабините беше  написала, че ще имат часове за компенсиране  на отсъствията. Предполагам затова пита потребителката по-горе.
Фарос май нямат френски.
Ние продължаваме да търсим начинаещи испанци Simple Smile

# 94
За наваксването питах, защото имат 20% отстъствия, а всичко се случва, най-малкото в следващите 9 месеца планирам да ползвам отпуска и да пътувам.

За прекъсването ми е чуденка още, да се захващам ли да не се ли. Ще помисля още 1-2 дена и така.

# 95
Не мисли, че толкоз лесно става "захващането" Grinning
Ей на, аз съм захванала всичко това от май месец и още не съм започнала обучение, а хич не се чудя... ама те тез школи, мноууу сериозни Stuck Out Tongue Winking Eye
На майтапче го казвам, разбира се, явно чакат да се съберат групи... не всички са несериозни, но някои доста се изложиха.

# 96
  • столицата
И аз така. Още първия или втория ден пуснах заявлението. И си чакам да ми стартира курс. То поне да беше някакъв екзотичен език, ами то немски начинаещи.
Но пък се надявам, че след като се съберем и започнем, няма да има огромни дупки от време при продължаването в следващото ниво. Нали групата вече ще е оформена. Едва ли ще има много отказващи се, предвид че следва да връщат пари.

# 97
Аз днес получих информация за немски Б1 с Фарос, групата щяла да стартира от 28.11, два пъти седмично - вторник и четвъртък от 18:30 до 21:20, дистанционна форма. Питах няколко уточняващи въпроси и да видим какво ще стане.
И аз за същото ниво получих мейл, доста подробно са ми писали. Ако нещо допълнително ти отговарят, би ли споделила? Благодаря предварително!

Аз питах:
- дали след 1 ниво задължително трябва да започна следващо - Отговорът беше, да.
- по празниците как е с обучението - казаха, че от 23ти до 01ви няма да има занятия
- питах дали може да се наваксва или ако изпуснеш, изпускаш - казаха, че няма наваксване

Аз сега съм в голяма дилема, дали мога в следващите 9 месеца всеки вторник и четвъртък по 3 часа да съм на линия за уроците.
Благодаря! Аз се надявам да не пропускам и може да си помагаме, ако изпуснем занятие. Пак се повтарям - по тази програма учих английски преди 12 години и е реално осъществимо обучението, но не е лесно. Всички нива едно след друго си иска системно учене и много време. Аз ще го почна и се надявам да се справя с това темпо на уроци, работа и деца...

# 98
  • София
Училища Европа започват английски от ниво А2 от  25.11.2024 г в понеделник и сряда от 18:30 часа до 20:50ч - онлайн

# 99
Здравейте! 🙂 Някой знае ли дали изпита в края на курса е писмен  или ще има и устно изпитване?

# 100
Здравейте! 🙂 Някой знае ли дали изпита в края на курса е писмен  или ще има и устно изпитване?
То първо да почне курс,но преди беше само писмен.

# 101

Аз  започнах, при Junior Lingo Academy.

# 102

Аз  започнах, при Junior Lingo Academy.
Много зле тази програма.Сравнявам с първата и не знам откъде идва хаоса-от това ,че всичко е електронно, че няма контрол или комбинация от всичко взето заедно.Цялата работа е организиран хаос,от май месец досега масово не могат да започнат курсовете,вярно че е до 2027г,ама явно като стане 2027 и ще започне юркането за да се усвоят парите.

# 103
Кабината склониха ли на 2 пъти в седмицата. В последния мейл от тях пише:
-    всеки понеделник, сряда и петък от 19:00 до 22:00ч.
-    по една събота месечно от 14:00 до 16:00ч.

# 104
  • столицата
Май не.

Общи условия

Активация на акаунт