Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 20 851
  • 499
  •   3
Отговори
# 225
  • София-Младост
Има запис на всеки урок. Когато си на работа, можеш да влезеш и да се отбележиш, че само ще слушаш,  така ти се брои присъствие, но не те включват в разговори и въпроси.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 09:39 от Ала-Бала

# 226
Здравейте, момичета! Искам да попитам на всички ли се предоставят учебници за онлайн езиковите курсове?

# 227
  • 🌊
Здравейте, момичета! Искам да попитам на всички ли се предоставят учебници за онлайн езиковите курсове?
Зависи от школата, на мен (Фарос) ми предоставиха, на майка ми (не съм сигурна в коя тоно школа е на АЕ) - не и си ги купи отделно.

# 228
  • Melmak
Здравейте! Искам да се запиша на курс по италиански език, работеща съм на ТД.

Държа да е дистанционно.

Имате ли отзиви за тези езикови школи?

Виждам, че за кабината мненията са противоречиви.

Не знам коя школа да избера. Не съм подала заявлението още и нямам ваучер, но разгледах формуляра и видях, че се иска да се посочи доставчик на услугата.

# 229
  • 🌊
Куин е писала повече по-напред в темата
Здравейте,
аз започнах в началото на октомври  А1/италиански език в Интелектика. Честно казано съм много доволна.
Часовете ни са дистанционно в понеделник и сряда от 18:30 до 20:30 ч.
Преподавателката ни Рали е страхотна, много свежа, ерудирана и със страхотен подход.
Пожелавам успех на всички!
Там проблемът беше, че имаше доплащане от 600 лева + учебниците (грубо още 300)
elf575 беше подала в Александър, дано да чете и да сподели впечатления.

# 230
  • столицата
Проблемът при повечето е, че не могат да съберат нужния брой курсисте, за да започнат курса.
Тези Гринго, бг са някакъв нов доставчик.

# 231
Здравейте! Искам да се запиша на курс по италиански език, работеща съм на ТД.

Държа да е дистанционно.

Имате ли отзиви за тези езикови школи?

Виждам, че за кабината мненията са противоречиви.

Не знам коя школа да избера. Не съм подала заявлението още и нямам ваучер, но разгледах формуляра и видях, че се иска да се посочи доставчик на услугата.

Здравей, аз бях подала за бизнес център Александър, но ми казаха, да избера друг доставчик, защото нз кога ще се организира курса. Насочиха ме към АБС, но аз се отказах и чакам тази седмица да почнем в Кабината, но за английски начален курс

# 232
  • Melmak
Благодаря ви, знаете ли какъв брой минимум курсисти се изисква за старт на курса?

Предполагам, че италианския, към който съм се насочила не е особено популярен и желан.

# 233
Благодаря ви, знаете ли какъв брой минимум курсисти се изисква за старт на курса?

Предполагам, че италианския, към който съм се насочила не е особено популярен и желан.

И аз съм се насочила към италиански, но преди да заявя ваучер реших да прегледам отзивите тук / винаги е добра идея, преди да съотворя глупост от незнание/. Като гледам адресите Александър езикови училища и  Александър АВС са едно и също.  Ако имате от някъде обратна връзка, пишете ми.

# 234
  • Melmak
Здравейте! Нямам обратна връзка! Вече се чудя дали да ползвам въобще тази услуга. Още не съм кандидатствала за ваучера. Исках да проуча фирмите, предлагащи обучения.
От тук разбрах, че въпросното училище иска пари за учебни материали.

Потърсих информация за Гринго.бг, фирмата е регистрирана през октомври 2024. Не намерих никакви отзиви за тях.

# 235
Попаднах на Белл едюкуйшън и те са посочили италиански като опция при тях.

# 236
  • Melmak
Онлайн ли са уроците с тях?

# 237
# 238
Някой може ли да ми каже в какъв срок АЗ връща отговор на подадено заявление? Има ли законов срок ?

# 239
Попаднах на Белл едюкуйшън и те са посочили италиански като опция при тях.

Учебен център Bell Education

Аз се бях записала при тях на немски и съм изключително разочарована от отношението им.

1. Искаха половината сума за обучението авансово, в случай, че не изкарам нужния брой присъствия.
2. Чаках ги 5 месеца да сформират група. Излъгаха ме, че ще започнат много по-рано.
3. След като решиха да започнат обучение на 6 месец не спряха да ми звънят и да ми пишат по Вайбър, въпреки че им казах, че нямам желание да се запиша в стартиращата група.
4. Не отговаряха на съобщенията ми в социалните мрежи, а само при обаждане.

Общи условия

Активация на акаунт